Yaninda sana destek olacak biri lazim bir ay dayanabilirsen artik krizleri atlatiyorsun. Ben arkadasima o sekilde yardimci olmustum. Simdi kendi kendine yavas yavas kilo veriyor. :)
Eki Görüntüle 1683997
İste kahvaltim bugun yine kv.gidicem allam ne mamalar var ben ne yapicam sen yardim et cuma da dogum gunum bu hafta kilo almazsam iyidir
Olsun bu baya gider sana işte tatlınıda yemişsin pilavınıda. Dışarı çıkınca böyle insan evde düzen oturtabiliyor ama malesef bir yerlere gidince dayanamıyor :)
Bugun ilk gunum. yaklasik olarak bir yildir hamile kalmaya calisiyorum. Uc olumsuz hamilelik gecirdim ve toplamda malesef 14 kilo aldim. Demekki sonuna kadar gitsem ne olacakti kim bilir :) Suan yilbasina kadar bebege ara verdik ben de bu surecte eski halime donmek istiyorum. Bakalim basarabilecek miyim :)
Merhaba canim..ben de olumsuz hamilelik sonucu üç kilo aldim.öncesinde de dört kilom vardı.yedi kilo vermem gerek aralık sonuna kadar..ben de eşlik edebilirimmm.su an kilom53.2 ideal kilom 46.
Merhaba canim..ben de olumsuz hamilelik sonucu üç kilo aldim.öncesinde de dört kilom vardı.yedi kilo vermem gerek aralık sonuna kadar..ben de eşlik edebilirimmm.su an kilom53.2 ideal kilom 46.
Çok güzel canım ne güzel sporuunu da yapmışsın. Ben şu an kötü durumdayım karnımın fotosunu yollasam dersin ki 5 aylık hamile :) acayip bir şişlik var üzerimde ve de halsizlik adım atıyorum nefesim kesiliyor sanki.