Kac kilosun suan peki tatlimmağlum okula gidiyorum ve bayaa 40 kadar fazla kilom var bu arada boyum 1.70
ayy söylemesen ne gerek varkiKac kilosun suan peki tatlim
Acikiyorum acikmaz miyim hic dayaniyorum sadeceBayaa az yiyosunuz inşallah verirsin dilediğin kadar.
Ama Nasıl dayanıyon acıkmıyon mu
Belki dedigin kadar fazlan yoktur diye sordum canim :) peki doktora fln gittin mi hic yoksa kendin mi karar verdin buna?ayy söylemesen ne gerek varki
Sekerle ilgili bir raharsizlik fln yok demi tatlim? Aldim mesajini. Yada diyetisyene gitmeyi dusundun mu hic? Bunlari soruyorum cunku bilincsizce birsey yapmak sana daha cok zarar verir.geçen sene gitmiştim yazın bi hastalığım yoktu o zmzn ben kilo sana mesaj atsam iyi olur
Peki tatlim o zaman mesela gun icerisinde neler yiyorsun?yani ne diceğini bildiğim içi ı gittiğimden sonra hiç gitmedim işte
Bir gununu yaz bakalim nasilmis beslenmençok sağlıksız beslenmiyorum ama bayaa yiyorumm birde kantin var tabiiki
Pekii sana nasil yardimci olabilirim ne yapalim istersin?hiç yazmayım hatırlamıyorum zaten karmakarışık bir gündü işte
Tamam ama yediklerini de yaz yarin olur muıı hiç bir fikrim yok işte öyle devam edelim paylaşım yapalım öneri yapalım işte böyle devam edelim
tmmTamam ama yediklerini de yaz yarin olur mu
Gunaydiiiinnn sanirim bir kilo kadar verdim canim
ben de bir kilo vermiş olabilirdim çok kızıyorum kendime sormaGunaydiiiinnn sanirim bir kilo kadar verdim canim