• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Yagsiz degil laktozsuz olmasi gerek icimi de kotu yagsizin zaten :KK66: bulursun migroslarda pinarin denge adinda sutu var kuzum. Dene pisman olmazsin.
O zaman öyle yapayım canım normalde de yarım yağlı içiyorum zaten de Cuma ya da Cumartesi eşime aldırırım benim yakınlarımda yok Migros :KK16:

İnşallah canım sağol:KK68:Bir de bende hafiften tuvalet zorluğu oluşuyor gibi diyette olabilirmiş gerçi sıvı alıyorum sürekli ama bilemedim eşime yaş kayısı aldırıyorum bugün işe yarar sanırım:KK51:
O zaman pazar gunu oglen eger yapabilirsen ( haftaici yapamayabilirsin calistigin icin) brokoli hasla ama az hasla erimesinler sonra az yag ve bol limonla yarim kilo brokolinin hepsini yap ve ye hepsini ye ama kuzum. İcinde bisey kalmayacaktir ;)

O zaman pazar gunu oglen eger yapabilirsen ( haftaici yapamayabilirsin calistigin icin) brokoli hasla ama az hasla erimesinler sonra az yag ve bol limonla yarim kilo brokolinin hepsini yap ve ye hepsini ye ama kuzum. İcinde bisey kalmayacaktir :KK66:
Ayy ben bunu yapayım canım çok sağol ya peki bunun dışında günlük sabah kahvaltımı akşam öğünümü normal dikkatli yiyebilirim değil mi :KK16:

Sabah; 07:40 - 1 minik dereotlu peynirli ev poğaçası + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle: 12:35 - 1 tabak kıymasız ıspanak yemeği (7-8 ymk kaşığı civarı) + 1 kase yoğurt

Arada sade şekersiz nescafe içmeyi düşünüyorum akşama bir yere gitme ihtimalimiz var eğer o olmazsa kıymalı lahana yemeği yapacağım(kapuska) birde yoğurt çorbası ikisini az miktarda yiyip sporuma devam ederim yarım yeşil elma da yiyebilirim daha da hırslandım:KK53:

Ayy ben bunu yapayım canım çok sağol ya peki bunun dışında günlük sabah kahvaltımı akşam öğünümü normal dikkatli yiyebilirim değil mi :KK16:
Yiyebilirsin tabii kii aci sever misin peki eger seversen sabah kahvaltida aci biberleri kizartip domates rendele uzerine iki dis sarimsakla tekrar biraz pisir sabah kahvaltida da bunu ye ;)

Öğle: 12:35 - 1 tabak kıymasız ıspanak yemeği (7-8 ymk kaşığı civarı) + 1 kase yoğurt

Arada sade şekersiz nescafe içmeyi düşünüyorum akşama bir yere gitme ihtimalimiz var eğer o olmazsa kıymalı lahana yemeği yapacağım(kapuska) birde yoğurt çorbası ikisini az miktarda yiyip sporuma devam ederim yarım yeşil elma da yiyebilirim daha da hırslandım:KK53:
Oh ohhh muhtesem menuleeerrr :KK76::kk77:

Yiyebilirsin tabii kii aci sever misin peki eger seversen sabah kahvaltida aci biberleri kizartip domates rendele uzerine iki dis sarimsakla tekrar biraz pisir sabah kahvaltida da bunu ye :KK66:

Oh ohhh muhtesem menuleeerrr :KK76::kk77:

Acı severim biber aldım aslında kızartma peki çok yağlı olmaz mı kilo yapmasın sonra kız tuvalet sorunu derken bu sefer de iyice:KK70:Menemen gibi yapayım olmadı haklısın pazar günü cumartesi zaten muz günü onunla dengeler:KK76:

Teşekkürler canım artık misafirliğe gidersek lahana yarına kalacak yarın öbürgün yiyeceğim bakalım:KK53:

Acı severim biber aldım aslında kızartma peki çok yağlı olmaz mı kilo yapmasın sonra kız tuvalet sorunu derken bu sefer de iyice:KK70:Menemen gibi yapayım olmadı haklısın pazar günü cumartesi zaten muz günü onunla dengeler:KK76:

Teşekkürler canım artık misafirliğe gidersek lahana yarına kalacak yarın öbürgün yiyeceğim bakalım:KK53:
Kiiizzz allah iyiligini versin bisey olmaz :KK70: ama ekmek ve hamur isine yuklenme bol bol ye biberlerden mumkunse ekmeksiz o derece yani :KK66: ben yapiyorum bazen :p dort bes tane ye biberlerden oohhh domates soslu miiisss :21:

