• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Tabi pilavın bulgur olması ve patatesin fırında olması biraz kurtarır canım daha az kalorili:KK76:

Evet sporum iyi kaçamakları yakalıyor ama hamburger kızartma türü şeyler yediğimde işe yaramıyor hafta sonu bizzat örneklendi:KK70:

Sağol canım gel beraber olsun bende bayılırım piştiğinde o dağılan koku tarif edilemez:kk77::KK53:

İyisin canım akşam ekmek yememeye dikkat et az ye ya da her öğünde olmazsa daha fazla kilo verebilirsin diğer herşey güzel :KK19:
Aynen, ben akşamları ekmek yemiyorum, belki bugün kaçamak yapabilirim.. Ama bu sabah ve akşama çarem yok.. Sabah 8de evden çıkmış oluyorum, o sebeple yanıma bit şey almam gerekiyor, öğlen de kantinde hep kızartma tarzı şeyler var, ben de yanıma tost alıyorum.. Öğlen zor da, sabah için önerin var mı

Aynen, ben akşamları ekmek yemiyorum, belki bugün kaçamak yapabilirim.. Ama bu sabah ve akşama çarem yok.. Sabah 8de evden çıkmış oluyorum, o sebeple yanıma bit şey almam gerekiyor, öğlen de kantinde hep kızartma tarzı şeyler var, ben de yanıma tost alıyorum.. Öğlen zor da, sabah için önerin var mı

Bilirim canım dışarıda sağlıklı bir şey yemek çok zor sabah için ben kaşarlı yağsız tost yapıyorum o da seninle aynı şeye gelebilir ben yarım yiyorum ama tost ekmeğine:KK51:

Günaydın hanımlar,
Dünkü menüm:
Sabah: Yarım dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, domates, salatalık
Ara: 1 fincan bitki çayı
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, 3 tane küçük kuru dolma, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 ceviziçi, 5-10 tane dut kurusu
Akşam: 1 trabzon hurması+1 kinder pingui
Yarım saat tempolu yürüyüş yaptım
Herkese hayırlı günler güzel güzel menüler :)

Sabah; 07:40 - Tost ekmeğine yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase sebzeli şehriye çorbası + 2 minik köfte + 1 büyük kase yağsız tuzsuz karışık salata (marul+mor lahana+havuç) + 1 kase yoğurt
Ara; 1 ad.maden suyu
Akşam; 3-4 ymk kaşığı kremalı tavuk çorbası(hazır) + 4-5 ymk kaşığı yoğurtlu ıspanak + 1 ceviz büyüklüğünde dereotlu peynirli ev poğaçası + 1 küçük elma

Sporlarım; 2 lt su + 45 dakika leslie(3 miles) + 30 dakika yürüyüş(20 hızlı 10 yavaş tempo) + 1 saat ütü yapmak + yarım saat yemek yapmak:KK53:

23.11.15 = 57.5
24.11.15 = 57.4
25.11.15 = 57.4

Hmm evet tostları yarım yarım öğlen ve sabah olmak üzere 2ye ayırabilirim, teşekkürler tatlım

Kızlar akşam menüm değişmedi:KK66: 3 yk menemen, 1 dilim kızarmış kepek ekmek, yarım dilim beyaz peynir:KK66: 50 tane de mekik çektim:KK66:
Harikasın canım daha ne olsun:KK54:
Günaydın hanımlar,
Dünkü menüm:
Sabah: Yarım dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, domates, salatalık
Ara: 1 fincan bitki çayı
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, 3 tane küçük kuru dolma, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 ceviziçi, 5-10 tane dut kurusu
Akşam: 1 trabzon hurması+1 kinder pingui
Yarım saat tempolu yürüyüş yaptım
Herkese hayırlı günler güzel güzel menüler :)

Günaydın canım çok güzel akşam sadece atıştırmalıklarla geçirmişsin maşallah iyi dayanıyorsun :KK19:

Sabah; 07:40 - Tost ekmeğine yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase sebzeli şehriye çorbası + 2 minik köfte + 1 büyük kase yağsız tuzsuz karışık salata (marul+mor lahana+havuç) + 1 kase yoğurt
Ara; 1 ad.maden suyu
Akşam; 3-4 ymk kaşığı kremalı tavuk çorbası(hazır) + 4-5 ymk kaşığı yoğurtlu ıspanak + 1 ceviz büyüklüğünde dereotlu peynirli ev poğaçası + 1 küçük elma

Sporlarım; 2 lt su + 45 dakika leslie(3 miles) + 30 dakika yürüyüş(20 hızlı 10 yavaş tempo) + 1 saat ütü yapmak + yarım saat yemek yapmak:KK53:

23.11.15 = 57.5
24.11.15 = 57.4
25.11.15 = 57.4

Gayet iyi canım. Sen yesende sporunu yapıyorsun maşallah.. Elmanı yemişsin poğaçanı yemişsin. Aç kalmıyorsun ama abartmıyorsunda. Sporda yapılıyor daha ne olsun :KK49:

