• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

işte bugünkü menüm:kk77:
sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 kk peynir
1 fincan yeşil çay

ara
2 küçük lokum
1 fincan t.kahvesi

öğlen
2 kaşık patlıcan salatası
haşlanmış tavuk eti

ara
sade nescafe

akşam
karides salatası

Merhaba kızlar iki gün işte değilim. Hafta sonu misafirim var hazırlık yapmak için izin aldım. Sabah yazamadım.
Dunku menum: Sabah: Küçük kepekli sandviç, 1 yumurta
Ara yok
Öğle: Tavuk haşlama(1baget1patates), kıvırcık salata
Ara:2kuru kayısı ,1ceviz içi
Akşam:Yok
1saat tempolu yürüyüş
Bugünkü menüm:
Sabah:küçük bir beyaz peynirli sandviç
Ara: 1fincan bitki çayı
Öğle:Yok
Ara: 1fincan bitki çayı
Akşam:Anneme gideceğim kuru fasulye pilav varmış. Ama fasulye yicem bide salata yerim. Bugün yuruyuş yapamayacağım. Ama bolca temizlik yaptım hala yapıyorum. Tüller camlar falan filan. Cepten yazıyorum düzgün çıkmamış olabilir. Herkese güzel bir gün diliyorum.

Ve menüüm

Sabah
Yumurta(çırpılmış tavada 1 çay kaşığı yağ ile)
2 3 dilim domates
2 3 dilim salatalık
Yarım dilim peynir
Yarım dilim kepek ekmek

Öğle
1 avuç kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost(kızlar öğlenleri hep aynı benim çünkü dershaneye gidiyorum ve oradaki şeylerden yemek isteniyorum. Yanıma alabileceğim en rahat şey de bu geliyor. Önerilerinize açığım ama sabah 6da hazırlayabileceğim şeyler olursa:KK66: )

Ara
Mandalina

Ara
Türk kahvesi

Akşam
Pırasa (3 yk)
Peynirli makarna (0 yağ 3 yk)

Ara
Sade nescafe

Kızlar harikasınız menülerin harika sizin kadar iyi yemiyorum herhalde:KK9:

Sabah; Tost ekmeğine yarım kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Öğle; Yarım kase ezogelin çorbası + 3 ymk kaşığı patatesleri ayıklanmış türlü + 1 kase yeşil salata
Ara;İnce bir dilim yaş pasta
Akşam; 1 minik nugget + 5-6 ymk kaşığı yoğurtlu makarna + 1 yarım gofret

Spor; 45 dakika leslie ( 3 miles yazıyordu videonun sonunda sanırım onu yaptım:KK53:) + 10 dakika pilates + yarım saat yürüyüş:KK49:Dün squatı yapamadım iş yerinde çok yorulmuştum leslieden sonra gücüm kalmadı çamaşır falanda katlayınca yemekte yaptım:KK70:bugün 100 squat eklemeyi düşünüyorum:KK55::KK55:

WP_20151120_001.jpg

19 kasim menum
Sabah
1 yumurta haslanmis
Bir bardak süt
Bir cevizli lokum
Oglen
Mercimek çorbası.
Ara ogün
Bir şişe maden suyu iki mandalina.
Aksam tas kebabı dort yenek kaşığı salata yoğurt ama en kötüsü bir porsiyon kadayıf:KK43:[

Öğle; Yarım kase ezogelin çorbası + 3 ymk kaşığı patatesleri ayıklanmış türlü + 1 kase yeşil salata

Spor; 45 dakika leslie ( 3 miles yazıyordu videonun sonunda sanırım onu yaptım:KK53:) + 10 dakika pilates + yarım saat yürüyüş:KK49:Dün squatı yapamadım iş yerinde çok yorulmuştum leslieden sonra gücüm kalmadı çamaşır falanda katlayınca yemekte yaptım:KK70:bugün 100 squat eklemeyi düşünüyorum:KK55::KK55:

Eki Görüntüle 1694958
Massallah maassalllaaahh giden kilolardan belli devam sporaaa :)

19 kasim menum
Sabah
1 yumurta haslanmis
Bir bardak süt
Bir cevizli lokum
Oglen
Mercimek çorbası.
Ara ogün
Aksam tas kebabı dort yenek kaşığı salata yoğurt ama en kötüsü bir porsiyon kadayıf:KK43:[
Kadayif olmayaydi iyidi olsun telafi edersin kuzum :KK53:

19 kasim menum
Sabah
1 yumurta haslanmis
Bir bardak süt
Bir cevizli lokum
Oglen
Mercimek çorbası.
Ara ogün
Kadayıf yemeseydin sonunu okumasaydım aç kalmışsın maşallah sana diyecektim ki olsun o da nazarı olsun spor yaptıysan eritmişsindir:KK19:
Massallah maassalllaaahh giden kilolardan belli devam sporaaa :)

Gunaydin seekeeerrr :KK200:

Evet spor candır:KK200:

Nasılsın şeker:KK28::KK68:

Bu aksam kardesime yemege davetliyiz :) herkes diyette oldugumu biliyor ona gore planliyorlar ehehehe aferin onlara yoksa sadece salata yiyecegimi bilirler :KK74:pazartesi 58 i gorur muyum acaba?:KK59:

Sabah; Tost ekmeğine yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; Yarım kase domates çorbası + 3 ymk kaşığı silme anca gelir tavuk döner + 1 kase yağsız yeşil salata

Arada sanırım bir nescafe içerim akşama dünkiler var nugget 1 tane az da makarna yer yoğurtla beraber günü kapatırım gibi:KK16:

Merhaba kızlar, hayırlı cumalar
Bugünkü menum:
Sabah:1dilim ekmek, domates, salatalık, 5 zeytin, 1kk peynir, 1 tutam taze nane, 1sivri biber
Ara: Tarçın karanfil çayı
Öğle: 1 bardak neskafe birazcık dut kurusu
Akşam: Yemeğim yok. Kocamda yok ne yesem bilmiyorum :( yoğurtla yulaf ezmesi mi yesem. Karnımda hafiften acıkıyor sanki

Eki Görüntüle 1694958

19 kasim menum
Sabah
1 yumurta haslanmis
Bir bardak süt
Bir cevizli lokum
Oglen
Mercimek çorbası.
Ara ogün
Canım evet yemeseydin daha sağlıklıydı ama olsun arada kaçamak iyidir;) bir de menğn çok azmış zaten, sıkma canını;)
gulit_me gulit_me sabah yarim tost yediimm buguunn :kk77:
Ohh afiyet olsun canım ;) ben de yedim yine:')
Öğle; Yarım kase domates çorbası + 3 ymk kaşığı silme anca gelir tavuk döner + 1 kase yağsız yeşil salata

Arada sanırım bir nescafe içerim akşama dünkiler var nugget 1 tane az da makarna yer yoğurtla beraber günü kapatırım gibi:KK16:
Canım menülerin gayet güzel, dün hem pasta hem gofret yemeseydin diyecektim de, öyle bir soor yapmışsın ki, eritmişsindir onları;)

Bu aksam kardesime yemege davetliyiz :) herkes diyette oldugumu biliyor ona gore planliyorlar ehehehe aferin onlara yoksa sadece salata yiyecegimi bilirler :KK74:pazartesi 58 i gorur muyum acaba?:KK59:
İnşallah canım. Görürsün bence. Süper bir motivasyon olur. İnşallah bende 5 li kilolara inerim bir an önce :)

Merhaba kızlar, hayırlı cumalar
Bugünkü menum:
Sabah:1dilim ekmek, domates, salatalık, 5 zeytin, 1kk peynir, 1 tutam taze nane, 1sivri biber
Ara: Tarçın karanfil çayı
Öğle: 1 bardak neskafe birazcık dut kurusu
Akşam: Yemeğim yok. Kocamda yok ne yesem bilmiyorum :KK43: yoğurtla yulaf ezmesi mi yesem. Karnımda hafiften acıkıyor sanki
Menün harika canım yalnız acıkman normal öğle yemeğin yok yulaf ezmesiyle durabilirsen öyle yap tabi:KK53:
Canım menülerin gayet güzel, dün hem pasta hem gofret yemeseydin diyecektim de, öyle bir soor yapmışsın ki, eritmişsindir onları:KK66:

Sağol canımcım:KK19:Pasta yemezdim ama geçmiş doğum günümü kutladılar sürpriz yaparak az da olsa ye kırılırız dediler yedim akşamda o kadar spordan sonra enerjim düştü 20 gram sanırım öyle bir gofret yedim:KK53:200 gram vermişim canım sabah tartıldığımda Allahtan spor var bundan sonra hep yapacağım inşallah:KK49::KK68:

Sen spor yapıyorsun ne güzel. Çalışmıyor musun canım evde misin?

Back