Kiiizzz allah iyiligini versin bisey olmaz :KK70: ama ekmek ve hamur isine yuklenme bol bol ye biberlerden mumkunse ekmeksiz o derece yani :KK66: ben yapiyorum bazen :p dort bes tane ye biberlerden oohhh domates soslu miiisss :21:
Öyle yapayım ekmek 1 dilim anca yerim canım zaten onlar tok tutar biber yani :kk77:Pazartesi sana bol bol dua ederim:KK19::KK68:

Bugun muz detoksu yapiyorum

Sabah
1 muz
1 bardak laktozsuz sut

Ara
1 muz
1 bardak laktozsuz sut

Oglen
1 muz
1 bardak laktozsuz sut

Ara
Yesil cay

Aksam
1 muz
1 bardak laktozsuz sut

Ara
1 muz
1 bardak laktozsuz sut
Kuzu bu güçsüz düşürmez mi seni, reglisin ya bir de.. Ama yapabilirsen bravo tatlım;)

Canım senden kıskandım ben de poğaça yedim bugün;) kayınvalidene gidiyormuşsun, çok abartmıyacağını biliyorum, menüm güzel;)

Canım senden kıskandım ben de poğaça yedim bugün:KK66: kayınvalidene gidiyormuşsun, çok abartmıyacağını biliyorum, menüm güzel:KK66:
Yok kv ye değil canım eltimlere ya evlerine ya da dışarıdayız:KK17::KK53:Sağol kuzum sende çok iyisin olsun ye insan motive oluyor sporla gider hepsi:kk77:

Kızlar menüm

Sabah
Valla nehirnilden kıskandım
1 adet ev yapımı maydonuzlu peynirli poğaça(tabi ben bizim bi abla var onun yaptığını yedim, çok sıcaktı mideme oturdu resmen:KK53:)

Öğlen
İşim erken bitti anneme gittim
3 fırında köfte
1 yk haşlanıp ezilmiş acı biberle harmanlanmış annem usulü patates
(Acı olduğundan çok severim, bir de annem soğan kavurup karıştırıyor ona, normalde 1 kazan yerim, 1 yk ile idare ettiğim için kendimi tebrik ediyorumEn Büyük KK)

Akşam
Sebzeli tavuk sote yapıcam, ayran ve bol salata plan bu değişiklik olursa haber veririm..

Bu hafta adam gibi spor yapmadım ya kendimi diyet konusunda kötü hissediyorum. Size ve kendime söz, pazartesi toparlanmış oalcağımEn Büyük KK

Ben derse oturuyorum, hepinizi öptüm en kocamanından:KK15:

Yok kv ye değil canım eltimlere ya evlerine ya da dışarıdayız:KK17::KK53:Sağol kuzum sende çok iyisin olsun ye insan motive oluyor sporla gider hepsi:kk77:
İşte bu aralar sporu astım ya ondan kilo alıcam diye tedirginim..

Dışardaysan sipariş verirken direkr yanında patates ve pilav istemiyorum de yiyeceğin şeye göre;) tabakta olunca yeniyor valla.. Afiyet olsun tatlımm

Kızlar menüm

Sabah
Valla nehirnilden kıskandım
1 adet ev yapımı maydonuzlu peynirli poğaça(tabi ben bizim bi abla var onun yaptığını yedim, çok sıcaktı mideme oturdu resmen:KK53:)

Öğlen
İşim erken bitti anneme gittim
3 fırında köfte
1 yk haşlanıp ezilmiş acı biberle harmanlanmış annem usulü patates
(Acı olduğundan çok severim, bir de annem soğan kavurup karıştırıyor ona, normalde 1 kazan yerim, 1 yk ile idare ettiğim için kendimi tebrik ediyorumEn Büyük KK)

Akşam
Sebzeli tavuk sote yapıcam, ayran ve bol salata plan bu değişiklik olursa haber veririm..

Bu hafta adam gibi spor yapmadım ya kendimi diyet konusunda kötü hissediyorum. Size ve kendime söz, pazartesi toparlanmış oalcağımEn Büyük KK

Ben derse oturuyorum, hepinizi öptüm en kocamanından:KK15:
Güzel canım menün olur öyle arada olsun pazartesi daha iyi olacağından eminim akşam az yiyorsun dengeler o poğaçayı da :KK49:Ben sana göndereyim poğaçamdan:KK53:
İşte bu aralar sporu astım ya ondan kilo alıcam diye tedirginim..

Dışardaysan sipariş verirken direkr yanında patates ve pilav istemiyorum de yiyeceğin şeye göre:KK66: tabakta olunca yeniyor valla.. Afiyet olsun tatlımm

Olsun canım inşallah vermişsindir:KK76:Evine gideceğiz kahvaltı türü yiyelim diye ikna etmeye çalışıyorum:KK70:

Back