Yilbasina Kadar 14 Kilo

Aa leblebi doyurucu gibi duruyor kalorisi fazla mıdır acaba evet evet leblebi kafama yattı okulda da acıkınca bisküvi topkek yerine leblebi yerimm çok pratik teşekkür ederim deniycem bunu
Sakiiiinnn onlari unut bakim cabuuukkk leblebi candir ben de boyle leblebiyle basladim

Bugunku menum.

Bi kupa limonlu.sicak su.
Kahvalti; 2 ca.5 catal mantar kavurmasi. 2catal cokelek. 2kup dilimbeyaz beynir. 1 catal bal. Yarim lubnan ekmegi.

Ara. Yesil cay. Salata. 5 adet yer fistigi.

2.30 gibi. Bi kucuk kase dovme corbasi ve biber tursusu.

5 aksam yemegi. Kucuk kase kuru fasulye ve biber tursusu.

. Bu arada dunku.hurmayi yemedim. Bugun bitane yiyecem

Charmant kalori hesaplayin demissin.ama ben hesaplauamiyorum ya. Sen nasik hesapliyorsun.grami gramina yemiyoruzki.
Mesela kac kalori yemisim bugun.

Bide yarim saat yuudum

Bu kadar yuklenme bence birdenbire hicbisey yemrmissin uc simitten sonra vucuduna agir gelir. Yavas yavas motive ol menuleri kucult basta. Ve sonrasinda pes etme. Nacizane fikrim

Bu kadar yuklenme bence birdenbire hicbisey yemrmissin uc simitten sonra vucuduna agir gelir. Yavas yavas motive ol menuleri kucult basta. Ve sonrasinda pes etme. Nacizane fikrim
Evet ya aslında yediklerim az değil ama simitin verdiği doyma hissini vermiyor açlık hissettikce Yeşilçay içiyorum o da iştah kesiyor tadı buruk olduğu için .

Bence menun cok iyi kalori hesabini fatsecret diye telefon programindan yapabilirsin. Sonra zaten otomatik anlayacaksin.

Beyaz leblebi mi daha iyi olur yoksa kavrulmuş leblebi mi ?
beyazin kalorisi daha fazla ama donusumlu yiyebilirsin cunku sıkılabilirsin.

Gunaydin arkadaslar. Bugun sabah ac karna tartildim 71 geldim bira oncekilerin etkisi galiba yoksa iki gubde iki kilogiitmez.

bide ibreli tartiyla tartildim dijital bozulmus. Simdi onu tamire goturuyorum.

Kac ayda verdin nil?.
Ne sporu yapiyorsun tam olarK plates felanmi spor salonunami gidiyorsun yoksa. Bu arada tevrik.edeyin seni bunu bile ermek nucize sanki bana gore:)
Canım Ekimin sonuna doğru başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam o şekilde verdim Verdikçe de pcos sorunu vücutta etkisini azaltmaya başladı kilo en büyük düşmanımız bizim zatenEvde yapıyorum ben akşamları leslie yapıyorum you tube adını yazarsan çıkıyor zaten 45 dakikalık yani 3millik olan videosunu yapıyorum daha sonra Ebru Şallı'nın 30 dakikalık pilatesini yapıyorum bazen zaman ve gücüm varsa üzerine 50 ip 50 squatta yapıyorumTeşekkür ederim canım sende yapabilirsin neden olmasın
Nil haftalik zayiflama yarismasina bakarmisin etiketlemistim seni
Bakacağım canım yeni geldim
tartimin pili bitti ama halledicem

evet canim nehirnil111 nehirin dedigi gibi yapiyoruz

Tamam canımcım

Cumartesi 05.12.2015

Sabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 09:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 13:45 - 1 orta boy tavada yumurta + 1 ymk kaşığı krem peynir + 2 dilim ince ekmek
Ara; 15:30 - 1 kupa limonlu ıhlamur + 1 yarım gofret
Akşam; 19:00 - Yarım kaseden biraz fazla limonlu tavuk çorbası + 1 ince dilim fırın makarna
Ara; 20:30 - 1 tatlı kaşığı kazandibi
Ara; 23:00 - 1 ufak kivi + 2 mandalina + 1 kupa limonlu ıhlamur

