Yıllardır içinden çıkamadığım aile sorunlarım

Ben annenizi kızmanızı ya da kendinizi feda edilmiş görmenizi doğru bulmadım,o evladı sıkıntılo olduğu İçin çekiyor kadıncağız,ve size de yapmakzorunda değilsin falan diyormuş kendisi bi şey istemiyor benim annem mesela bize bakacaksınız edeceksiniz der eminim böyle bi durumda açıkça destek isterdi

Peki feda edilmiyorsam durum nedir size göre, yani adamın yapması gereken her şeyi ben yapıyorum o rahatça içebilsin diye. O evin masrafı içip sabahlarken o içki masasında keyifte oluyor. Annem de ona asla sert falan çıkmıyor, bana davrandığı sertlikte ona davranmıyor.

Bence bulunduğunuz evden bilmedikleri bir yere taşının kendi başlarının çaresine baksınlar anneniz isterse dışarda buluşun

Aileniz en büyük imtihanınız, anneniz düzelmeli yoksa size yazık olacak...

Annemi kötü durumda bırakmadan ne yapabilirim aklınızda bir fikir var mı

herkes kendi seçimlerini yaşar. annenizin seçimlerinin bedelini siz ödemekle hata yapıyorsunuz. bırakın kendi seçimlerinin sorumluluğunu alsın anneniz.
mecbur kalırsa yeter der size gelir zaten.

Annemi kötü durumda bırakmadan ne yapabilirim aklınızda bir fikir var mı
Birakin artik annenizi düsünmeyi.Olan size olacak.Abiniz sizin dediginiz gibi alkolü ve esrari birakmayacak git gide kötülesecek.Anneniz de hayatina aynen böyle devam edecek.Sizi hic düsünmüyor.Sigarayi birakmaya ugrasabilir.Izini kaybettirip baska bir yerde yasamaya devam edebilir.Su yazdiklariniza o kadar üzüldüm ki.Ne olur kendinize bir iyilik yapin ve birakin ne halleri varsa görsünler.

Ben evladı değil miyim diye kafaları yiyorum. Halbuki annem ondan hiç evlatlık görmedi. Varsa yoksa bela. Bunca sene yaşananları anlatsam roman olur.
B.k evlat baldan tatlı derler bizim yörede sizinki o hesap olmuş. Anneniz çaresiz napsin insan evladına sırt dönemiyor kaldı ki sürekli onun yanında olduğu için ne dese inanıyor ikna oluyor. Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum, abinizin ıslah olmasını dilerim

louder cok uzuldum, boyle oldugunu bilmiyordum, umarim en kisa surede senin icin en iyisi olacak sekilde duzeltirsin bu durumu.

bence kesinlikle destegi kes, en azindan bir sure. senden para gelmeyince annen de evde ac veya sogukta oturacak degil bence abinin alkolu pahasina. belki aralari bozulur bir sure ama musluk akmayinca mecbur calisacak abin. eve destek olmasin zaten o kendi ihtiyaclarini karsilasa yeter. yine de gozun annenin uzerinde olur, gercekten cok duskun durumda oldugunu hissedersen yardim edersin. ama bir sure kendini geri cekmeni tavsiye ederim.

1- Artık para vermeyin abinize.
2- Anneniz madem onu bırakmıyor, yapacak bir şey yok maalesef. Yardımcı olmak istiyorsanız, market alışverişini yapın. Ne bileyim faturayı siz ödeyin. Ama asla nakit para vermeyin ne annenize ne de abinize.
Bundan başka yapılacak bir şey yok maalesef. Artık kendinize odaklanın, kurtarılmak istemeyen birini kurtaramazsınız. Abiniz için yeterince şey yapmışsınız zaten. Size samimi söylüyorum, aramız çok çok iyi olmasına rağmen kardeşimle ben birbirimize bu kadar iyilik yapmamışızdır. Bence sizinki de yeter.

O kadar çözümsüz bir durum ki. Anneniz anne işte ne yapsın. Parmağının biri kesilmişler canı orada atıyor, nasıl kesip yoluna baksın? Siz zaten çok haklısınız. Ama bu durumda elinizden geleni yapıp kime gittiğine bakmamanız lazım. Yoksa vicdan azabı sizi kemirecek. Allah umarım abinize Hidayet verir de kurtulursunuz bu sıkıntıdan.

O kadar merakliysa kes ogluna yedirmeye gitsin calissin. Sanada yazik degil mi
anneye bakmak zorunda bir evlat zarar vermiyorsa tabi ki ama kardeşe asla değil hele ki böyle bir kardeşe.aileler bir kurban seçerler burada da o kurban konu sahibi olmuş.anneye rest çekecek ya gel benle yaşa kardeşim de ne hali varsa görsün diyecek anne kabul etmezse de anneyle de mesafe koyacak.yoksa bu evliliği de yıkılacak haberi yok.annem kardeşim derken kendi yaşamıyor haberi yok

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama evinizi başka bir yere taşımayı düşünmez misiniz? Hiç haber falan da vermeyin. Açıkçası hiç mecbur değilsiniz abinizin keyfi isteklerini ve annenizin size karşı olan vurdumduymazligini çekmeye, sırf kan bağınız var diye. Silin bence, görüşmeyin. Anneniz gelmek isterse yanınıza destek olursunuz ama abinizi uzak tutun ve uzak durun kendinizde.

Ben olsam çoktan her yerden engellemiş ve bana ulaşacağı tüm yolları kapatmıştım bile. Ayrıca babanız madden zaten destek oluyormuş. Hiç gözünüz arkada kalmadan dış kapının dış mandalı yapın lütfen onları, çünkü onlar sizi sadece hamal olarak görüyor, öyle yapmışlar.

Bence de iyi adammış. Buradaki 10 kocadan 7'si ailene para veriyorsun diye kavga çıkarırdı çoktan.
Ha bir de benim çevremdeki kocalardan çoğu abi mabi dinlemez, o küfürleri duyduğu anda kemiklerini kırarlar adamın. İnsan kız kardeşine yakası açılmamış küfürler eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…