Yilbasina Kadar 14 Kilo

Sabah; 07:40 - Tost ekmeğine yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase sebzeli şehriye çorbası + 2 minik köfte + 1 büyük kase yağsız tuzsuz karışık salata (marul+mor lahana+havuç) + 1 kase yoğurt

Arada 1 soda içerim akşama tavuk suyu çorbamla kıymalı ıspanağım var aynı şekilde yoğurtla yerim

charmant canım ben şimdi akşama dereotlu peynirli poğaça yapacağım margarinle değil ama sıvıyağla ufak boy oluyorlar genelde eşimin canı istedi bende diyorum sabah ki tost yerine onu yesem 1 tane çok mu olmuş olur dengelerim diğerleriyle herhalde zaten 3-4 gün yerim en fazla yine tosta dönüş yaparız

Bak yeeeaaaaaa tam kalbimden vurdun suan resmen ona aseriyorum zaten :) ye kiz benim yerime de ama dikkat et sonraki ogunlerine

Akşam ki patatesler ve pilav dışında güzel menü canım

Gayet iyisin kuzum yalnız 3 patlamış mısır nedir bir avuç yeseydin ya
Canım pilav bulgurdu, patates de fırında pişmişti 0 yağ ile kurtarmaz mı???
Canım çok geçmiş olsun
Sen yine de çok iyi spor yapıyorsun, kaçamaklarını yakıyorsundur sanırım.. Benim eşim kadar abur cubur yiyen olamaz, ama sporcu ya kilo almıyor adam
Ben bugun dis gebelikten sonra ilk adetimi oldum kizlar. Ondan midir yoksa dunku yediklerimden midir 59.5 ciktim bugun
Canım önce çok sevindim adet olmana.. Ben regl iken hep fazla çıkarım, adettendir o
Canım menüm çok güzel vee o poğaçaya bayılırımmm afiyet olsun şimdiden

Kızlar ben de bugün derse yoğunlaşıcam da ondan yazıyorum hemen menümü

Sabah
Yuvarlak kapalı ekmekler oluyor ya minik, ona peynir domates koydum
1 bardak süt

Öğle
Kepekli tost (b yaz peynirli ve bir avuç büyüklüğünde)
Şekersiz ev yapımı limonata

Akşam
Kızlar derse asılacağım için menemen yapıcam yanına da çay akşam tekrar yazarım menümü, ama kahvaltı yapacağız yani

Öptüm şekerler sizi

Bu arada 61,0 1 ge vermişim

Tabi pilavın bulgur olması ve patatesin fırında olması biraz kurtarır canım daha az kalorili

Evet sporum iyi kaçamakları yakalıyor ama hamburger kızartma türü şeyler yediğimde işe yaramıyor hafta sonu bizzat örneklendi

Sağol canım gel beraber olsun bende bayılırım piştiğinde o dağılan koku tarif edilemez

İyisin canım akşam ekmek yememeye dikkat et az ye ya da her öğünde olmazsa daha fazla kilo verebilirsin diğer herşey güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…