yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

ayy canıkm beğenmemmi hepsi birbirinden güzeel tesekkür ederiiim..ilk seksüü şamaşırım özlemden :eek: opuyorumnanaktan

bakalım artarsa koyarım bohçaya sana görümceee şöyle kenarda kösedekilerden naniknanik hıh sen benim arkamdan iş çevir:eek:klava: öbür gelinlerine söle :umursamaz:

gelişmiş cevap mı gelişmiş düzen mi ona tıkla aşkitom orada a harfi war tepede kocaman ona tıkla rengini seçç..bak sonra orada yazı tipi filanda war..ayarla geçvereliniortak

oku oku tatlım inan çok ilginç şeyler var yol gösterici bir kitap...inşallah aldıklarım uymuştur sana canım,ben şimdi yemek hazırlığı sofra kurayım yaprak dökümü de baslıycak gelirim sonra kızlar....opuyorumnanaktan

cewapla bide gelişmiş cewap varya sen gelişmişine tıklada yaz :)

ayy canıkm beğenmemmi hepsi birbirinden güzeel tesekkür ederiiim..ilk seksüü şamaşırım özlemden :eek: opuyorumnanaktan

bakalım artarsa koyarım bohçaya sana görümceee şöyle kenarda kösedekilerden naniknanik hıh sen benim arkamdan iş çevir:eek:klava: öbür gelinlerine söle :umursamaz:

gelişmiş cevap mı gelişmiş düzen mi ona tıkla aşkitom orada a harfi war tepede kocaman ona tıkla rengini seçç..bak sonra orada yazı tipi filanda war..ayarla geçvereliniortak

Kız senı gebertırım ha demek bana artıklardan bohça yapıcan hı üle olsun bende damada bı gaz verırm hıç sorma canım ülemıkaydirigubbakcemile3:jeyyar:sırnaşık şey

oku oku tatlım inan çok ilginç şeyler var yol gösterici bir kitap...inşallah aldıklarım uymuştur sana canım,ben şimdi yemek hazırlığı sofra kurayım yaprak dökümü de baslıycak gelirim sonra kızlar....opuyorumnanaktan

oldu canım oldu tutturmussun bedenimi :)ama giymeye kıyamadım şimdi ewde..ceyizimde dursun onlarda :) opuyorumnanaktan

Kız senı gebertırım ha demek bana artıklardan bohça yapıcan hı üle olsun bende damada bı gaz verırm hıç sorma canım ülemıkaydirigubbakcemile3:jeyyar:sırnaşık şey

sen istediğin gazı wer görümcee akşam bem yanıma gelince unutur hepsini sositososito

Oldu kız bende ne kıskanç gurumceyım dımı kız bende senı üzledım ama iiimisin kız sen

bir insan bişeyi nekadar çok anlatırsa, o insanda o şey yoktur...
iki lafından biri ayyy çok güzelimse, kendini hiç beğenmiyordur...
iki lafından biri çok başarılıyımsa, iş yerinde kimse sallamıyordur...
iki lafından biri aşığım, kocam bana deliler gibi aşıksa, gidin bakın, ya kocası sabah gelir eve, ya da kavga gürültü hiç bitmez o evde...

bak yazıya bak topiin birinde okudum çok anlamlı geldi.. bidene daha yaziim :)

sen istediğin gazı wer görümcee akşam bem yanıma gelince unutur hepsini sositososito

Yok ya gürürsün sen gaz mı verırsın gaz mı alırsın hedıyelerını de aldın oh neguzel hayat hııııı:eek:lmaz:kaydirigubbakcemile

iim tatlım çok sewiyorum kız seni senim gibi görümceye can kurban zemuszemus

bir insan bişeyi nekadar çok anlatırsa, o insanda o şey yoktur...
iki lafından biri ayyy çok güzelimse, kendini hiç beğenmiyordur...
iki lafından biri çok başarılıyımsa, iş yerinde kimse sallamıyordur...
iki lafından biri aşığım, kocam bana deliler gibi aşıksa, gidin bakın, ya kocası sabah gelir eve, ya da kavga gürültü hiç bitmez o evde...

bak yazıya bak topiin birinde okudum çok anlamlı geldi.. bidene daha yaziim :)

Bu ne sımdı kız senımı anlattın bıze hı gelınnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3:hulya:

Bende senı sewıyorum kuzummmmmmmmmmmmmmmm benım:kedi:eek:puyorumnanaktan

okudum topiin birinde aynen yazdım..kopyala yapıştır..paylaştım len hoşuma gitti die..dedim yaa :)))

dam üstünde saksaaaan wur bitarafına kazmayı deeel :) okuyodum paylaştım ehehehe :)

Bu kumsalda sitede yok nerde acep yıne mısafırı geldı heralde hedıyesını aldımı acep Kazen ı çok merak edıyorum kım hedıye aldı Ona kı:uhm:delikafaduldendelikafadulden

Kıymetli malı olanlar bağırmaz. Domatesci, biberci bağırır da kuyumcu bağırmaz. Eskici bağırır ama antikacı bağırmaz.
Popçular, folkçular boğazlarını patlatana kadar bağırıp duruyor.Dede efendiyi okuyanlar bağırmıyor.

bak bu da hoşuma ditti görümcem :)

yaa bu topikte neden ikimiz konusuyoruzda diğerleri yazmıo bakim :)))

aaa kazen kime aldı kiiii we dee songülll ablaaaa

okudum topiin birinde aynen yazdım..kopyala yapıştır..paylaştım len hoşuma gitti die..dedim yaa :)))

dam üstünde saksaaaan wur bitarafına kazmayı deeel :) okuyodum paylaştım ehehehe :)
İİİ kız bişe demedık zaten bak butun gelınlerı eledım senı gelınım seçtım daha ne istiyon muzur senılülülülülülü

Yok kız Ben Kazen e kım ne aldı dedım dı cok merak ettım gelın kızdelikafadulden:1closedeyes:

X