- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Abartmışmıyım kuzu yemeyi Evet ama bu hafta daha da hırslanacağımOhh ohhh afiyet olsun :) arada takiliyor kilo dert etme inat et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abartmışmıyım kuzu yemeyi Evet ama bu hafta daha da hırslanacağımOhh ohhh afiyet olsun :) arada takiliyor kilo dert etme inat et
Aradaki cikolar gofretler cekirdekler var iste :))) ama sen halledersin yahuAbartmışmıyım kuzu yemeyi Evet ama bu hafta daha da hırslanacağım
Bayılırım. Ama kendim daha hiç yapmadım. En çok öğrenmek istediğim yemek. Bende yapacağım inşaallahEvet kuzum
Sağol canım inşaallah. Bende çok severim bamyayı ekşi ekşi. Çorbasıda süper oluyor. Tabi bende öyle bir beceri yok. İş yerindeki aşçımız yapıyor.Bamyaya bayiliriiiiimmm esine gecmis olsun canim umarim cok onemli degildir.
Canım bence ondan ister istemez o0 birikim şişkinlik oluyorRegl olduğumuzda spor yapmanın bir zararı olur mu ben devam etmeyi düşünüyorum yapacağımdaBen bugun dis gebelikten sonra ilk adetimi oldum kizlar. Ondan midir yoksa dunku yediklerimden midir 59.5 ciktim bugun
Boyun kaç canım? Bide yaş kaç?Evet spor bittiğinde koltuğa yapışıyorumSağol canım ama spor canmış çok gitmese de vücudum şekillendi artık daha da beğeniyorum
Yaparsin kuzum zor degil bir kere bak kaparsin hemenBayılırım. Ama kendim daha hiç yapmadım. En çok öğrenmek istediğim yemek. Bende yapacağım inşaallah
Tam tersi faydasi var agrilarini azaltir devam et sen kuzumCanım bence ondan ister istemez o0 birikim şişkinlik oluyorRegl olduğumuzda spor yapmanın bir zararı olur mu ben devam etmeyi düşünüyorum yapacağımda
Seni seni İyi dayanmışsınPatlatirken kenara kacanlar
Çok sevindim bu işe tamam devam ediyorum kuzumTam tersi faydasi var agrilarini azaltir devam et sen kuzum
Yapma cnmCanım bence ondan ister istemez o0 birikim şişkinlik oluyorRegl olduğumuzda spor yapmanın bir zararı olur mu ben devam etmeyi düşünüyorum yapacağımda
charmant yap ağrıyıda azaltıyor diyor şimdi 3-4 gün spora ara vermek istemiyorum hedef kiloma ulaşmadanYapma cnm
Bana kalirsa yapmacharmant yap ağrıyıda azaltıyor diyor şimdi 3-4 gün spora ara vermek istemiyorum hedef kiloma ulaşmadan
Bana kalirsa yapma
Bak yeeeaaaaaa tam kalbimden vurdun suan resmen ona aseriyorum zaten :) ye kiz benim yerime de ama dikkat et sonraki ogunlerineSabah; 07:40 - Tost ekmeğine yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase sebzeli şehriye çorbası + 2 minik köfte + 1 büyük kase yağsız tuzsuz karışık salata (marul+mor lahana+havuç) + 1 kase yoğurt
Arada 1 soda içerim akşama tavuk suyu çorbamla kıymalı ıspanağım var aynı şekilde yoğurtla yerim
charmant canım ben şimdi akşama dereotlu peynirli poğaça yapacağım margarinle değil ama sıvıyağla ufak boy oluyorlar genelde eşimin canı istedi bende diyorum sabah ki tost yerine onu yesem 1 tane çok mu olmuş olur dengelerim diğerleriyle herhalde zaten 3-4 gün yerim en fazla yine tosta dönüş yaparız
Ayy olur mu Dikkat ederim kuzum senin yerine de yerimeşimde önceden sevmezdi dün seviyorum canım çekti dedi gözlerim parladı ben bayılırım hemen yarın yaparım dedimBak yeeeaaaaaa tam kalbimden vurdun suan resmen ona aseriyorum zaten :) ye kiz benim yerime de ama dikkat et sonraki ogunlerine
Canım pilav bulgurdu, patates de fırında pişmişti 0 yağ ile kurtarmaz mı???Akşam ki patatesler ve pilav dışında güzel menü canım
Gayet iyisin kuzum yalnız 3 patlamış mısır nedir bir avuç yeseydin ya
Canım çok geçmiş olsunSağol canım. Beli tutuldu akşam durup dururken zor yürüyordu. Hastaneye acile gittik. Bişey yapmadılar bir iğne yapıp gönderdiler. Beyin cerrahisinden randevu aldık. Fıtık başlangıcı olabilir dedi doktor. Bugün gidicez bakalım. Sağolasın.
