Olur kuzum sabah tekrar bak :)charmant şimdi yemek yedim ve tartıldım 61,4 çıktı.. İnşalalh sabah yanlış görmüşümdür, yarın tekrar tartılıp atsam olur mu
Afiyet olsunKızlar ben hemen menümü yazıp kaçayım, misafirim geliyor da..
Sabah
2 kalık yoğurt
Yulaf kepeği
(Kızlar karıştırdım yedim tok tutar sandım ama öğlen açlıktan ölüyorum sandım!! Beni tok tutmadı, ama ara öğün olarak güzel)
Öğlen
100 gr tavuk döner
Salata
Minik sandwiç ekmeği
(İşte sabah aç kalınca gözüm döndü)
Akşam
Daha yemedim ama misafirim var, yazayım da kaçırmayayıö
1 kepçe baharatlı domates çorbası
Fırında köfte patates (2 köfte, 4 dilim patates)
3 yk bulgur pilavı
Cacık
Mezeler ve tatlılardan yemeyeceğim söz
Akşam ki patatesler ve pilav dışında güzel menü canımKızlar ben hemen menümü yazıp kaçayım, misafirim geliyor da..
Sabah
2 kalık yoğurt
Yulaf kepeği
(Kızlar karıştırdım yedim tok tutar sandım ama öğlen açlıktan ölüyorum sandım!! Beni tok tutmadı, ama ara öğün olarak güzel)
Öğlen
100 gr tavuk döner
Salata
Minik sandwiç ekmeği
(İşte sabah aç kalınca gözüm döndü)
Akşam
Daha yemedim ama misafirim var, yazayım da kaçırmayayıö
1 kepçe baharatlı domates çorbası
Fırında köfte patates (2 köfte, 4 dilim patates)
3 yk bulgur pilavı
Cacık
Mezeler ve tatlılardan yemeyeceğim söz
Ben geeldiiiimmm :)
Sabah
1 domates
2 sucuk
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 bardak sut
Ara
1 bardak nescafe
1 bon bon seker
Aksamustu
Uc lahana sarmasi
Aksam
1 kase tarhana corbasi
2 catal salata
2 lahana sarmasi
1 parca karnabahar kizartmasi
Ara
3 bardak cay
3 tane patlamis misir
2 dilim portakal
Vallahi cok yedim bugun
Geçmiş olsun canım eşin iyidir inşallahGünaydın hanımlar,
Dünkü menüm:
Sabah: Yarım dilim ekmek, 1 kk peynir, 2 zeytin, domates, salata
Ara: 1 fincan bitki çayı
Öğle: Yarım kase bamya çorbası, 2 kaşık yoğurt, azcık kıvırcık salata
Ara: 1 fincan nescafe, 10-15 dut kurusu
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık türlü, 2 kaşık enginar
Spor yapamadım. Eşim rahatsızlandı. Hastanedeydik. Suda içemedim 3-4 bardak anca içmişimdir.
Herkese hayırlı günler diliyorum.
Sağol canım. Beli tutuldu akşam durup dururken zor yürüyordu. Hastaneye acile gittik. Bişey yapmadılar bir iğne yapıp gönderdiler. Beyin cerrahisinden randevu aldık. Fıtık başlangıcı olabilir dedi doktor. Bugün gidicez bakalım. Sağolasın.Geçmiş olsun canım eşin iyidir inşallahMenün harika çok iyisin
Lahana sarmasına bayılırım. Beyaz lahana mı?? Sen mi yaptın?Ben geeldiiiimmm :)
Sabah
1 domates
2 sucuk
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 bardak sut
Ara
1 bardak nescafe
1 bon bon seker
Aksamustu
Uc lahana sarmasi
Aksam
1 kase tarhana corbasi
2 catal salata
2 lahana sarmasi
1 parca karnabahar kizartmasi
Ara
3 bardak cay
3 tane patlamis misir
2 dilim portakal
Vallahi cok yedim bugun
İnşallah fıtıkla alakalı değildir canım belki sinirsel anlık olmuştur güzel düşünelim çok geçmiş olsunSağol canım. Beli tutuldu akşam durup dururken zor yürüyordu. Hastaneye acile gittik. Bişey yapmadılar bir iğne yapıp gönderdiler. Beyin cerrahisinden randevu aldık. Fıtık başlangıcı olabilir dedi doktor. Bugün gidicez bakalım. Sağolasın.
