- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- Konu Sahibi puccakanka
BENİM BİR OĞLUM VAR ALLAH BENİ BÖYLE GELİNLERDEN KORUSUN....................
aminnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENİM BİR OĞLUM VAR ALLAH BENİ BÖYLE GELİNLERDEN KORUSUN....................
aminnnnnnnn
sağol canımda ben zaten yılbaşı olduğu için başbaşa geçirmek istiyorum demedimki 4 haftaadır söz veriyo ama bi engeller çıkıyo diye ertelendi,,ama geçen hafta yine söz verip te böyle olunca mecburen oda üzüldü bende..oyüzden yapcak bişey yok herşey halledildi merak etme..aklım sağolsun gerçektendeeecıtırcık ben senın şu kılo verme azmine acaip hayranım, idolümsün!!!! amma velakiiinnn zaten 2 gunlugune gelıolarmıs. bırak gelsınler be. olay cıkarma tatlım. bıde ben bu yılbası olayını anlamıorum... arkadas buda Allahın bı günü bi özelliği yok ekstra bence.. bu kadar abartılıcak özel bısey degılki. bu sebepten kocanı uzmek ıstemezsın değilmi tatlım. kocan senı ve ailenı bu kadar severken arayı acıp germenın alemi yok dimi. mantıklı düşün zekice düşün. sen zaten akıllı bır kadınsın. iradeli bir kadınsın. (hayranım iradene) 2 guncuk sabret. eşininde suçu yokki bu durumda. 1 hafta daha bekleyıver.
yaw ben ölürümde öyle bişey diyemem onlara salakmıyım ben..huylarını bildiğimhalde bideeoyüzden ben onu gırgırına dedim..daha okadar kafayı yemedim büyüklerime böyle konuşacak kadarYok artık! Çok ayıp ya,siz varsınız babam gelmez denir mi? El insaf!
bencede korusun amiiiiinnnama benim gelinim veya damadım beni istemiyceklermi banane istemesinler çokta tın yanii,,yeterki oğlumun aklını çelip benden soğutmasınlar karşı geldirmesinler..allah var eşime hiç ailene karşı gel gelmesinler hiç sil onları demedim..benim gelinimde benim gibi düşünsün yeterELEŞTİRİLMEKTEN ÇOK HOŞLANMIYORSUNUZ GALİBA AMA HEM BU KONUNUZU HEMDE GEÇMİŞ KONULARINIZI OKUYUNCA SİZE HİÇ HAKVERMEDİM DOĞRUSU.KAYINVALİDE VE KAYINPEDERİNİZE ISINAMADIĞINIZI VE SEVMEDİĞİNİZİ SÖYLÜYORSUNUZ,ZATEN SEVMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ ONLAR SİZİN EŞİNİZİN ANNE VE BABASI ONLARA SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ.HERKES ÇOK SEVDİĞİ İÇİN AĞIRLAMIYOR KAYINVALİDESİNİ.SİZİN AİLENİZ NE KADAR DEĞERLİYSE EŞİNİZİNKİDE OKADAR DEĞERLİ.BU HAYATTA BİRAZ EMPATİ YAPMAYI DA BİLMEK LAZIM.İLERDE GELİNLERİNİZ SİZE ISINAMAZ VE GELMENİZİ İSTEMEZLERSE NE YAPARSINIZ ONU DÜŞÜNÜN. BEN SİZİN KOCANIZA ÇOK ÜZÜLDÜM,ABLANIZLA AYNI SOKAKTA AİLENİZLE AYNI ŞEHİRDE SİZ HER İSTEDİĞİNİZDE GÖRÜŞÜLÜYOR AMA ONUN AİLESİ 30 DK MESAFEDE AYDA BİR GELİP KALAMIYORLAR BİDE ÜSTÜNE BAYRAMDA 30 DK. MESAFEYE GİTMEK BİLE ÇOK ZOR GELMİŞ SİZE.ADAMCAĞIZ KENDİNİ İÇ GÜVEYSİ GİBİ HİSSEDİYORDUR.HER ŞEY SİZİN VE AİLENİZİN HAKKI,ONLARIN HİÇ HAKLARI YOK GALİBA.ALTIN MESELENİZ ZATEN ÇOK KOMİK GELDİ BANA .DÜĞÜNDE TAKI TAKILMADI BANA HAKKIM OLAN ALTINLARI VERİN DİYE TUTTURAN TEK SİZİ DUYDUM BEN.HANGİ YASA YADA KANUN BELİRLİYOR SİZİN BU HAKLARINIZI ÇOK MERAK ETTİM.BENİM BİR OĞLUM VAR ALLAH BENİ BÖYLE GELİNLERDEN KORUSUN....................
olurmu öyle birşey ya, ben düşmanıma bile diyemem bunu
rahmetli anaannem herzaman söylerdi bize, misafire en kötü gününüzde bile güleryüz göstereceksiniz, annemi iyice tenbihlerdi, misafirlerinin yanında çocuklarını bile azarlama, misafir ağırlık almasın üstüne diye
ne günlere kaldık ya..
kendini yorma, onun kafası basmaz
allah allaaaahhh çok ilginç yani okudum dondum kaldım olanlara...
biraz abartmışsınız konuyu hepbirlikte....
çok kötü bitmiş sonu..
eşin ortalarda olmamakta haklı sadece babası yüzünden değil aynı zamanda ablanında karışmasıyla büyümüş olay....
kusura bakmayın ama ortalıgı siz karıştırmışınız,ne olurdu kayınpederinize söylemeseydiniz,
eşin seni ablanı affedecekmi dersin...
senin ablan tamam...
ama onunda babası ...
lütfen beni yanlış anlama amacım asla yargılamak değil aksine çok üzüldüm senin bunları yaşamana...
çocuklarına yazık ne gerek vardı bunları görmesine....
ama senin evinin içi misafirin sonuçta pederin..
ablan gelip alıp gitseydi çocukları keşke büyümeseydi olay..
allah yardım etsin
eşin seni ablanı affedecekmi dersin...
senin ablan tamam...
ama onunda babası ...
lütfen beni yanlış anlama amacım asla yargılamak değil aksine çok üzüldüm senin bunları yaşamana...
çocuklarına yazık ne gerek vardı bunları görmesine....
ama senin evinin içi misafirin sonuçta pederin..
ablan gelip alıp gitseydi çocukları keşke büyümeseydi olay..
allah yardım etsin
arkadaş dogru demiş kayınpederin misafirlige gelmiş.pişman etmişsiniz.en fazla 2 gün sonra giderdi,gidene kadar ses cıkarmasaydınız.
unuttugunuz çok önemli birşey var,o sevmediginiz adam eşinizin babası,o adamdan bu kadar nefret ederken eşinizi nasıl seviyorum diyebiliyorsunuz,eşiniz o adamın bir parcası