Yilbasina Kadar 14 Kilo

Kızlar harikasınız menülerin harika sizin kadar iyi yemiyorum herhalde

Sabah; Tost ekmeğine yarım kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Öğle; Yarım kase ezogelin çorbası + 3 ymk kaşığı patatesleri ayıklanmış türlü + 1 kase yeşil salata
Ara;İnce bir dilim yaş pasta
Akşam; 1 minik nugget + 5-6 ymk kaşığı yoğurtlu makarna + 1 yarım gofret

Spor; 45 dakika leslie ( 3 miles yazıyordu videonun sonunda sanırım onu yaptım) + 10 dakika pilates + yarım saat yürüyüşDün squatı yapamadım iş yerinde çok yorulmuştum leslieden sonra gücüm kalmadı çamaşır falanda katlayınca yemekte yaptımbugün 100 squat eklemeyi düşünüyorum

19 kasim menum
Sabah
1 yumurta haslanmis
Bir bardak süt
Bir cevizli lokum
Oglen
Mercimek çorbası.
Ara ogün
Bir şişe maden suyu iki mandalina.
Aksam tas kebabı dort yenek kaşığı salata yoğurt ama en kötüsü bir porsiyon kadayıf[

Massallah maassalllaaahh giden kilolardan belli devam sporaaa :)

Kadayif olmayaydi iyidi olsun telafi edersin kuzum

Kadayıf yemeseydin sonunu okumasaydım aç kalmışsın maşallah sana diyecektim ki olsun o da nazarı olsun spor yaptıysan eritmişsindir
Massallah maassalllaaahh giden kilolardan belli devam sporaaa :)

Gunaydin seekeeerrr

Evet spor candır

Nasılsın şeker

Bu aksam kardesime yemege davetliyiz :) herkes diyette oldugumu biliyor ona gore planliyorlar ehehehe aferin onlara yoksa sadece salata yiyecegimi bilirler pazartesi 58 i gorur muyum acaba?

Sabah; Tost ekmeğine yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; Yarım kase domates çorbası + 3 ymk kaşığı silme anca gelir tavuk döner + 1 kase yağsız yeşil salata

Arada sanırım bir nescafe içerim akşama dünkiler var nugget 1 tane az da makarna yer yoğurtla beraber günü kapatırım gibi

Merhaba kızlar, hayırlı cumalar
Bugünkü menum:
Sabah:1dilim ekmek, domates, salatalık, 5 zeytin, 1kk peynir, 1 tutam taze nane, 1sivri biber
Ara: Tarçın karanfil çayı
Öğle: 1 bardak neskafe birazcık dut kurusu
Akşam: Yemeğim yok. Kocamda yok ne yesem bilmiyorum yoğurtla yulaf ezmesi mi yesem. Karnımda hafiften acıkıyor sanki

Canım evet yemeseydin daha sağlıklıydı ama olsun arada kaçamak iyidir bir de menğn çok azmış zaten, sıkma canını
gulit_me sabah yarim tost yediimm buguunn
Ohh afiyet olsun canım ben de yedim yine:')
Canım menülerin gayet güzel, dün hem pasta hem gofret yemeseydin diyecektim de, öyle bir soor yapmışsın ki, eritmişsindir onları

Bu aksam kardesime yemege davetliyiz :) herkes diyette oldugumu biliyor ona gore planliyorlar ehehehe aferin onlara yoksa sadece salata yiyecegimi bilirler pazartesi 58 i gorur muyum acaba?
İnşallah canım. Görürsün bence. Süper bir motivasyon olur. İnşallah bende 5 li kilolara inerim bir an önce :)

Menün harika canım yalnız acıkman normal öğle yemeğin yok yulaf ezmesiyle durabilirsen öyle yap tabi
Canım menülerin gayet güzel, dün hem pasta hem gofret yemeseydin diyecektim de, öyle bir soor yapmışsın ki, eritmişsindir onları

Sağol canımcımPasta yemezdim ama geçmiş doğum günümü kutladılar sürpriz yaparak az da olsa ye kırılırız dediler yedim akşamda o kadar spordan sonra enerjim düştü 20 gram sanırım öyle bir gofret yedim200 gram vermişim canım sabah tartıldığımda Allahtan spor var bundan sonra hep yapacağım inşallah

Sen spor yapıyorsun ne güzel. Çalışmıyor musun canım evde misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…