• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Ayyy kahvaltın süper süper:KK66: ben de tost yedim yine, uyanamıyorum.. Yol mahvetti beni.. Eşime diycem de aklam yemeğe gidelim, kolumu kıpırdatacak halim yok.. Afiyet olsun tatlım sana
Tesekkur edeeiiimm :),ohhh gidin tabi disarda yiyin miss gibi immmmmhh :kk77:

Aksam yemegi de yendi

200 gr tavuk butu
200 gr tavuk gogus
(Haslanip kizartilmis)
Salata

Artik nescafe-cay icerim bugun bu kadar :kk77:

Tesekkur edeeiiimm :),ohhh gidin tabi disarda yiyin miss gibi immmmmhh :kk77:
Ayy kocacım ben giricem mutfağa dedi, 1 saattir mutfakta hem açlıktan hem de meraktan ölüyorım ne yiyicez acaba;)
Aksam yemegi de yendi

200 gr tavuk butu
200 gr tavuk gogus
(Haslanip kizartilmis)
Salata

Süper bol protein günü.. Bu haşlama kızartma olayını daha önce de duymuştum, lezzet için mi yoksa kalori için mi yapıyorsun? Afiyet olsun bu arada;)

Kızlaar nerdesiniz

Ayy kocacım ben giricem mutfağa dedi, 1 saattir mutfakta hem açlıktan hem de meraktan ölüyorım ne yiyicez acaba:KK66:

Süper bol protein günü.. Bu haşlama kızartma olayını daha önce de duymuştum, lezzet için mi yoksa kalori için mi yapıyorsun? Afiyet olsun bu arada:KK66:

Kızlaar nerdesiniz
Hahaha olsun kizz ne guzel yapsin kocacin :) Allah mutlulugunuzu daim etsin.:KK68: Tavuk eti haslanip kendi suyuyla kizardiginda cok lezzetli oluyor denemediyseniz tavsiye ederim :kk77:

Hahaha olsun kizz ne guzel yapsin kocacin :) Allah mutlulugunuzu daim etsin.:KK68: Tavuk eti haslanip kendi suyuyla kizardiginda cok lezzetli oluyor denemediyseniz tavsiye ederim :kk77:
Sağol canım hepimizin mutluluğu daim olsun:KK68: deniycem mutlaka tavsiyeni;) ve ben de menü paylaşımımı yapayım
Sabah
Kepek ekmeğine kaşarlı tost

Akşam
Izgara baharatlı tavuk göğüs 1 tane
Yoğurtlu yağSız makarna
1 bardak cola zero

Bugün tüm gün yattım, 0 hareket malesef..

Sağol canım hepimizin mutluluğu daim olsun:KK68: deniycem mutlaka tavsiyeni:KK66: ve ben de menü paylaşımımı yapayım
Sabah

Akşam
Yoğurtlu yağSız makarna
1 bardak cola zero

Afiyet olsun :) bugun de dinlenme gunu olsun ;)

Sağol canım;) kızlar nerede acaba? Ben telden giriyorum, bazen geç güncelliyor kendini..

IMG_20151123_082251.JPG

Gunaydiiiiinnnnn :KK73::KK73::KK73:

Kızlar dün giremedim kusura bakmayın.. İstanbula gittim yine de.. Yolda yazarım diyordum, netim yokmuş.. Şimdi de aracın netinden giriyorum.. Çok iyi çekmiyor.. Çok iyi menülerim yoktu, şöyle paylaşayım

Cuma
Sabah
Peynirli domatesli sandwiç

Öğle
Tost beyaz peynirli

Akşam
Pırasa

Bugün
Sabah
Kepekli ekmeğin bir diliminin arasına beyaz peynir koydum yolda yedim

Öğle
Benim seçimim değildi, seminere herkese söylediler, iskender:KK43:

Onla kaldım ama. 3te yedim onu.. Hala bir şey yemedim, yoldayım zaten.. Belki molada bir şey açıştırırım, yazarım zaten:KK66:
Güzel canım iskenderi de mazur görelim artık hareketlerle verirsin:KK68:
Bugunku menum

Sabah
2 yumurta
1 bardak sut

Ara
1 bardak yesil cay

Oglen
Sinirsiz brokoli

Ara
1 sutlu nescafe
1 dilim kek (misafirim vardi)

Aksam
2 kasik yogurt
2 kasik domates sos
5-6 catal doner

Simdi tekrar yesil cayimi iciyorum :KK66:

Herkese tunaaaydiiiiinnn :)))
Suan k.validemdeyim
Kahvaltim
1 yumurta
6 yesil zeytin
10 catal kizarmis domates soslu biber
1 kk peynir
3 tanesinden cilek receli
1 bardak cay

Birazdan yesil cayimi icicem :21:

Aksam yemegi de yendi

200 gr tavuk butu
200 gr tavuk gogus
(Haslanip kizartilmis)
Salata

Yine harikasın çok abartı şeyler yememişsin kayınvaliden de olduğun halde:KK9:
Sağol canım hepimizin mutluluğu daim olsun:KK68: deniycem mutlaka tavsiyeni:KK66: ve ben de menü paylaşımımı yapayım
Sabah

Akşam
Yoğurtlu yağSız makarna
1 bardak cola zero

Çok iyisin canım spor eklenseymiş süper olurmuş ama olsun almamışsındır da :KK36:

Vee işte emeğinin karşılıyo bravo tebrik ederim:KK9:

Güzel canım iskenderi de mazur görelim artık hareketlerle verirsin:KK68:

Yine harikasın çok abartı şeyler yememişsin kayınvaliden de olduğun halde:KK9:

