yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

Kızlar nerdesınız yahu zaten kocam erken yatıyor sızde geç gelıyonuz bu sefer ben uyumak zorunda aklıyom yarında mısafırım gelecek üffffffffffffff net e yıne gıremıyecem heral aksam belkı gelırım gıtseler barı akşam -tatlicadiarzu-

ewt canım ya süzün vardı nerdesın sen kaç gündür magıc magıc die bagırıyorum canım sesım kısıldı be sex gırl senı senıdelikafaduldendelikafadulden

yinemi akannehir akannehir

yazıp durma şunu nan anlamı gidio başka taraflara :mymeka:

burdayııımm dünde yazdım ben topiğe hatta sende yazdn bana, hafız kaybınamı uğradın bebetomkaydirigubbakcemile3

bebetom napıyon

İİİlik su sen napıyon ben kocama yemek hazırlıcam sımdı kız sewgulun ne yapıyor kız annen ii mi kız resmını degıstırmışsın hı benım kını ne zaman degıstırecez bana yardımcı olurmusun yıne hu hu-tatlicadiarzu-:lepi:

Kızlar nerdesınız yahu zaten kocam erken yatıyor sızde geç gelıyonuz bu sefer ben uyumak zorunda aklıyom yarında mısafırım gelecek üffffffffffffff net e yıne gıremıyecem heral aksam belkı gelırım gıtseler barı akşam -tatlicadiarzu-

sen benimle daha ilgilenmiyonkaydirigubbakcemile3

İİİlik su sen napıyon ben kocama yemek hazırlıcam sımdı kız sewgulun ne yapıyor kız annen ii mi kız resmını degıstırmışsın hı benım kını ne zaman degıstırecez bana yardımcı olurmusun yıne hu hu-tatlicadiarzu-:lepi:

buna benzer istermisin şimdi ben evdeyim babamın ödevlerini yapıyorum kaydirigubbakcemile3anneme çanta hazırlıyorum makinayı bekliyorum aynı zamanda yıkasın diye hastaneye gideyim geleyim eğer gece karşılaşırsak değişiriz olurmu

yinemi akannehir akannehir

yazıp durma şunu nan anlamı gidio başka taraflara :mymeka:

burdayııımm dünde yazdım ben topiğe hatta sende yazdn bana, hafız kaybınamı uğradın bebetomkaydirigubbakcemile3

Nere gıdıyo nan süle bakem gizili kişilrmi gırıyor yoksa kk ya hı ama kendın dedın gecelık çok seksu dıye canım magıc cıgım dun senle konuştum mu ben hı unuttum be kusura bakma yahu magıc kız:kedi:delikafadulden

sen benimle daha ilgilenmiyonkaydirigubbakcemile3
Ask olsun dun azmı bagırdım kız sordum senı yahu sen le konuştuk ya azda olsa cici kızopuyorumnanaktan

buna benzer istermisin şimdi ben evdeyim babamın ödevlerini yapıyorum kaydirigubbakcemile3anneme çanta hazırlıyorum makinayı bekliyorum aynı zamanda yıkasın diye hastaneye gideyim geleyim eğer gece karşılaşırsak değişiriz olurmu

Gelıcem bırazdan ben yıne su koca da yemek die tututrdu yakötükedihüso

Ask olsun dun azmı bagırdım kız sordum senı yahu sen le konuştuk ya azda olsa cici kızopuyorumnanaktan

Gelıcem bırazdan ben yıne su koca da yemek die tututrdu yakötükedihüso

ben çıkarsamda senin gelin burda olursa söylersin yanlış yada doğru kargo gelmedi bugün evdede birileri sürekli vardı canım

Kızlaar ßen geldiiim :sositososito

aşkım bisdeydii o gidince hemen gectip pc yee :)

Suuu ürünlerin samsuna ulaşmış tatlım..hersey normlae döndü :lepi: ama döndürene kadar benimde başım döndü hee ..ayy uyuz adama derdimi anlatana kadar göbdeem çatladı..Tatlımm kargon bugün samsun day mış.. sanırım yarın gelir artık..