Sporlarım; 15 dakika yürüyüş + 20 dakika ev işi + yarım saat yemek pişirmek + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates + 1 buçuk litre su

Pazar 06.12.2015

Sabah; 10:30 - 1 ufak tavada yumurta + 1 ymk kaşığı krem peynir + 3 zeytin + 1 yarım kibrit kutusu beyaz peynir + 3 ince dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 çay kaşığı bal + 3 ceviz + 1 pestil + 1 kupa limonlu ıhlamur
Öğle; 15:15 - 1 kase limonlu tavuk çorbası
Ara; 17:10 - 2 mandalina + 1 kupa limonlu ıhlamur
Akşam; 19:15 - 1 kase limonlu tavuk çorbası + 1 yarım ince dilim fırın makarna
Ara; 20:30 - 1 yarım gofret + 1 kupa limonlu ıhlamur + 1 tatlı kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı bal

Spor maalesef yok

Arkadaşlar pazar günü kaçırdığımın farkındayım sabah uyandığımda lenf bezlerim şişmişti annemlerden eşimden azarı yedim yemek yemediğim düzgün beslenmediğim için suçu bana attılar bugün yatacaksın spor yok yemeklerini düzgün yiyip ilaçlarını alacaksın dediler bende abartmadan yedikçe yedimHaklılardı bu sabah kendime geldim daha iyiyim bol bol terledim Cuma gün ki tartıda çıktığım rakamla aynıyım çok şükür ne almışım ne vermişim

charmant güncel kilom 55.8

O havuç ne kız Canım meyvenin fazlası da gereksiz kalori yapıyor hastalık dışında o kadar havuç şeker oranından zarar mesela onun yerine bir kase çorba sebze yemeği falan yeseydin daha tok tutar sağlıklı olur ufak bir öneri tabi ki öğreneceksin daha başındasın

Bugunku menum

Sabah
Bir bucuk yumurta
İki dilim domates
1 kk peynir
3 kirma zeytin
3 bardak cay

Ara
T.kahvesi
2 findik
2 fistik

Aksam
Sınırsız brokoli

Yatana kadarki zamanda yesil cay icerim

Hep harikasın sen canım ya bir gün de şaşır şöyle farklı bir yorum yapayım

Canım kaseli kaşıklı menülerde var fatscreet öneririm onu teline indir kullan diyetkolik.com sitesinden de takip ediyorumMenün güzel canım afiyet olsun

Gunaydin arkadaslar. Bugun sabah ac karna tartildim 71 geldim bira oncekilerin etkisi galiba yoksa iki gubde iki kilogiitmez.

bide ibreli tartiyla tartildim dijital bozulmus. Simdi onu tamire goturuyorum.
hep ayni tartida tartil canim. Hic belli olmaz baslarda hizla dusebiliyor kilo hadi bakalim super.

supee gidiyorsun canim hizla ulasacaksin idealine

Hep harikasın sen canım ya bir gün de şaşır şöyle farklı bir yorum yapayım
ahahaa kiz kayin validemde aksam yemegini abarttim onu yazmamisim dur koca bir tabak sogan yahnisi ve salata yedim ama inan uc kisilikti yedigim onu yazmamisim buraya

Arkadaslar dun sabah kvdemde tartildim ben pil almayi unuttum tartima yarin yada bugun cikip alirim artik. Ordaki tartiya gore 59.00 kilom +500 yani cok sinirliyim kendime ama bu hafta gidecekler ve ben 31 Aralik sabahi o 55 i gorucem

supee gidiyorsun canim hizla ulasacaksin idealine

ahahaa kiz kayin validemde aksam yemegini abarttim onu yazmamisim dur koca bir tabak sogan yahnisi ve salata yedim ama inan uc kisilikti yedigim onu yazmamisim buraya
İnşallah canım benim dün yememe rağmen demek ki hastalıktan dolayı almamışım spor yapmasam da çok terledim onunla attım herhaldeHepimiz hedefimize ulaşalım yılbaşında bizim evde toplanalım diyorum parti vericem 52 rakamını görürsem ama 3 hafta kaldı biraz imkansız gibi 54-53 anca

Soğan yahnisinden ne olacak kız hamur işi değil tatlı değil sağlıklı bir de salata yemişsin hiç bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…