• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Cok su icmendendir cnm ben sahsen gunluk 2 3 litreye karsiyim bi insan gunluk 1.5 litre icse sagligina yararli olur zarari olmaz bak sana zarari oluyo

Sudan mı oluyor sence canım ben buradan çıkana kadar 1 buçuk lt içiyorum evde spor yaparkan 1 lt gidiyor içmem gerekiyor çünkü :KK53:yoksa cumartesi 2-2,5 saat rahat yürüdüm o mu zorladı soğukta almış olabilirim sırtımda ağrıyoro_O charmant charmant sence kuzum:KK64:

Cumartesi; 21.11.15

Sabah; 07:40 - Tost ekmeğine yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Öğle; 14:45 - 1 minik hamburger + 5-6 patates kızartması + 1 bardak light kola
Akşam; 2 adet çiğ köfte + 2 dal marul + iki minik çtl trileçe

Spor; 2 lt su + 2,5 - 3 saat orta tempo yürüyüş ( başka spor yapmaya gücüm kalmadı bu yürüyüşten sonra basenlerim ağrısından gece boyunca uyuyamadım:KK51:)

Pazar; 22.11.15

Sabah; 10:30 - 1 yumurtadan soğanlı omlet + 1 dilim salam + 1 tatlı kaşığı krem peynir + 1 çtl biber domates sosu + 1 dilim ekmek
Öğle; 2 kare sütlü çikolata
Ara; 17:30 - 1 burgerın kapta çikolatalı sundaesi
Akşam; 1 kase kremalı tavuk çorbası + 2 minik nugget + 1 havuç salatası bol limonlu + 1 kupa yeşil çay

Spor; 2,5 lt su + 45 dakika leslie + 1,5 saat yavaş tempo yürüyüş + 30 dakika ev işi:KK53:

Kızlar yine aynı çıktı kilom o yüzden foto yüklemedim yalnız böbrek ağrısı çekiyorum nedne bilmiyorum bir de sırtımın orta kısmı çok ağrıyor çok su içtim zorladı mı yoksa soğuk mu aldı anlam veremedim sabah karnım davul gibi şişti baskı uyguladı yine de tartıldım tabi:KK51:
Cok iyi gidiyorsun canim. Ama suyu yarim lt azalt bobreklerine cok yuklenmis olabilirsin..

Cok iyi gidiyorsun canim. Ama suyu yarim lt azalt bobreklerine cok yuklenmis olabilirsin..

Hic alakasi yok cnm bnce

Dediğiniz gibi yapayım ben işten çıkana kadar 1 lt falan içeyim akşamda spor yaparken 1 lt yarım lt içerim bir de öyle deneyeyim onun yanımda limonlu su 2 kupada yeşil çay içiyorum ya sarsıyor demek ki :KK51:

Sudan mı oluyor sence canım ben buradan çıkana kadar 1 buçuk lt içiyorum evde spor yaparkan 1 lt gidiyor içmem gerekiyor çünkü :KK53:yoksa cumartesi 2-2,5 saat rahat yürüdüm o mu zorladı soğukta almış olabilirim sırtımda ağrıyoro_O charmant charmant sence kuzum:KK64:
Muhtemelen sirtinda spordan agrimistir. Uzun sure yuruyusten sonra eve gelince streching yapmalisin kuzum. Pilateste var izlersin. 10-15dk yap iyi gelir.

