Sakiiiinnn onlari unut bakim cabuuukkk leblebi candirAa leblebi doyurucu gibi duruyor kalorisi fazla mıdır acabaevet evet leblebi kafama yattı okulda da acıkınca bisküvi topkek yerine leblebi yerimm çok pratik teşekkür ederim deniycem bunu
Tesekkur ederim guzel karsilamaniz IcinHosgeldin canim guzel basarmissin tebrik ederiminsallah amacina ulasirsin. Her zaman gel kuzum bekleriz :)
Bu arada bugün yediniz ?? :) ben yazayim. .
Sabah 1 kase yoğurt
Saat 2 gibi 1 nescafe
3 mandalina
3 havuç
1 elma
Az önce de bir tabak yoğurtlu brokoli
Ayyy ben hamur isi filan yemeyeyim derken bir meyve bahçesini yedim gibi ama ne yapayım anca doydum
Evet ya aslında yediklerim az değil ama simitin verdiği doyma hissini vermiyorBu kadar yuklenme bence birdenbire hicbisey yemrmissin uc simitten sonra vucuduna agir gelir. Yavas yavas motive ol menuleri kucult basta. Ve sonrasinda pes etme. Nacizane fikrim
Beyaz leblebi mi daha iyi olur yoksa kavrulmuş leblebi mi ?Sakiiiinnn onlari unut bakim cabuuukkk leblebi candirben de boyle leblebiyle basladim
Bence menun cok iyiBugunku menum.
Bi kupa limonlu.sicak su.
Kahvalti; 2 ca.5 catal mantar kavurmasi. 2catal cokelek. 2kup dilimbeyaz beynir. 1 catal bal. Yarim lubnan ekmegi.
Ara. Yesil cay. Salata. 5 adet yer fistigi.
2.30 gibi. Bi kucuk kase dovme corbasi ve biber tursusu.
5 aksam yemegi. Kucuk kase kuru fasulye ve biber tursusu.
. Bu arada dunku.hurmayi yemedim. Bugun bitane yiyecem
Charmant kalori hesaplayin demissin.ama ben hesaplauamiyorum ya. Sen nasik hesapliyorsun.grami gramina yemiyoruzki.
Mesela kac kalori yemisim bugun.
Bide yarim saat yuudum
beyazin kalorisi daha fazla ama donusumlu yiyebilirsin cunku sıkılabilirsin.Beyaz leblebi mi daha iyi olur yoksa kavrulmuş leblebi mi ?
pass Kuzum sen hastaneye gidip geliyorum demissin onemli bisey yoktur insallah?
-[/ naptin canim isleri kolayladin mi biraz?
Canım Ekimin sonuna doğru başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam o şekilde verdimKac ayda verdin nil?.
Ne sporu yapiyorsun tam olarK plates felanmi spor salonunami gidiyorsun yoksa. Bu arada tevrik.edeyin seni bunu bile ermek nucize sanki bana gore:)
Bakacağım canım yeni geldimNil haftalik zayiflama yarismasina bakarmisin etiketlemistim seni
Bu arada bugün yediniz ?? :) ben yazayim. .
Sabah 1 kase yoğurt
Saat 2 gibi 1 nescafe
3 mandalina
3 havuç
1 elma
Az önce de bir tabak yoğurtlu brokoli
Ayyy ben hamur isi filan yemeyeyim derken bir meyve bahçesini yedim gibi ama ne yapayım anca doydum
Bugunku menum
Sabah
Bir bucuk yumurta
İki dilim domates
1 kk peynir
3 kirma zeytin
3 bardak cay
Ara
T.kahvesi
2 findik
2 fistik
Aksam
Sınırsız brokoli
Yatana kadarki zamanda yesil cay icerim
Canım kaseli kaşıklı menülerde var fatscreet öneririm onu teline indir kullan diyetkolik.com sitesinden de takip ediyorumBugunku menum.
Bi kupa limonlu.sicak su.