Ayy ßenim hediyelerim geldi...Özlemciim çok tesekkür ederim canııım opuyorumnanaktan Hepsini çok beğendiim hihoyyyt fotoğraf haftasonu inşallah ekleyebilriimm.. Çok tatlı mor ( en sevdim reeenk )pijama takımlarım, çok cici kırmısı donum bidee seksümü seksüü çeyizime koyucam dantelli alt üst takım kırmısı çamaşır takımııı :eek: vee yine çok çok beğendiğim konusu tam bana göre bir titaap kaydirigubbakcemile5 Ewlilikte mutlu olmanın yollarııı...

ayy canım bide kitabın içine not düşmüşsün..sonradan gördüm..duygulandım hee:kedi: ewliliğinde mutlu ol filan :Saruboceq: canım yaa çok tesekkür ederim ..Hepsini çooook beğendim
..opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kız gelın suprensesı kargo ulaşmadı dedı bana sana sülemem ıçın not bırakmış.İİİmisin kız gelin iiileştınmı hı sülesenesositososito

sevindim canım beğenmene inan kaç saattir dışardaydım aldımı acaba diye koştum şimdi bakıyorum...Güle güle kullan iyi günlerde inşallah...:kedi:

Kızlaar ßen geldiiim :sositososito

aşkım bisdeydii o gidince hemen gectip pc yee :)

Suuu ürünlerin samsuna ulaşmış tatlım..hersey normlae döndü :lepi: ama döndürene kadar benimde başım döndü hee ..ayy uyuz adama derdimi anlatana kadar göbdeem çatladı..Tatlımm kargon bugün samsun day mış.. sanırım yarın gelir artık..

Ayy ßenim hediyelerim geldi...Özlemciim çok tesekkür ederim canııım opuyorumnanaktan Hepsini çok beğendiim hihoyyyt fotoğraf haftasonu inşallah ekleyebilriimm.. Çok tatlı mor ( en sevdim reeenk )pijama takımlarım, çok cici kırmısı donum bidee seksümü seksüü çeyizime koyucam dantelli alt üst takım kırmısı çamaşır takımııı :eek: vee yine çok çok beğendiğim konusu tam bana göre bir titaap kaydirigubbakcemile5 Ewlilikte mutlu olmanın yollarııı...

ayy canım bide kitabın içine not düşmüşsün..sonradan gördüm..duygulandım hee:kedi: ewliliğinde mutlu ol filan :Saruboceq: canım yaa çok tesekkür ederim ..Hepsini çooook beğendim
..opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hadi yıne iiisin kız gelın sende şanslısın magıc gıbı ha gule gule kullan bende ıstıyorum dantellı takımdan hu gürümcenı duy ha bohçana koyarsın artık ban bır takım kızzemuszemuskaydirigubbakcemile3

Kız gelın şu yazı rengını nerden ayarladın kız bende kırmızı istiyom ama yapamadım ki:a015:

bugün hallettim cnm heeepsini.. aşkumun kargosu samsuna ulaşmış sağ sağlim :) napiim işe gittim geldim hemen ptt ye :eek:klava: hallettim oradan.. iyiyim yaa sadece başım ağrıyor.. yaa bende adet düzensizliği war biraz aşşırı halde kanamam oluyor ve bitkin düşüyorum..dr amca ewlenene kadar böyle dedi :kedi:kaydirigubbakcemile3

şimdi birazcık sizi göriim dedim bidenemin hediyesi kitabıma bakıcam sora yatarım :)

sizler napıosunuuuuuus:hulya: görümceeem özledim kızzzkaydirigubbakcemile

sevindim canım beğenmene inan kaç saattir dışardaydım aldımı acaba diye koştum şimdi bakıyorum...Güle güle kullan iyi günlerde inşallah...:kedi:

ayy canıkm beğenmemmi hepsi birbirinden güzeel tesekkür ederiiim..ilk seksüü şamaşırım özlemden :eek: opuyorumnanaktan
Hadi yıne iiisin kız gelın sende şanslısın magıc gıbı ha gule gule kullan bende ıstıyorum dantellı takımdan hu gürümcenı duy ha bohçana koyarsın artık ban bır takım kızzemuszemuskaydirigubbakcemile3

bakalım artarsa koyarım bohçaya sana görümceee şöyle kenarda kösedekilerden naniknanik hıh sen benim arkamdan iş çevir:eek:klava: öbür gelinlerine söle :umursamaz:

Kız gelın şu yazı rengını nerden ayarladın kız bende kırmızı istiyom ama yapamadım ki:a015:
gelişmiş cevap mı gelişmiş düzen mi ona tıkla aşkitom orada a harfi war tepede kocaman ona tıkla rengini seçç..bak sonra orada yazı tipi filanda war..ayarla geçvereliniortak

Kız nerde gelışmış duzen kız bulamadım askıtom:hulya:

görümcem seç bastan cümleni..tut fareyi tıkla sağ tuşaa sonra seçili hale getir siyah yap cümleyi sora cık stediin renge tıhhla :)

X