• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Sabah; 07:40 - Tost ekmeğine yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase sebzeli şehriye çorbası + 2 minik köfte + 1 büyük kase yağsız tuzsuz karışık salata (marul+mor lahana+havuç) + 1 kase yoğurt

Arada 1 soda içerim akşama tavuk suyu çorbamla kıymalı ıspanağım var aynı şekilde yoğurtla yerim :KK70:

charmant charmant canım ben şimdi akşama dereotlu peynirli poğaça yapacağım margarinle değil ama sıvıyağla ufak boy oluyorlar genelde eşimin canı istedi bende diyorum sabah ki tost yerine onu yesem 1 tane çok mu olmuş olur dengelerim diğerleriyle herhalde zaten 3-4 gün yerim en fazla yine tosta dönüş yaparız:KK53:

Öğle; 12:20 - Yarım kase sebzeli şehriye çorbası + 2 minik köfte + 1 büyük kase yağsız tuzsuz karışık salata (marul+mor lahana+havuç) + 1 kase yoğurt

Arada 1 soda içerim akşama tavuk suyu çorbamla kıymalı ıspanağım var aynı şekilde yoğurtla yerim :KK70:

charmant charmant canım ben şimdi akşama dereotlu peynirli poğaça yapacağım margarinle değil ama sıvıyağla ufak boy oluyorlar genelde eşimin canı istedi bende diyorum sabah ki tost yerine onu yesem 1 tane çok mu olmuş olur dengelerim diğerleriyle herhalde zaten 3-4 gün yerim en fazla yine tosta dönüş yaparız:KK53:
Bak yeeeaaaaaa tam kalbimden vurdun suan resmen ona aseriyorum zaten :) ye kiz benim yerime de ama dikkat et sonraki ogunlerine ;)

Akşam ki patatesler ve pilav dışında güzel menü canım :KK9:

Gayet iyisin kuzum yalnız 3 patlamış mısır nedir bir avuç yeseydin ya :KK70:
Canım pilav bulgurdu, patates de fırında pişmişti 0 yağ ile kurtarmaz mı???
Sağol canım. Beli tutuldu akşam durup dururken zor yürüyordu. Hastaneye acile gittik. Bişey yapmadılar bir iğne yapıp gönderdiler. Beyin cerrahisinden randevu aldık. Fıtık başlangıcı olabilir dedi doktor. Bugün gidicez bakalım. Sağolasın.
Canım çok geçmiş olsun
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:34 - 1 kase mercimek çorbası + 1 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 1 kase yoğurt
Ara; 16:30 - 1 bardak maden suyu + 1 kare bitter çikolata + yarım avuç ayıklanmış çekirdek
Akşam; 20:05 - Yarım kase kremalı tavuk çorbası + 4-5 ymk kaşığı yoğurtlu ıspanak + 2 ad.minik sivri biber turşusu + yarım gofret

Sporlarım; 2 lt su + 45 dakika leslie + 20 dakika pilates (karın eritme egzersizleri) + 30 dakika yürüyüş + 50 squat + 20 dakika yemek yapmak + :KK53:

23.11.15 = 57.5
24.11.15 = 57.4

Kızlar bu hafta çok az gidiyor vücudummu tutuyor yokse regl olacağım onun şişkinliğimi gerçi daha 5 gün falan var:KK51:yediğim çikilataların günahı da olabilir:oops::mad:
Sen yine de çok iyi spor yapıyorsun, kaçamaklarını yakıyorsundur sanırım.. Benim eşim kadar abur cubur yiyen olamaz, ama sporcu ya kilo almıyor adam:KK11:
Ben bugun dis gebelikten sonra ilk adetimi oldum kizlar. Ondan midir yoksa dunku yediklerimden midir 59.5 ciktim bugun :KK53:
Canım önce çok sevindim adet olmana.. Ben regl iken hep fazla çıkarım, adettendir o;)

Canım menüm çok güzel vee o poğaçaya bayılırımmmEn Büyük KK afiyet olsun şimdiden;)

Kızlar ben de bugün derse yoğunlaşıcam da ondan yazıyorum hemen menümü

Sabah
Yuvarlak kapalı ekmekler oluyor ya minik, ona peynir domates koydum
1 bardak süt

Öğle
Kepekli tost (b yaz peynirli ve bir avuç büyüklüğünde)
Şekersiz ev yapımı limonata

Akşam
Kızlar derse asılacağım için menemen yapıcam yanına da çay akşam tekrar yazarım menümü, ama kahvaltı yapacağız yani

Öptüm şekerler sizi

Bu arada 61,0 1 ge vermişim:63:

Canım pilav bulgurdu, patates de fırında pişmişti 0 yağ ile kurtarmaz mı???

Sen yine de çok iyi spor yapıyorsun, kaçamaklarını yakıyorsundur sanırım.. Benim eşim kadar abur cubur yiyen olamaz, ama sporcu ya kilo almıyor adam:KK11:
Canım menüm çok güzel vee o poğaçaya bayılırımmmEn Büyük KK afiyet olsun şimdiden:KK66:
Tabi pilavın bulgur olması ve patatesin fırında olması biraz kurtarır canım daha az kalorili:KK76:

Evet sporum iyi kaçamakları yakalıyor ama hamburger kızartma türü şeyler yediğimde işe yaramıyor hafta sonu bizzat örneklendi:KK70:

Sağol canım gel beraber olsun bende bayılırım piştiğinde o dağılan koku tarif edilemez:kk77::KK53:

Kızlar ben de bugün derse yoğunlaşıcam da ondan yazıyorum hemen menümü

Sabah
Yuvarlak kapalı ekmekler oluyor ya minik, ona peynir domates koydum
1 bardak süt

Öğle
Kepekli tost (b yaz peynirli ve bir avuç büyüklüğünde)
Şekersiz ev yapımı limonata

Akşam
Kızlar derse asılacağım için menemen yapıcam yanına da çay akşam tekrar yazarım menümü, ama kahvaltı yapacağız yani

Öptüm şekerler sizi

Bu arada 61,0 1 ge vermişim:63:

İyisin canım akşam ekmek yememeye dikkat et az ye ya da her öğünde olmazsa daha fazla kilo verebilirsin diğer herşey güzel :KK19:

Back