Çok iyisin canım spor eklenseymiş süper olurmuş ama olsun almamışsındır da :KK36:

Vee işte emeğinin karşılıyo bravo tebrik ederim:KK9:
Tesekkur ederiiimmm :)) bide ben k.validem de olsa yemicem diyorum istedigim baska seylerden yiyorum yani oyle sorun olmuyor aramizda cevrem takintili oldugumu biliyor cunku :KK48:

Herkese Günaydın, hayırlı haftalar,
Cumartesi , pazar giremedim. Misafirim vardı. Onların arkasından evi toparla bulaşık falan yığılıp kalmışım.
Cumartesi sadece kahvaltı yaptım oda yarım dilim ekmek peynir zeytin. Sonra bir daha bişey yiyemedim. Çok stres yaptım 15 kişi misafirim vardı.
Pazar günkü menüm:
Sabah: 1 dilim ekmek, yarım simit, kk peynir, zeytin, 1 bardak çay
Öğle: küçük bir dilim sütlü irmik tatlısı
Ara: Yok
Akşam: 2 kasık tavuk sote, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 bardak ayran
Tartıldığımda 67.2 kiloyum bayanlar :) 800 gr vermişim bu kadar tempoya ama bunada şükür inşaallah devamı gelir.

Cumartesi , pazar giremedim. Misafirim vardı. Onların arkasından evi toparla bulaşık falan yığılıp kalmışım.
Cumartesi sadece kahvaltı yaptım oda yarım dilim ekmek peynir zeytin. Sonra bir daha bişey yiyemedim. Çok stres yaptım 15 kişi misafirim vardı.
Pazar günkü menüm:
Tartıldığımda 67.2 kiloyum bayanlar :) 800 gr vermişim bu kadar tempoya ama bunada şükür inşaallah devamı gelir.
Ohohoooo supersiiinnn :KK76::KK76::KK76: bence cok iyi olacaksin harikaaa:KK9:

Cumartesi; 21.11.15

Sabah; 07:40 - Tost ekmeğine yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Öğle; 14:45 - 1 minik hamburger + 5-6 patates kızartması + 1 bardak light kola
Akşam; 2 adet çiğ köfte + 2 dal marul + iki minik çtl trileçe

Spor; 2 lt su + 2,5 - 3 saat orta tempo yürüyüş ( başka spor yapmaya gücüm kalmadı bu yürüyüşten sonra basenlerim ağrısından gece boyunca uyuyamadım:KK51:)

Pazar; 22.11.15

Sabah; 10:30 - 1 yumurtadan soğanlı omlet + 1 dilim salam + 1 tatlı kaşığı krem peynir + 1 çtl biber domates sosu + 1 dilim ekmek
Öğle; 2 kare sütlü çikolata
Ara; 17:30 - 1 burgerın kapta çikolatalı sundaesi
Akşam; 1 kase kremalı tavuk çorbası + 2 minik nugget + 1 havuç salatası bol limonlu + 1 kupa yeşil çay

Spor; 2,5 lt su + 45 dakika leslie + 1,5 saat yavaş tempo yürüyüş + 30 dakika ev işi:KK53:

Kızlar yine aynı çıktı kilom o yüzden foto yüklemedim yalnız böbrek ağrısı çekiyorum nedne bilmiyorum bir de sırtımın orta kısmı çok ağrıyor çok su içtim zorladı mı yoksa soğuk mu aldı anlam veremedim sabah karnım davul gibi şişti baskı uyguladı yine de tartıldım tabi:KK51:

Pazar günkü menüm:
Çok iyisin canım devam :KK9:

Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:34 - 1 kase mercimek çorbası + 1 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 1 kase yoğurt

Akşama kıymalı ya da sade ıspanak yemeği yapacağım kremalı tavuk çorbamla az onu yiyeceğim tabi sporlarım 1 saatlik yapacağım ütüm de ayrıca:KK53:

Cumartesi; 21.11.15

Öğle; 14:45 - 1 minik hamburger + 5-6 patates kızartması + 1 bardak light kola
Akşam; 2 adet çiğ köfte + 2 dal marul + iki minik çtl trileçe

Spor; 2 lt su + 2,5 - 3 saat orta tempo yürüyüş ( başka spor yapmaya gücüm kalmadı bu yürüyüşten sonra basenlerim ağrısından gece boyunca uyuyamadım:KK51:)

Pazar; 22.11.15

Sabah; 10:30 - 1 yumurtadan soğanlı omlet + 1 dilim salam + 1 tatlı kaşığı krem peynir + 1 çtl biber domates sosu + 1 dilim ekmek
Öğle; 2 kare sütlü çikolata
Ara; 17:30 - 1 burgerın kapta çikolatalı sundaesi
Akşam; 1 kase kremalı tavuk çorbası + 2 minik nugget + 1 havuç salatası bol limonlu + 1 kupa yeşil çay

Spor; 2,5 lt su + 45 dakika leslie + 1,5 saat yavaş tempo yürüyüş + 30 dakika ev işi:KK53:

Kızlar yine aynı çıktı kilom o yüzden foto yüklemedim yalnız böbrek ağrısı çekiyorum nedne bilmiyorum bir de sırtımın orta kısmı çok ağrıyor çok su içtim zorladı mı yoksa soğuk mu aldı anlam veremedim sabah karnım davul gibi şişti baskı uyguladı yine de tartıldım tabi:KK51:
Cok su icmendendir cnm ben sahsen gunluk 2 3 litreye karsiyim bi insan gunluk 1.5 litre icse sagligina yararli olur zarari olmaz bak sana zarari oluyo

Back