Gayet iyi canım. Sen yesende sporunu yapıyorsun maşallah.. Elmanı yemişsin poğaçanı yemişsin. Aç kalmıyorsun ama abartmıyorsunda. Sporda yapılıyor daha ne olsun :KK49:
Sağol canımcım:KK19:Regl olacağım yakında canım 2-3 güne kadar sanırım ondan tutuyor kilom gitmiyor şuanlık ama moral bozmak yok haftaya daha fazla veririm inşallah:KK61:

Harikasın canım daha ne olsun:KK54:

Günaydın canım çok güzel akşam sadece atıştırmalıklarla geçirmişsin maşallah iyi dayanıyorsun :KK19:
Bu aralar yeme isteğim yok maşalllah diyim. Biraz önce 1 dilim kepe
Sağol canımcım:KK19:Regl olacağım yakında canım 2-3 güne kadar sanırım ondan tutuyor kilom gitmiyor şuanlık ama moral bozmak yok haftaya daha fazla veririm inşallah:KK61:
Verirsin verirsin merak etme..

Günaydın canım çok güzel akşam sadece atıştırmalıklarla geçirmişsin maşallah iyi dayanıyorsun :KK19:[/QUOTE]
Bu aralar yeme isteğim yok maşalllah diyim. Biraz önce 1 dilim kepek ekmeği yicektim. Yiyemedim yarısı yetti. Domates salatada yiyince iyi oluyor.

Kizlar kayinvalidem aksam bizdeydi sabah gitti menumu simdi paylasiyorum.

Sabah
1 dilim ekmek
Yarim kk peynir
2 yumurta
1 bardak sut

Oglen
1 muz
1 bardak laktozsuz sut

Aksam
Bir kase tarhana
1 catal yogurtlu ispanak
1 catal makarna

Ara
2 fincan yesil cay
2 bon bon seker :)

Bugun muz detoksu yapiyorum

Sabah
1 muz
1 bardak laktozsuz sut

Ara
1 muz
1 bardak laktozsuz sut

Oglen
1 muz
1 bardak laktozsuz sut

Ara
Yesil cay

Aksam
1 muz
1 bardak laktozsuz sut

Ara
1 muz
1 bardak laktozsuz sut

Kizlar kayinvalidem aksam bizdeydi sabah gitti menumu simdi paylasiyorum.

Sabah
1 dilim ekmek
Yarim kk peynir
2 yumurta
1 bardak sut

Oglen
1 muz
1 bardak laktozsuz sut

Aksam
Bir kase tarhana
1 catal yogurtlu ispanak
1 catal makarna

Ara
2 fincan yesil cay
2 bon bon seker :)
Çok iyisin canım ya maşallah sana :KK9:
Bugun muz detoksu yapiyorum

Sabah
1 muz
1 bardak laktozsuz sut

Ara
1 muz
1 bardak laktozsuz sut

Oglen
1 muz
1 bardak laktozsuz sut

Ara
Yesil cay

Aksam
1 muz
1 bardak laktozsuz sut

Ara
1 muz
1 bardak laktozsuz sut

Canım bu yaptığın işe yarıyor mu ne gibi faydası var bize muz olarak hangi çeşit alıyorsun acaba yapabilir miyim 1 gün diye düşündüm de :KK53:

Çok iyisin canım ya maşallah sana :KK9:

Canım bu yaptığın işe yarıyor mu ne gibi faydası var bize muz olarak hangi çeşit alıyorsun acaba yapabilir miyim 1 gün diye düşündüm de :KK53:
Muz o kadar onemli degil kuzum genelde yesil olsun derler ama gerek yok. Arindiriyor vucudunu ve potasyum eksukligini tamamliyor vucudun. Bir gun yapilabilir en fazla dort gun yapilma suresi. Dayanirim dersen bence dene;)

Muz o kadar onemli degil kuzum genelde yesil olsun derler ama gerek yok. Arindiriyor vucudunu ve potasyum eksukligini tamamliyor vucudun. Bir gun yapilabilir en fazla dort gun yapilma suresi. Dayanirim dersen bence dene:KK66:
Cumartesi ya da pazar denemek istiyorum canım yağsız ya da laktoksuz süt bulabilirsem hafta sonu yapayım sporlarımı da fazlalaştırırsam pazartesi tartı da iyi çıkma şansım var kilo durmasını da önler belki harekete geçirir:KK76:

Cumartesi ya da pazar denemek istiyorum canım yağsız ya da laktoksuz süt bulabilirsem hafta sonu yapayım sporlarımı da fazlalaştırırsam pazartesi tartı da iyi çıkma şansım var kilo durmasını da önler belki harekete geçirir:KK76:
Yagsiz degil laktozsuz olmasi gerek icimi de kotu yagsizin zaten ;) bulursun migroslarda pinarin denge adinda sutu var kuzum. Dene pisman olmazsin.

Back