• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

S scss nerdesin kiiiz gel azcik menulere yorum yap :)
Yapayım bebegim yapayım da.kendime halim yok bu sıra.almışımbbaşımı bi hafta önceki kılına donmusum die dün de koyverdim kendimi.şimdi bugün biraz daha dikkat ederek basliycam inşallah.dünkü me unu yazmiorm hiç diyetle alakası yok cnk:( ben cok Sik yiyince kilo aliorm az ve öz diyet yapmam lazım bence

Evet kizlaaaar menum gelsin

Sabah
4 dilim sucuk
2 yumurta
1 bardak sicak sut tarcinli

Oglen
1 bardak sade nescafe
1 avuc dolusu leblebi
Eki Görüntüle 1693183
Aksam kozlenmis patlican salatasi :kk77:
Bugun bir bucuk saat yuruyusum var. Aksama kardesimle esi gelecek ama aslaaaa birsey yemeyecegim :KK20: sadece cay icerim o kadar :KK15:
İstikrarına hayran kaldım.ben de bu kadar az yemeliyim ışte.bu hafta boyle gdersen kilolar da gider sekerimm:KK49:

Ben 59.8 de takildim kaldim resmen cok uzgunum :KK42: bari pazartesi daha dusuk ciksam.
Canım belli bir noktadan sonra vücut direnç gösteriyor ama biz o direnci kırarız;) ben de 61.1 de kaldım.. Hatta kahvaltıdan sonra tekrar tartılıyorum 63! Oha diyorum 2 kilo mu yedim ben!!! Az da yiyorumm ama kahvaltıda 3 4 bardak su içiyorum, o etkiliyor belki de??
Şimdilerde canım da sıkkın, diyeti, kpssyi bu sene hedefim olan her şeyi bırakasım var... Ama bırakmıycam, kendime direniyorum

Canım belli bir noktadan sonra vücut direnç gösteriyor ama biz o direnci kırarız:KK66: ben de 61.1 de kaldım.. Hatta kahvaltıdan sonra tekrar tartılıyorum 63! Oha diyorum 2 kilo mu yedim ben!!! Az da yiyorumm ama kahvaltıda 3 4 bardak su içiyorum, o etkiliyor belki de??
Şimdilerde canım da sıkkın, diyeti, kpssyi bu sene hedefim olan her şeyi bırakasım var... Ama bırakmıycam, kendime direniyorum
Masallah sana cnm.
O istikrardab banada virr :KK52:

Masallah sana cnm.
O istikrardab banada virr :KK52:
;) ah içimde kopan fırtınalarla savaş o, istikrar değil:D kendime 3 hedef koydum
1 anne olacağım
2 kpss kazanılacak
3 kilo verilinecek

İşte 1 de bazı sıkıntılar çıktı.. O zaman 2 ve 3 ü de yapasım gelmiyor, ama savaşıyorum! Diyorum ki o kilolar gidecek!! Zaten sana önceden de demiştim ya, abur cubur ve hamur işini kesmem bana baya fayda sağlıyor..
Ayrıca sen çok iyi gidiyorsu, onu da yemeyim mi, aç mı kalayım diyordun ama bak nasıl oturdu menülerin;)

:KK66: ah içimde kopan fırtınalarla savaş o, istikrar değil:KK70: kendime 3 hedef koydum
1 anne olacağım
2 kpss kazanılacak
3 kilo verilinecek

İşte 1 de bazı sıkıntılar çıktı.. O zaman 2 ve 3 ü de yapasım gelmiyor, ama savaşıyorum! Diyorum ki o kilolar gidecek!! Zaten sana önceden de demiştim ya, abur cubur ve hamur işini kesmem bana baya fayda sağlıyor..
Ayrıca sen çok iyi gidiyorsu, onu da yemeyim mi, aç mı kalayım diyordun ama bak nasıl oturdu menülerin:KK66:
Yaş kac tatlim.
Anne olmak icin erkenmi gecmi kaldin yoksa

Yaş kac tatlim.
Anne olmak icin erkenmi gecmi kaldin yoksa
26, tam zamanı aslında ama, hamile kalamadım.. 6 aydır deniyoruz, kist çıktı, onu tedavi oldum falan.. Amaan bir sürü saçma şey.. İnşallah olurum doğal yollardan.. Neyse burayı bdv ye çevirmeyeyim

Canım belli bir noktadan sonra vücut direnç gösteriyor ama biz o direnci kırarız:KK66: ben de 61.1 de kaldım.. Hatta kahvaltıdan sonra tekrar tartılıyorum 63! Oha diyorum 2 kilo mu yedim ben!!! Az da yiyorumm ama kahvaltıda 3 4 bardak su içiyorum, o etkiliyor belki de??
diren ! direnelim !En Büyük KK :KK5:

Yapayım bebegim yapayım da.kendime halim yok bu sıra.almışımbbaşımı bi hafta önceki kılına donmusum die dün de koyverdim kendimi.şimdi bugün biraz daha dikkat ederek basliycam inşallah.dünkü me unu yazmiorm hiç diyetle alakası yok cnk:KK43: ben cok Sik yiyince kilo aliorm az ve öz diyet yapmam lazım bence
yyok öyleee hep tekrar başlıcaksın hiç pes etmeden arada olur öyle günler ama olsun kendinle yüzleş yaz kız allaallaa sanki herkes hep anı mı gidiyor? bugün yer yarın telefi edersin. :KK74:

26, tam zamanı aslında ama, hamile kalamadım.. 6 aydır deniyoruz, kist çıktı, onu tedavi oldum falan.. Amaan bir sürü saçma şey.. İnşallah olurum doğal yollardan.. Neyse burayı bdv ye çevirmeyeyim
istediğinize çevirebilir herşeyi konuşabilirsiniz öyle bir sınırlamamız yok ;)

işte bugünkü menüm:kk77:
sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 kk peynir
1 fincan yeşil çay

ara
2 küçük lokum
1 fincan t.kahvesi

öğlen
2 kaşık patlıcan salatası
haşlanmış tavuk eti