Yilbasina Kadar 14 Kilo

Afiyet olsun

Ben geeldiiiimmm :)

Sabah
1 domates
2 sucuk
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 bardak sut

Ara
1 bardak nescafe
1 bon bon seker

Aksamustu
Uc lahana sarmasi

Aksam
1 kase tarhana corbasi
2 catal salata
2 lahana sarmasi
1 parca karnabahar kizartmasi

Ara
3 bardak cay
3 tane patlamis misir
2 dilim portakal

Vallahi cok yedim bugun

Günaydın hanımlar,
Dünkü menüm:
Sabah: Yarım dilim ekmek, 1 kk peynir, 2 zeytin, domates, salata
Ara: 1 fincan bitki çayı
Öğle: Yarım kase bamya çorbası, 2 kaşık yoğurt, azcık kıvırcık salata
Ara: 1 fincan nescafe, 10-15 dut kurusu
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık türlü, 2 kaşık enginar
Spor yapamadım. Eşim rahatsızlandı. Hastanedeydik. Suda içemedim 3-4 bardak anca içmişimdir.
Herkese hayırlı günler diliyorum.

Akşam ki patatesler ve pilav dışında güzel menü canım

Gayet iyisin kuzum yalnız 3 patlamış mısır nedir bir avuç yeseydin ya

Geçmiş olsun canım eşin iyidir inşallahMenün harika çok iyisin

Geçmiş olsun canım eşin iyidir inşallahMenün harika çok iyisin
Sağol canım. Beli tutuldu akşam durup dururken zor yürüyordu. Hastaneye acile gittik. Bişey yapmadılar bir iğne yapıp gönderdiler. Beyin cerrahisinden randevu aldık. Fıtık başlangıcı olabilir dedi doktor. Bugün gidicez bakalım. Sağolasın.

Lahana sarmasına bayılırım. Beyaz lahana mı?? Sen mi yaptın?

Sabah; 07:40 - Tost ekmeğine yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:34 - 1 kase mercimek çorbası + 1 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 1 kase yoğurt
Ara; 16:30 - 1 bardak maden suyu + 1 kare bitter çikolata + yarım avuç ayıklanmış çekirdek
Akşam; 20:05 - Yarım kase kremalı tavuk çorbası + 4-5 ymk kaşığı yoğurtlu ıspanak + 2 ad.minik sivri biber turşusu + yarım gofret

Sporlarım; 2 lt su + 45 dakika leslie + 20 dakika pilates (karın eritme egzersizleri) + 30 dakika yürüyüş + 50 squat + 20 dakika yemek yapmak +

23.11.15 = 57.5
24.11.15 = 57.4

Kızlar bu hafta çok az gidiyor vücudummu tutuyor yokse regl olacağım onun şişkinliğimi gerçi daha 5 gün falan varyediğim çikilataların günahı da olabilir

İnşallah fıtıkla alakalı değildir canım belki sinirsel anlık olmuştur güzel düşünelim çok geçmiş olsun

Çikolata, çekirdek, gofret :) gerçi sporunuda yapıyorsun ama dediğin gibi adet şişkinliği olabilir canım. Adet olunca rahatlarsın canım.

Regli olayından dolayı saldırmaya başladım galibaAbartı şeyler değil ama işte kalıyor demek ki bir de deli gibi spor yapıyorum yazık bana
Evet kız ''45 dakika leslie + 20 dakika pilates (karın eritme egzersizleri) + 30 dakika yürüyüş + 50 squat + 20 dakika yemek yapmak'' daha ne olsun çalışan biri için mükkemmelsin valla maşallah nazar değmesin

Bamyaya bayiliriiiiimmm esine gecmis olsun canim umarim cok onemli degildir.

Ohh ohhh afiyet olsun :) arada takiliyor kilo dert etme inat et

Evet kız ''45 dakika leslie + 20 dakika pilates (karın eritme egzersizleri) + 30 dakika yürüyüş + 50 squat + 20 dakika yemek yapmak'' daha ne olsun çalışan biri için mükkemmelsin valla maşallah nazar değmesin
Evet spor bittiğinde koltuğa yapışıyorumSağol canım ama spor canmış çok gitmese de vücudum şekillendi artık daha da beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…