ayy canıkm beğenmemmi hepsi birbirinden güzeel tesekkür ederiiim..ilk seksüü şamaşırım özlemdenopuyorumnanaktan
bakalım artarsa koyarım bohçaya sana görümceee şöyle kenarda kösedekilerden naniknanik hıh sen benim arkamdan iş çevirklava: öbür gelinlerine söle :umursamaz:
gelişmiş cevap mı gelişmiş düzen mi ona tıkla aşkitom orada a harfi war tepede kocaman ona tıkla rengini seçç..bak sonra orada yazı tipi filanda war..ayarla geçvereliniortak
ayy canıkm beğenmemmi hepsi birbirinden güzeel tesekkür ederiiim..ilk seksüü şamaşırım özlemdenopuyorumnanaktan
bakalım artarsa koyarım bohçaya sana görümceee şöyle kenarda kösedekilerden naniknanik hıh sen benim arkamdan iş çevirklava: öbür gelinlerine söle :umursamaz:
gelişmiş cevap mı gelişmiş düzen mi ona tıkla aşkitom orada a harfi war tepede kocaman ona tıkla rengini seçç..bak sonra orada yazı tipi filanda war..ayarla geçvereliniortak
oku oku tatlım inan çok ilginç şeyler var yol gösterici bir kitap...inşallah aldıklarım uymuştur sana canım,ben şimdi yemek hazırlığı sofra kurayım yaprak dökümü de baslıycak gelirim sonra kızlar....opuyorumnanaktan
Kız senı gebertırım ha demek bana artıklardan bohça yapıcan hı üle olsun bende damada bı gaz verırm hıç sorma canım ülemıkaydirigubbakcemile3:jeyyar:sırnaşık şey
sen istediğin gazı wer görümcee akşam bem yanıma gelince unutur hepsini sositososito
bir insan bişeyi nekadar çok anlatırsa, o insanda o şey yoktur...
iki lafından biri ayyy çok güzelimse, kendini hiç beğenmiyordur...
iki lafından biri çok başarılıyımsa, iş yerinde kimse sallamıyordur...
iki lafından biri aşığım, kocam bana deliler gibi aşıksa, gidin bakın, ya kocası sabah gelir eve, ya da kavga gürültü hiç bitmez o evde...
bak yazıya bak topiin birinde okudum çok anlamlı geldi.. bidene daha yaziim :)
İİİ kız bişe demedık zaten bak butun gelınlerı eledım senı gelınım seçtım daha ne istiyon muzur senılülülülülülüokudum topiin birinde aynen yazdım..kopyala yapıştır..paylaştım len hoşuma gitti die..dedim yaa :)))
dam üstünde saksaaaan wur bitarafına kazmayı deeel :) okuyodum paylaştım ehehehe :)
offf ya pazartesı gunu yolladım hedıyelerımı hala ulasmadı galıba