Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıymetli malı olanlar bağırmaz. Domatesci, biberci bağırır da kuyumcu bağırmaz. Eskici bağırır ama antikacı bağırmaz.
Popçular, folkçular boğazlarını patlatana kadar bağırıp duruyor.Dede efendiyi okuyanlar bağırmıyor.
bak bu da hoşuma ditti görümcem :)
yaa bu topikte neden ikimiz konusuyoruzda diğerleri yazmıo bakim :)))
bir insan bişeyi nekadar çok anlatırsa, o insanda o şey yoktur...
iki lafından biri ayyy çok güzelimse, kendini hiç beğenmiyordur...
iki lafından biri çok başarılıyımsa, iş yerinde kimse sallamıyordur...
iki lafından biri aşığım, kocam bana deliler gibi aşıksa, gidin bakın, ya kocası sabah gelir eve, ya da kavga gürültü hiç bitmez o evde...
bak yazıya bak topiin birinde okudum çok anlamlı geldi.. bidene daha yaziim :)
Kıymetli malı olanlar bağırmaz. Domatesci, biberci bağırır da kuyumcu bağırmaz. Eskici bağırır ama antikacı bağırmaz.
Popçular, folkçular boğazlarını patlatana kadar bağırıp duruyor.Dede efendiyi okuyanlar bağırmıyor.
bak bu da hoşuma ditti görümcem :)
yaa bu topikte neden ikimiz konusuyoruzda diğerleri yazmıo bakim :)))
süperler.
2side çok doğruuu
süperler.
2side çok doğruuu
yok canım yapamadım daha dogrusu canım cekmemişti zaten saka yapmıştım sana :jeyyar:Hu hu kumsal kız dunku canının çektıgı seyden yaptın mı?merak ettım kız kusura bakma bırden hamış oldugunu unuttum yahu
gel canım gel beklerim suudi arabistanın baskenti olan riyadh tayım canım abeni alda gel :1ninca:kumsalcım sen tam olarak nerede yaşıyorsun tatile gelelim yanına
gelmişken bol bol alışverişte yaparız :lepi: :jeyyar:
[rica ederim canım benim güle güle kullan, umarım hem beni hatırlayacağın hemde kullanabileceğin şeyler alabilmişimdir :kedi:
hem Doruk Prens için hem senin için özel paketler yaptım, resimleri bende var istersen ekleyebilirim
ama paketin son halinden haberim yok maalesef
üzerindeki kurdeleleri süsleri falan sökmüş postanedekiler :gitme:
sagol canım magıcde cok begendı ve benı cok mutlu etti sagolsun hihoyyytula mag ne sanslı gacısın
kumsal cok bengendım hedıyelerıni,corapları ayrı bır begendım ,sonra taba rengı kazagı da ,hiç birinin birbirinden ayıramadım valla alkisalkisalkis
cok hossun kıss a.s:mag'in kafasına vura vura hediyelerini almaya çalışan pasaklı simili: akannehir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım cok geömiş olsun :teselli:kızlar annemin şekeri çıktı hastaneye yatırdık,allahtan hastane bizim mahalledede gidip gelmesi zor olmuyor kıyafet almaya geldim gidecem şimdi tekrar gece gelirim ama geri
sue canım kargon gelmedi ,hani evide boş bırakmadık biz kardeşimle dönüşümlü gidiyoruz hastaneye ama gelen giden olmadı vallahi canım
askolsun kısss senınde canın ruhun sagolsun buyrunnnnnnnnnThe she sende sahıttın ama hanı defıle beklıyoruz.Kumsalcıgım ellerıne saglık harıka hedıyeler hazırlamışsın Magıc e ha bana yok ama :gitme:kafamçokkarıştı Mügecık senınde hedıyelerın cok guzel canım gule gule kullan senağlamadelikafadulden
geldım canım geldım ama siz yoksunuz doktora gitmiştim bebişe baktırdım 6 haftalıkmış cok sasırdım kocaman olmuş masallah.bende adet düzensizligi vardı hiç anlamadım :CüvCüv:Bu kumsalda sitede yok nerde acep yıne mısafırı geldı heralde hedıyesını aldımı acep Kazen ı çok merak edıyorum kım hedıye aldı Ona kı:uhm:delikafaduldendelikafadulden
Hoşgeldın huzemuszemus
Kız kumsal su guvercını sen mı kodun oraya bende yapım ondan kız:hulya:2 ters bır duz heralde hıkaydirigubbakcemile3
hosbulduk canım sende hosgeldın.yok canım bugün doktora gittim bebişe baktırdım 6 hafta 1 günlükmüş dedi doktor.kocaman olmuş benim bebişimde ben daha yeni ögreniyorum.adet düzensizligim var dıye adetim gecikincede hiç aklıma getirmemiştim hamile olacagımı çünkü normaldede bazen 2 ayda bır adet olurdum kısmetmiş demekki.hayırlısıyla evimize gelir inş bebegim.darısı tüm isteyenlere inşallahhKumsalcıgım hosgeldın kız çok dewındım cannın çekmedıgıne burda olsan yapardım canımSenın hedayen gelmedı hı hala :bbo:Maasallah bebış buudu hamılelıgın zormu geçiyor canım ya bızm gelınde ortalardan toz oldu heralde kitap okumaya gitti gidiş o gidiş senın mısafırınmı vardı bugun kumsalcıgım:dance:a.s.
evet canım ben yaptım.resmi bılgısayarıne kaydet ondan sonra ımageshack ten ımza bölümüne ekle canım .imzan degişir güvercin olur
Hadi ii geceler kız geçmiş olsun sana senı kocamanopuyorumnanaktan