Yıllardır içinden çıkamadığım aile sorunlarım

Annenizi yanınıza alsanız daha uzak bir yere taşınıp? Oraya o kadar masraf edeceğinize daha büyük bir ev altlı üstlü yaşasanız. Eşinizde rahatsız olmaya başlar zaten yakında.
Her kombinasyonu teklif ettim anneme, abimi bırakmıyor. Bir şey de diyemiyorum, üç güne evden atılıp sokağa düşecek bıraksa. Belki yaşaması gereken de budur gerçi.

Cok uzuldum gercekten. Hem size hem annenize. Abiniz annenizi tehdit ediyor olabilir mi para icin? Madde icin annesini babasini öldüren insanlar var. Belki parayi kötü gun icin (yine boyle bir tehdit ani icin) saklamis olabilir mi? Annenize kızamıyorum malesef. Bagimli da olsa evladini birakamiyor. Birakirsa daha kotu olmasindan korkuyor muhtemelen. Siz kendi evliliginize odaklanin annen basini varesine baksin gibi seyler yazilmis ama insanin annesi bir tanecik yaa. Allah yardimciniz olsun bir cikis yolu bulursunuz i sallah.

Yok mümkün değil, annem boyun eğmez öyle şeylere. Sadece annemi “of şu ilaç olmadan dayanamıyorum, sanki beni dövüyorlar kemiklerimi kırıyorlar gibi hissediyorum” diyerek çok kafaladı ama tehditle falan alıyor olamaz parasını. Zaten parayı da annem saklamamış harcamış. Muhtemelen gönlünce bir şeyler alma duygusunu yaşamak falan istedi ama kendi evi için ciddi masrafların olduğu bir dönemdi. Böyle yapmamalıydı.

Annen yüzünden kendi kıyamıyorumlarinin sonuçlarına katlanmak zorunda.ileride daha iyi anlayacaksin ilerisi de mesafe koymazsan sana eşine zarar vermesi olarak mi olur bilemiyorum

Elini veren kolunu kaptirir mantigi.. annen emekliymis yardim etmene gerek yokki zaten var mi?

Balik vermek bu, balik tutmayi kendi ogrensin abin bi zahmet.. Allah herseyin hayirlisini versin cok zor bir durum

Cenesiyle huysuzluguyla kadini biktiriyor demek ki

Elini veren kolunu kaptirir mantigi.. annen emekliymis yardim etmene gerek yokki zaten var mi?

Balik vermek bu, balik tutmayi kendi ogrensin abin bi zahmet.. Allah herseyin hayirlisini versin cok zor bir durum
Maaşından kesinti oluyor kredi çektiği için. Ama üç aylıkla falan birleşince geçinebilir bir tutar geçiyor eline. Kira ve faturalar annemden, diğer giderler abimden geçinebilirler ama abimin sonu asla gelmeyen bir “el borcu” furyası var. Annem arkadaşlarından bile borç almış bu herif için, inanamıyorum hala.

Evlat iste atsan atilmaz, satsan satilmaz..

Biraz normal olsa ne güzel geçinip giderler ama bağımlılık böyle işte huzur vermiyor kimseye
Görüşmeseniz aklınız kalacsk, görüştükçe evinizde huzur kalmıyor
Bir süre diğer abiniz sorumluluğu alsa en azından o arayıp sorsa çoğunlukla, sizi sadece gerektikçe bilgilendirseler, biraz nefes alırdınız

Bir kurus vermem annenede acima son kez konua ya gel bizle yasa yada kardesime para yedirme ben artik kendi aileme odaklanicam size destek olmayacagim sen bizden calip onun ickisine uyusturucusuna veriyorsun falan de kensi bilir esin nsil dayaniyor bunlara iyi adammis bence artik kendine odaklan acinacak bir halleri yok

Bakın bir bakıma sizde hatalı durumdasnz anneniz abinizin arkasını kolluyor sizde annenizin, olmaz cnm bazı şeyleri askıya alma vaktiniz gelmiş bırakın annenizde pes etsin bi yerde ,tıpkı sizin yoruldugunuz gibi... bakın siz evlisiniz birgün eşiniz yeter diyecek ve ondanda ayrılacaksınız bu gidişle

Şikayet etmelisiniz. Uzaklaştırma kararını ihlal ederse cezasını çeksin.
Ya o kadar zor bir durum ki.. Allah yardımcınız olsun.

Vicdansızca gelecek ama annenize ebeveynlik yapmayı bırakacaksınız.

O da oğluna rest çekmeyi bilecek.

Bir yaştan sonra hala ona eve şu lazım yapıyorsan yap yapmıyorsan beni ve kardeşlerini sömürme diyemiyorsa o döngüden sizin sıyrılmanız gerekiyor.

Bir noktadan sonra da o da resti çeker sonrasında annenize desteğe devam edersiniz. Ama şu şartlar altında desteğiniz sadece ve sadece abinizin ortam parasını çıkartmasına sebep.

Nasıl ki annem yanıma gelsin abim annesizliği bir anlasın diyorsanız sizin için fe aynısı geçerli. Annenizden bir süre elinizi çekin sizin değerinizi anlasın. Sürekli eşimin problemli ailesine maddi manevi destek olmak istemezdim ben şahsen üstelik böyle kadir kıymet bilme bir aileye. Ben boğazımdan kısıp vereceğim o bana küfredecek, eline geçen 3 kuruşu gizleyeceksin. Çekirdek ailenizi düşünün uzaklaşın. Vesayeti de kaldırın. Ölmek de kişinin kendi isteği.

Günaydınlar herkese,

Ne bir iyi geceler ne de günaydın dedik annemle. Anladım ki gerçekten bana sırt dönmüş. Abimin sinirinden çekinse o sabah işe gittiğinde mutlaka bana yazardı çünkü. Gerçekten kocaman bir kıymet bilmezlik ile sınanıyorum. Söylediklerinizde çok haklısınız. Anneme verdiğim söz geliyor aklıma, “nefes aldığım sürece yanında olacağım” demiştim. Sanırım o sözü tutmamam gerekiyor.

Koruma tedbiri talebi konusunda kararsızım. Yapsam mı böyle bir şeyi? Bu sefer bana bulaşamayacağı için eşime sarabilir leş herif. İğreniyorum bu adamdan, gerçekten iğreniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…