Boyun uzun maşallah. Az daha versen yetecek sana.1.70 boy
62.4 kilo
55 olsam diorum cnm boy fazla yok kiz 1.70 boya boymu dionBoyun uzun maşallah. Az daha versen yetecek sana.
onu bulamayanlar var canım. Bir bayana göre iyi bence. Uzun sayılırsın Türk standartlarına göre55 olsam diorum cnm boy fazla yok kiz 1.70 boya boymu dion
Çalışıyorum canım akşam vakit bulduğumca yapıyorum ev işlerinden yemekten zaman kalırsaSen spor yapıyorsun ne güzel. Çalışmıyor musun canım evde misin?
Maşallah daha ne bulacaksın kız. Hem ev işi hem spor maşallah sığdırıyorsun hepsini. Ben beceremiyorum.Çalışıyorum canım akşam vakit bulduğumca yapıyorum ev işlerinden yemekten zaman kalırsa
Bazen ara veriyorum 1 gün falan ya da az yapıyorum eşimle de ilgilenmem gerekiyorMaşallah daha ne bulacaksın kız. Hem ev işi hem spor maşallah sığdırıyorsun hepsini. Ben beceremiyorum.
Yiyebilirsin canimMerhaba kızlar, hayırlı cumalar
Bugünkü menum:
Sabah:1dilim ekmek, domates, salatalık, 5 zeytin, 1kk peynir, 1 tutam taze nane, 1sivri biber
Ara: Tarçın karanfil çayı
Öğle: 1 bardak neskafe birazcık dut kurusu
Akşam: Yemeğim yok. Kocamda yok ne yesem bilmiyorumyoğurtla yulaf ezmesi mi yesem. Karnımda hafiften acıkıyor sanki
Bugunku menum
Sabah
Yarim tost kasarli
Bir bardak sut
Ara
Yesilcay+limonlu su
İkindi
Haslanmis tavuk
Bir bardak zero
Aksam
Balik
Salata
95dk yuruyus yaptim.
Oh ohhh supersin masallah gidiyor kilolarSabah; Tost ekmeğine yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; Yarım kase domates çorbası + 3 ymk kaşığı silme anca gelir tavuk döner + 1 kase yağsız yeşil salata
Ara; Sade şekersiz 1 kupa nescafe
Akşam; 2 minik nugget + 4-5 ymk kaşığı yoğurtlu makarna + 1 yarım gofret
Sporlarım; 2,5 lt su + 45 dakika pilates + 40 dakika yürüyüş + 50 squat
16.11.15 = 58.7
17.11.15 = 58.6
18.11.15 = 58.3
19.11.15 = 58.0
20.11.15 = 57.8
21.11.15 = 57.5
Bende inanamıyorum canım işe yarıyor sanırımOh ohhh supersin masallah gidiyor kilolar
Bence bu tempoya gayet iyi beslenmeKızlar dün giremedim kusura bakmayın.. İstanbula gittim yine de.. Yolda yazarım diyordum, netim yokmuş.. Şimdi de aracın netinden giriyorum.. Çok iyi çekmiyor.. Çok iyi menülerim yoktu, şöyle paylaşayım
Cuma
Sabah
Peynirli domatesli sandwiç
Öğle
Tost beyaz peynirli
Akşam
Pırasa
Bugün
Sabah
Kepekli ekmeğin bir diliminin arasına beyaz peynir koydum yolda yedim
Öğle
Benim seçimim değildi, seminere herkese söylediler, iskender
Onla kaldım ama. 3te yedim onu.. Hala bir şey yemedim, yoldayım zaten.. Belki molada bir şey açıştırırım, yazarım zaten
Bence bu tempoya gayet iyi beslenme,hayirli yolculuklar canim :)
Sağol motive kaynağımmmBence bu tempoya gayet iyi beslenme,hayirli yolculuklar canim :)
Ayyy kahvaltın süper süperHerkese tunaaaydiiiiinnn :)))
Suan k.validemdeyim
Kahvaltim
1 yumurta
6 yesil zeytin
10 catal kizarmis domates soslu biber
1 kk peynir
3 tanesinden cilek receli
1 bardak cay
Birazdan yesil cayimi icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?