yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

kumsalcım sen tam olarak nerede yaşıyorsun tatile gelelim yanına
gelmişken bol bol alışverişte yaparız :lepi: :jeyyar:

rica ederim canım benim güle güle kullan, umarım hem beni hatırlayacağın hemde kullanabileceğin şeyler alabilmişimdir :kedi:

hem Doruk Prens için hem senin için özel paketler yaptım, resimleri bende var istersen ekleyebilirim
ama paketin son halinden haberim yok maalesef
üzerindeki kurdeleleri süsleri falan sökmüş postanedekiler :gitme:

pasaklı resim eklee sendeee :lepi:
ben albüme koydum görebilmişindir inşallah

ula mag ne sanslı gacısın

kumsal cok bengendım hedıyelerıni,corapları ayrı bır begendım ,sonra taba rengı kazagı da ,hiç birinin birbirinden ayıramadım valla alkisalkisalkis

sağsalim geldi çok şükürr paketim :roflol: :roflol:
vala çok güzeller dişim, hepside cuk oturdu üstüme:hulya:

payın var şansımda sölm bari, ismimi yazdırdın listeyekaydirigubbakcemile3
senide deney faresi yapimmi hulya gibi, hani şu sünnet olayı kaydirigubbakcemile3

gercektende öyle oldu canım...bunları duymak cok güzel heleki hediyelerimi begenmene coooook sevındım

:teselli:

ula mag ne sanslı gacısın

kumsal cok bengendım hedıyelerıni,corapları ayrı bır begendım ,sonra taba rengı kazagı da ,hiç birinin birbirinden ayıramadım valla alkisalkisalkis

sus farkındayım :roflol:
tşk ederim sumakcım, daha güzelleri sana inş..
giyinip kuşanıp kumsallı anıcam

Hadi çok şükür gözün aydın :mymeka:
Sünnet yapcakmış, sanki eşofmanı bana yollıcak
Üstüne giyip çek de görelim adam gibi kaydirigubbakcemile2

benim kurbanımdan hala ses yok.. demişlerdiki en geç çarşamba orda olur, ama hala ulaşmadı demekki :gitme:
acaba biraz şehir dışındamıki gecikti böle CADIARZU
umarım beğenir aldıklarımı, kalıcı şeyler tercih ederim demiş öle yapmaya çalıştım bende elimden geldiği kadar :kedi:

Hadi çok şükür gözün aydın :mymeka:
Sünnet yapcakmış, sanki eşofmanı bana yollıcak
Üstüne giyip çek de görelim adam gibi kaydirigubbakcemile2

tamam çekinirim :hulya:

:hiçbirini vermem diyip hepsini kucaklayan üye simili: kaydirigubbakcemile3

pasaklı resim eklee sendeee :lepi:
ben albüme koydum görebilmişindir inşallah

canım çektim ama iş yerindeki pcye atamıyorum hafıza kartını okuyucu yok bu pcde
artık eve gidince hallederim opuyorumnanaktan
gördüm resimleri çok güzel hediyelerin güle güle kullan tatlım Şeniz

kızlar annemin şekeri çıktı hastaneye yatırdık,allahtan hastane bizim mahalledede gidip gelmesi zor olmuyor kıyafet almaya geldim gidecem şimdi tekrar gece gelirim ama geri

sue canım kargon gelmedi ,hani evide boş bırakmadık biz kardeşimle dönüşümlü gidiyoruz hastaneye ama gelen giden olmadı vallahi canım

Oh oh magıc kız ne sanslısın sen üle hedayelerını gule gule kullan kız hadı bakalım sıra defılede beklıyoz canımkaydirigubbakcemile5

Yerım ben oglusunu senın:hulya:

Nasılsınız kızlar bugun yegenım geldı de o yuzden gıremedım net e su geçmış olsun canım :a015:

The she sende sahıttın ama hanı defıle beklıyoruz.Kumsalcıgım ellerıne saglık harıka hedıyeler hazırlamışsın Magıc e ha bana yok ama :gitme:kafamçokkarıştı Mügecık senınde hedıyelerın cok guzel canım gule gule kullan senağlamadelikafadulden

Kızlar benı hedayelerımde ulaşmış sahıbıne delikafaduldensositososito

:mag'in kafasına vura vura hediyelerini almaya çalışan pasaklı simili: akannehir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:gardını alan üye simili: Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun suprensesi...

Nasılsınız kızlar bugun yegenım geldı de o yuzden gıremedım net e su geçmış olsun canım :a015:

tşk ederim bebetom şanslıyım vala kaydirigubbakcemile3

defilemi istiosunuz söleyin bakemkaydirigubbakcemile3

Kızlar hediylerimi aldım ama ben maalesef yükleyemiyorum, hediyem lansor17 arkadaşımdan geldive hepsini çok beğendim. Çocuklarıma çok güzel nevresim takımları, bana tam istediğim gibi bir kolye, el emeği göz nuru çok güzel bir yazma ve patik, inan hepside benim için çok güzeller lansorcum, emeğine ve yüreğine sağlık, kesene bereket.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan güle güle kullanın canım.beğenmiş olmanıza çokk sevindimŞeniz

ewt canım ya süzün vardı nerdesın sen kaç gündür magıc magıc die bagırıyorum canım sesım kısıldı be sex gırl senı senıdelikafaduldendelikafadulden

Güle güle kullan kızzzzzzzzzsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…