O yahninin ici bol yagli et doluyduİnşallah canım benim dün yememe rağmen demek ki hastalıktan dolayı almamışım spor yapmasam da çok terledim onunla attım herhaldeHepimiz hedefimize ulaşalım yılbaşında bizim evde toplanalım diyorum parti vericem 52 rakamını görürsem ama 3 hafta kaldı biraz imkansız gibi 54-53 anca
Soğan yahnisinden ne olacak kız hamur işi değil tatlı değil sağlıklı bir de salata yemişsin hiç bir şey olmaz
Olsun canım sende bu azim oldukça hedefine ulaşacaksın eminimArkadaslar dun sabah kvdemde tartildim ben pil almayi unuttum tartima yarin yada bugun cikip alirim artik. Ordaki tartiya gore 59.00 kilom +500 yani cok sinirliyim kendimeama bu hafta gidecekler ve ben 31 Aralik sabahi o 55 i gorucem
Proteini bol almışsın o zaman vermesi daha kolay olurO yahninin ici bol yagli et doluydu
Olsun canım sende bu azim oldukça hedefine ulaşacaksın eminim
yilbasi gunu 55.99 u gorsem bana yeterProteini bol almışsın o zaman vermesi daha kolay olur
Bence göreceksin canım durmak yok yola devamyilbasi gunu 55.99 u gorsem bana yeter
Ohh ohhh afiyet olsunSabah; 07:40 - 1 dilim tost ekmeğiyle yarım dilim kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase domatesli sebze çorbası + 1 ad. haşlanmış tavuk but derisiz + 1 ad.etsiz çiğ köfte
Sağol canım bugün nescafe içeceğim birazdan şekersiz sade akşama dışarıda da olabiliriz eğer eve gidersek yarım kase tavuk çorbam var 1 dilim fırın makarnam(bugün son bitiyor)Ohh ohhh afiyet olsun
Görüşürüz kuzum menün çok iyiSabah kahvaltim
1 yumurta
5 kirma zeytin
Yarim kk peynir
1 ceri domates
1 bardak cay
Ara
Nescafe 3 in 1
Biraz temizlik yapicam ara ara bakinirim buraya gorusuruz fistiklaarr
Suanki kilom 62.8
1 kilo 100 gr almisimGörüşürüz kuzum menün çok iyi
Ne yedin canım çok kızdım sana
Bende hastayım haftasonu yedim ama bak nasıl yedim kuzu ye tabi iyileş sonra halledersin ama hastasın diye tatlılara ekmeklere hücum yapma1 kilo 100 gr almisimhastayim birde nehir duzelince cok az yicem
Tatli hic yemedim ya.Bende hastayım haftasonu yedim ama bak nasıl yedim kuzu ye tabi iyileş sonra halledersin ama hastasın diye tatlılara ekmeklere hücum yapma
Ekmek ve türevi şeyler yedin demek ki bir de sporu bıraktınTatli hic yemedim ya.
Ekmek biraz fazla kacirmis olabilirim
madallah charmant berdeyse hic bisey yemiyorsun.Evet bugunku menum;
Sabah
1 yumurta
1 ceri domates
5 kirma zeytin
Yarim kk peynir
Ara
Nescafe 3 in 1
Oglen
2 kasik yulaf ve 1 cay kasigi pekmez konmus 1 kase yogurt
2 findik 2 fistik
Ara
Nescafe 3 in 1
Aksam
2 kasik yulaf, 1 tatli kasigi keten tohumu ve 1 caykasigi pekmez konmus 1 kase yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?