Yıllardır içinden çıkamadığım aile sorunlarım

He bu arada Kades ve polis hemen falan gelmiyor arkadaşlar. 25 dakika sürdü. Başkentin göbeğinde.

Hayır senden ne bekliyor sen evlenip gittin afedersin ama annen de o parayo saklamasi cok. Ayıp etmis abinide. Annenin yanindan ayrılmaası gerek kadina zarar verrebilir sonucta madde bagimlisi para bulamiynca olan kadına olacak annenin gelmemesi normal evlat sonuçta atsan atilmaz satsan satılmaz bence sen artik yuvana bak anneni ararsin söylersin ne zaman sıkışırsa soylesin ama uyar parayi abin icin istiyorsa aramasin

Canim benim asla suçluluk hissetme.Sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın.Artik yuvanı kurmuşsun ve yuvana sahip çık.Anneni az çok tahmin edebiliyorum.Alcak gönüllü ve iyi niyetli ama kimi nereye koymasını bilemiyor.Suan zor durumda olan abin olduğu için böyle yapıyor ve ona sahip çıkarak kıyamayarak en büyük yanlışı orada yapıyor. Benimde evladım var Allah'm büyük konuşturmasin ama ben bu durumda asla diğer evladımı yardım etmediği için kötü evlat ilan etmezdim.Eger cekebiliyorsam yükünü cekerdimama asla sorunlu olan evladımin sorununu diğer evlatlarima mal etmezdim. Ki özellikle sen yapman gerekeni yapmışsın.Hem ikinci evliliğini yapmışsın hem ailenin en küçüğüsunhemde bir kız evladısın.Annenin özellikle senden bir beklenti içinde olmaması gerek.Agirligini koy ve çizgini çek.Annene abinin sorunlariyla artık ilgilenmedigini açıkça ifade et.Bundnaansobra isterse sadece anneninyaninda olabileceğini söyle.Hayatina bak için rahat olsun.

eşinize yazık. acilen evi taşıyın ve mesafenizi koyun. yapacak bişey yok. para zaten hiç vermeyin

Sorumluluk verilmemiş ergenler gibi olmuş anneniz ve abiniz. Elinizi eteğinizi çekin mecbur sorumluluk alacaklar. Anneniz çalışıp madde parası vermek istiyorsa bırakın çalışsın versin.Abiniz tehlikeli yalnız. Taşının bence, kira ucuz bile olsa canınızdan, huzurunuzdan önemli değil. Sürekli ne zaman kapıyı tekmeleyecek diye düşünmekten iyidir. Hem insan komşulardan da utanır bir noktadan sonra. Yerinizi yurdunuzu söylemeyin bence. Annenizle dışarıda buluşun gerekirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…