Kahvalti; 2 ca.5 catal mantar kavurmasi. 2catal cokelek. 2kup dilimbeyaz beynir. 1 catal bal. Yarim lubnan ekmegi.
Ara. Yesil cay. Salata. 5 adet yer fistigi.
2.30 gibi. Bi kucuk kase dovme corbasi ve biber tursusu.
5 aksam yemegi. Kucuk kase kuru fasulye ve biber tursusu.
. Bu arada dunku.hurmayi yemedim. Bugun bitane yiyecem
Charmant kalori hesaplayin demissin.ama ben hesaplauamiyorum ya. Sen nasik hesapliyorsun.grami gramina yemiyoruzki.
Mesela kac kalori yemisim bugun.
Bide yarim saat yuudum
hep ayni tartida tartil canim. Hic belli olmaz baslarda hizla dusebiliyor kiloGunaydin arkadaslar. Bugun sabah ac karna tartildim 71 geldim bira oncekilerin etkisi galiba yoksa iki gubde iki kilogiitmez.
bide ibreli tartiyla tartildim dijital bozulmus. Simdi onu tamire goturuyorum.
supee gidiyorsun canim hizla ulasacaksin idealineCumartesi 05.12.2015
Sabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 09:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 13:45 - 1 orta boy tavada yumurta + 1 ymk kaşığı krem peynir + 2 dilim ince ekmek
Ara; 15:30 - 1 kupa limonlu ıhlamur + 1 yarım gofret
Akşam; 19:00 - Yarım kaseden biraz fazla limonlu tavuk çorbası + 1 ince dilim fırın makarna
Ara; 20:30 - 1 tatlı kaşığı kazandibi
Ara; 23:00 - 1 ufak kivi + 2 mandalina + 1 kupa limonlu ıhlamur
Sporlarım; 15 dakika yürüyüş + 20 dakika ev işi + yarım saat yemek pişirmek + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates + 1 buçuk litre su
Pazar 06.12.2015
Sabah; 10:30 - 1 ufak tavada yumurta + 1 ymk kaşığı krem peynir + 3 zeytin + 1 yarım kibrit kutusu beyaz peynir + 3 ince dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 çay kaşığı bal + 3 ceviz + 1 pestil + 1 kupa limonlu ıhlamur
Öğle; 15:15 - 1 kase limonlu tavuk çorbası
Ara; 17:10 - 2 mandalina + 1 kupa limonlu ıhlamur
Akşam; 19:15 - 1 kase limonlu tavuk çorbası + 1 yarım ince dilim fırın makarna
Ara; 20:30 - 1 yarım gofret + 1 kupa limonlu ıhlamur + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı bal
Spor maalesef yok
Arkadaşlar pazar günü kaçırdığımın farkındayım sabah uyandığımda lenf bezlerim şişmişti annemlerden eşimden azarı yedim yemek yemediğim düzgün beslenmediğim için suçu bana attılar bugün yatacaksın spor yok yemeklerini düzgün yiyip ilaçlarını alacaksın dediler bende abartmadan yedikçe yedimHaklılardı bu sabah kendime geldim daha iyiyim bol bol terledim Cuma gün ki tartıda çıktığım rakamla aynıyım çok şükür ne almışım ne vermişim
charmant güncel kilom 55.8
ahahaa kiz kayin validemde aksam yemegini abarttim onu yazmamisim dur koca bir tabak sogan yahnisi ve salata yedim ama inan uc kisilikti yedigim onu yazmamisim burayaHep harikasın sen canım ya bir gün de şaşır şöyle farklı bir yorum yapayım
İnşallah canım benim dün yememe rağmen demek ki hastalıktan dolayı almamışım spor yapmasam da çok terledim onunla attım herhaldesupee gidiyorsun canim hizla ulasacaksin idealine
ahahaa kiz kayin validemde aksam yemegini abarttim onu yazmamisim dur koca bir tabak sogan yahnisi ve salata yedim ama inan uc kisilikti yedigim onu yazmamisim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?