Muhtemelen sirtinda spordan agrimistir. Uzun sure yuruyusten sonra eve gelince streching yapmalisin kuzum. Pilateste var izlersin. 10-15dk yap iyi gelir.
Geçen hafta sonu oldu o sürekli bu kadar yoğun yürümüyorum günde 30-40 dakika anca ama aklımda olsun da yapayım sağol canım:KK68:

Cumartesi; 21.11.15

Öğle; 14:45 - 1 minik hamburger + 5-6 patates kızartması + 1 bardak light kola
Akşam; 2 adet çiğ köfte + 2 dal marul + iki minik çtl trileçe

Spor; 2 lt su + 2,5 - 3 saat orta tempo yürüyüş ( başka spor yapmaya gücüm kalmadı bu yürüyüşten sonra basenlerim ağrısından gece boyunca uyuyamadım:KK51:)

Pazar; 22.11.15

Sabah; 10:30 - 1 yumurtadan soğanlı omlet + 1 dilim salam + 1 tatlı kaşığı krem peynir + 1 çtl biber domates sosu + 1 dilim ekmek
Öğle; 2 kare sütlü çikolata
Ara; 17:30 - 1 burgerın kapta çikolatalı sundaesi
Akşam; 1 kase kremalı tavuk çorbası + 2 minik nugget + 1 havuç salatası bol limonlu + 1 kupa yeşil çay

Spor; 2,5 lt su + 45 dakika leslie + 1,5 saat yavaş tempo yürüyüş + 30 dakika ev işi:KK53:

Kızlar yine aynı çıktı kilom o yüzden foto yüklemedim yalnız böbrek ağrısı çekiyorum nedne bilmiyorum bir de sırtımın orta kısmı çok ağrıyor çok su içtim zorladı mı yoksa soğuk mu aldı anlam veremedim sabah karnım davul gibi şişti baskı uyguladı yine de tartıldım tabi:KK51:

Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:34 - 1 kase mercimek çorbası + 1 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 1 kase yoğurt

Akşama kıymalı ya da sade ıspanak yemeği yapacağım kremalı tavuk çorbamla az onu yiyeceğim tabi sporlarım 1 saatlik yapacağım ütüm de ayrıca:KK53:
Canım menüleerin gayet güzel;) geçmiş olsun bu arada.. Ben suyu 3 4 ltden fazla içiyorum, dr o kadar içme demişti.. Sma ben çay içmiyorum, güzel günde 1 bardak kahve içiyorum.. Gerçekten susuyorum. Bence kişiye göre değişiyor bu su olayı.. Ama böbrek üşütmekten ağrır, dikkat et bence kendine.. Ama kaybettiğimiz sıvıya bakarsak gnde 2 lt sıvı almalıyız bence, tabi ki bu benim kişisel görüşüm..

charmant charmant 61,1 hala.. Gram oynamamışım canım.. Foto gerekliyse yarın sabah atarım olur mu

Canım menüleerin gayet güzel:KK66: geçmiş olsun bu arada.. Ben suyu 3 4 ltden fazla içiyorum, dr o kadar içme demişti.. Sma ben çay içmiyorum, güzel günde 1 bardak kahve içiyorum.. Gerçekten susuyorum. Bence kişiye göre değişiyor bu su olayı.. Ama böbrek üşütmekten ağrır, dikkat et bence kendine.. Ama kaybettiğimiz sıvıya bakarsak gnde 2 lt sıvı almalıyız bence, tabi ki bu benim kişisel görüşüm..

charmant charmant 61,1 hala.. Gram oynamamışım canım.. Foto gerekliyse yarın sabah atarım olur mu
Bana da bugüne kadar bir şey olmadı canım sanırım üşüttüm ben çok yürüdüm falan onlarla etki etti dediğin gibi diyetle alakası yok ben her zaman 1,5 lt den aşağı içmem:KK53:Akşam leslie falan yaparken 1 lt rahat gidiyor terledikçe içmek geliyor:KK50:

Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:34 - 1 kase mercimek çorbası + 1 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 1 kase yoğurt

Akşama kıymalı ya da sade ıspanak yemeği yapacağım kremalı tavuk çorbamla az onu yiyeceğim tabi sporlarım 1 saatlik yapacağım ütüm de ayrıca:KK53:
Maşallah senin menülerinide proramını da çok beğeniyorum. Ne güzel ya programlısın. Ben bu akşam eşimin ananesine gideceğim. Sonra eve gitmem 10:30-11 olur daha da bişey yapamam direk yatış. Siz bir yerlere gitmiyorsunuz galiba ne güzel. İnsan evde olunca düzenini oturtabilir.