Sen yine de çok iyi spor yapıyorsun, kaçamaklarını yakıyorsundur sanırım.. Benim eşim kadar abur cubur yiyen olamaz, ama sporcu ya kilo almıyor adamSabah; 07:40 - Tost ekmeğine yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:34 - 1 kase mercimek çorbası + 1 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 1 kase yoğurt
Ara; 16:30 - 1 bardak maden suyu + 1 kare bitter çikolata + yarım avuç ayıklanmış çekirdek
Akşam; 20:05 - Yarım kase kremalı tavuk çorbası + 4-5 ymk kaşığı yoğurtlu ıspanak + 2 ad.minik sivri biber turşusu + yarım gofret
Sporlarım; 2 lt su + 45 dakika leslie + 20 dakika pilates (karın eritme egzersizleri) + 30 dakika yürüyüş + 50 squat + 20 dakika yemek yapmak +
23.11.15 = 57.5
24.11.15 = 57.4
Kızlar bu hafta çok az gidiyor vücudummu tutuyor yokse regl olacağım onun şişkinliğimi gerçi daha 5 gün falan varyediğim çikilataların günahı da olabilir
Canım önce çok sevindim adet olmana.. Ben regl iken hep fazla çıkarım, adettendir oBen bugun dis gebelikten sonra ilk adetimi oldum kizlar. Ondan midir yoksa dunku yediklerimden midir 59.5 ciktim bugun
Canım menüm çok güzel vee o poğaçaya bayılırımmm afiyet olsun şimdidenSabah; 07:40 - Tost ekmeğine yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase sebzeli şehriye çorbası + 2 minik köfte + 1 büyük kase yağsız tuzsuz karışık salata (marul+mor lahana+havuç) + 1 kase yoğurt
Arada 1 soda içerim akşama tavuk suyu çorbamla kıymalı ıspanağım var aynı şekilde yoğurtla yerim
charmant canım ben şimdi akşama dereotlu peynirli poğaça yapacağım margarinle değil ama sıvıyağla ufak boy oluyorlar genelde eşimin canı istedi bende diyorum sabah ki tost yerine onu yesem 1 tane çok mu olmuş olur dengelerim diğerleriyle herhalde zaten 3-4 gün yerim en fazla yine tosta dönüş yaparız
Tabi pilavın bulgur olması ve patatesin fırında olması biraz kurtarır canım daha az kaloriliCanım pilav bulgurdu, patates de fırında pişmişti 0 yağ ile kurtarmaz mı???
Sen yine de çok iyi spor yapıyorsun, kaçamaklarını yakıyorsundur sanırım.. Benim eşim kadar abur cubur yiyen olamaz, ama sporcu ya kilo almıyor adam
Canım menüm çok güzel vee o poğaçaya bayılırımmm afiyet olsun şimdiden
Kızlar ben de bugün derse yoğunlaşıcam da ondan yazıyorum hemen menümü
Sabah
Yuvarlak kapalı ekmekler oluyor ya minik, ona peynir domates koydum
1 bardak süt
Öğle
Kepekli tost (b yaz peynirli ve bir avuç büyüklüğünde)
Şekersiz ev yapımı limonata
Akşam
Kızlar derse asılacağım için menemen yapıcam yanına da çay akşam tekrar yazarım menümü, ama kahvaltı yapacağız yani
Öptüm şekerler sizi
Bu arada 61,0 1 ge vermişim