- 4 Temmuz 2011
- 307
- 256
- Konu Sahibi puccakanka
bu ne ya böyle,fikirlerimizi almak için bir konu açılmış,ortalık savaş alanı gibi,yani kiminiz çok iyi anlaşır eşinin ailesiyle,kiminiz yatılı misafir ağırlamaktan çok hoşlanır,kiminiz kalabalığı çok sever,kiminiz etrafında fazla kalabalık istemez,eşinin ailesiyle çok iyi olamaz,herkes farklı karakterlerde,ötekini bu kadar rencide edici yazışmalar nedendir?yani konu sahibinin bir sorunu var çözüme yönelik birşeyler yazsanız daha faydalı olmazmıydı,ya ben de yatılı misafir sevmem,eşimin ailesiyle can ciğer kuzu sarması değilim,evimde yatılı olarak kalmalarınıda istemiyorum,ama birşeyleri yaparken sonuçlarınada katlanıyoruz,bu istememelerimin bana elbetteki eksileri oluyor,ama bu bir tercihtir,sevmesemde seviyor,istiyor gibi davranamıyorum,buyrun gelin bizde kalın yılbaşını bizde geçirin falan gibi taleplerim olamıyor,yada ben talep etmeden onlar rahatça gelemiyor,yok yani bunlar bana uyan şeyler değil,hadi napacaz,asıcakmıyız beni,konu sahibi de böyle işte,diye düşünüyorum,sonuçlarıyla değerlendirecek,bir de en önemlisi bu eşinin problemi değil,kendisi çözmeli bence.
sizeharfi harfine katılıyorum zira bende sizin gibiyim..