İnşaallah canım sağolİnşallah fıtıkla alakalı değildir canım belki sinirsel anlık olmuştur güzel düşünelim çok geçmiş olsun
Çikolata, çekirdek, gofret :) gerçi sporunuda yapıyorsun ama dediğin gibi adet şişkinliği olabilir canım. Adet olunca rahatlarsın canım.Sabah; 07:40 - Tost ekmeğine yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:34 - 1 kase mercimek çorbası + 1 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 1 kase yoğurt
Ara; 16:30 - 1 bardak maden suyu + 1 kare bitter çikolata + yarım avuç ayıklanmış çekirdek
Akşam; 20:05 - Yarım kase kremalı tavuk çorbası + 4-5 ymk kaşığı yoğurtlu ıspanak + 2 ad.minik sivri biber turşusu + yarım gofret
Sporlarım; 2 lt su + 45 dakika leslie + 20 dakika pilates (karın eritme egzersizleri) + 30 dakika yürüyüş + 50 squat + 20 dakika yemek yapmak +
23.11.15 = 57.5
24.11.15 = 57.4
Kızlar bu hafta çok az gidiyor vücudummu tutuyor yokse regl olacağım onun şişkinliğimi gerçi daha 5 gün falan varyediğim çikilataların günahı da olabilir
Regli olayından dolayı saldırmaya başladım galibaÇikolata, çekirdek, gofret :) gerçi sporunuda yapıyorsun ama dediğin gibi adet şişkinliği olabilir canım. Adet olunca rahatlarsın canım.
Evet kız ''45 dakika leslie + 20 dakika pilates (karın eritme egzersizleri) + 30 dakika yürüyüş + 50 squat + 20 dakika yemek yapmak'' daha ne olsun çalışan biri için mükkemmelsin valla maşallah nazar değmesinRegli olayından dolayı saldırmaya başladım galibaAbartı şeyler değil ama işte kalıyor demek ki bir de deli gibi spor yapıyorum yazık bana
Bamyaya bayiliriiiiimmmGünaydın hanımlar,
Dünkü menüm:
Sabah: Yarım dilim ekmek, 1 kk peynir, 2 zeytin, domates, salata
Ara: 1 fincan bitki çayı
Öğle: Yarım kase bamya çorbası, 2 kaşık yoğurt, azcık kıvırcık salata
Ara: 1 fincan nescafe, 10-15 dut kurusu
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık türlü, 2 kaşık enginar
Spor yapamadım. Eşim rahatsızlandı. Hastanedeydik. Suda içemedim 3-4 bardak anca içmişimdir.
Herkese hayırlı günler diliyorum.
Akşam ki patatesler ve pilav dışında güzel menü canım
Gayet iyisin kuzum yalnız 3 patlamış mısır nedir bir avuç yeseydin ya
Evet kuzumLahana sarmasına bayılırım. Beyaz lahana mı?? Sen mi yaptın?
Sabah; 07:40 - Tost ekmeğine yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:34 - 1 kase mercimek çorbası + 1 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 1 kase yoğurt
Ara; 16:30 - 1 bardak maden suyu + 1 kare bitter çikolata + yarım avuç ayıklanmış çekirdek
Akşam; 20:05 - Yarım kase kremalı tavuk çorbası + 4-5 ymk kaşığı yoğurtlu ıspanak + 2 ad.minik sivri biber turşusu + yarım gofret
Sporlarım; 2 lt su + 45 dakika leslie + 20 dakika pilates (karın eritme egzersizleri) + 30 dakika yürüyüş + 50 squat + 20 dakika yemek yapmak +
23.11.15 = 57.5
24.11.15 = 57.4
Kızlar bu hafta çok az gidiyor vücudummu tutuyor yokse regl olacağım onun şişkinliğimi gerçi daha 5 gün falan varyediğim çikilataların günahı da olabilir
Evet spor bittiğinde koltuğa yapışıyorumEvet kız ''45 dakika leslie + 20 dakika pilates (karın eritme egzersizleri) + 30 dakika yürüyüş + 50 squat + 20 dakika yemek yapmak'' daha ne olsun çalışan biri için mükkemmelsin valla maşallah nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?