Bana da bugüne kadar bir şey olmadı canım sanırım üşüttüm ben çok yürüdüm falan onlarla etki etti dediğin gibi diyetle alakası yok ben her zaman 1,5 lt den aşağı içmem:KK53:Akşam leslie falan yaparken 1 lt rahat gidiyor terledikçe içmek geliyor:KK50:
Aynen canım vücut ihtiyaç duydukça istiyor zaten;) sen kendine dikkat et yine de:)

Maşallah senin menülerinide proramını da çok beğeniyorum. Ne güzel ya programlısın. Ben bu akşam eşimin ananesine gideceğim. Sonra eve gitmem 10:30-11 olur daha da bişey yapamam direk yatış. Siz bir yerlere gitmiyorsunuz galiba ne güzel. İnsan evde olunca düzenini oturtabilir.
Teşekkürler canım:KK68:Yok canım gidiyoruz sürekli hafta sonu menüme bakarsan dışarıda olduğum nasılda belli:KK70:Hafta içi gitmemeye çalışıyorum gitsekte annemler kayınvalidemler etlim arkadaşım falan yine 8 i geçmiyor yemek yemem dikkatte ediyorum iş yerinde sabit zaten:KK53:
Aynen canım vücut ihtiyaç duydukça istiyor zaten:KK66: sen kendine dikkat et yine de:)

Evet canım istiyor alışmışım iş yerinde de hep sağ elimin orada dolu duruyorlar içiyorum:KK50::KK70:sağol tatlım:KK19::KK15:

Teşekkürler canım:KK68:Yok canım gidiyoruz sürekli hafta sonu menüme bakarsan dışarıda olduğum nasılda belli:KK70:Hafta içi gitmemeye çalışıyorum gitsekte annemler kayınvalidemler etlim arkadaşım falan yine 8 i geçmiyor yemek yemem dikkatte ediyorum iş yerinde sabit zaten:KK53:
olsun hafta sonu dışarda da olsan aksatmamaya çalışıyorsun maşallah iyisin iyi

olsun hafta sonu dışarda da olsan aksatmamaya çalışıyorsun maşallah iyisin iyi
Evet düzenli gitmeye çalışıyorum sporu eksik etmemeye çalışıyorum özellikle günde muhakkak hareket etmeye çabalıyorum ki geri almadan gitsin sağol canım seninde menülerin falan çok güzel:KK68:
charmant charmant şimdi yemek yedim ve tartıldım 61,4 çıktı.. İnşalalh sabah yanlış görmüşümdür, yarın tekrar tartılıp atsam olur mu

Bende sabah karnım davul gibi şişken tartıldım yarın inşallah vermiş olurum:KK53:

Evet düzenli gitmeye çalışıyorum sporu eksik etmemeye çalışıyorum özellikle günde muhakkak hareket etmeye çabalıyorum ki geri almadan gitsin sağol canım seninde menülerin falan çok güzel:KK68:

Bende sabah karnım davul gibi şişken tartıldım yarın inşallah vermiş olurum:KK53:
İnşallah şekerrr;)

Kızlar ben hemen menümü yazıp kaçayım, misafirim geliyor da..

Sabah
2 kalık yoğurt
Yulaf kepeği
(Kızlar karıştırdım yedim tok tutar sandım ama öğlen açlıktan ölüyorum sandım!! Beni tok tutmadı, ama ara öğün olarak güzel)

Öğlen
100 gr tavuk döner
Salata
Minik sandwiç ekmeği
(İşte sabah aç kalınca gözüm döndü)

Akşam
Daha yemedim ama misafirim var, yazayım da kaçırmayayıö

1 kepçe baharatlı domates çorbası
Fırında köfte patates (2 köfte, 4 dilim patates)
3 yk bulgur pilavı
Cacık

Mezeler ve tatlılardan yemeyeceğim söz;)

Back