• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Merhaba kızlar iki gün işte değilim. Hafta sonu misafirim var hazırlık yapmak için izin aldım. Sabah yazamadım.
Dunku menum: Sabah: Küçük kepekli sandviç, 1 yumurta
Ara yok
Öğle: Tavuk haşlama(1baget1patates), kıvırcık salata
Ara:2kuru kayısı ,1ceviz içi
Akşam:Yok
1saat tempolu yürüyüş
Bugünkü menüm:
Sabah:küçük bir beyaz peynirli sandviç
Ara: 1fincan bitki çayı
Öğle:Yok
Akşam:Anneme gideceğim kuru fasulye pilav varmış. Ama fasulye yicem bide salata yerim. Bugün yuruyuş yapamayacağım. Ama bolca temizlik yaptım hala yapıyorum. Tüller camlar falan filan. Cepten yazıyorum düzgün çıkmamış olabilir. Herkese güzel bir gün diliyorum.

zaten çok fazlalığın yok senin 58 olsan yeter en fazla bence çok zorlama yani boyun var çünkü. neyse sen oraya bi gel de öyle bak bakalım kendine beğenecek misin?
Suan aslinda bakarsan ben yine kilolu degilimde bakma sen iste.
Herkes kilo aldin kilo aldin basimin etini yediler. 38 beden giyiyim pantolonlari ust bedeni yeter 40 bedenim suan

Merhaba kızlar iki gün işte değilim. Hafta sonu misafirim var hazırlık yapmak için izin aldım. Sabah yazamadım.
Ara yok
1saat tempolu yürüyüş
Bugünkü menüm:
Akşam:Anneme gideceğim kuru fasulye pilav varmış. Ama fasulye yicem bide salata yerim. Bugün yuruyuş yapamayacağım. Ama bolca temizlik yaptım hala yapıyorum. Tüller camlar falan filan. Cepten yazıyorum düzgün çıkmamış olabilir. Herkese güzel bir gün diliyorum.
menülerin dehşet olmuş kuzum :) sen çok kilo vereceksin bu hafta gör bak :) tabii misafirlerinle yemeği kaçırmazsan :KK48:

Suan aslinda bakarsan ben yine kilolu degilimde bakma sen iste.
Herkes kilo aldin kilo aldin basimin etini yediler. 38 beden giyiyim pantolonlari ust bedeni yeter 40 bedenim suan
olsun sen dikkat et sonra ipin ucu kaçarsa zor toparlanır bak 100 kilolardan ne zorluklarla iniyorlar aman diyim.

olsun sen dikkat et sonra ipin ucu kaçarsa zor toparlanır bak 100 kilolardan ne zorluklarla iniyorlar aman diyim.
Bide kac senedir ben 40 bedendeyim yerim yerim hic kilo almam.
Ama begenmiolar beni boyle.
Biraz zayif olsam iyi olur.

a aaaa kime ne ayol sen kendin için zayıfla o diyenler kendileriyle ilgilensin hayret bişşey! insanların demesiyle hareket etme sen ay en sinir olduğum şey. senin boyun uzun,tamam dikkat et yemene hadi kilo da ver ama kendin için yap bunu insanlar için değil. 38 beden iyidir oraya gel sonra kendin kararını ver canım. :KK74:

a aaaa kime ne ayol sen kendin için zayıfla o diyenler kendileriyle ilgilensin hayret bişşey! insanların demesiyle hareket etme sen ay en sinir olduğum şey. senin boyun uzun,tamam dikkat et yemene hadi kilo da ver ama kendin için yap bunu insanlar için değil. 38 beden iyidir oraya gel sonra kendin kararını ver canım. :KK74:
Kendi kararim zaten dusman catlatcam hih

Beğenmeyen kendine baksın. Boşver evet aynen kendin için zayıfla. Bende 38-40-42 ye geldim en son olarak ahh ahh 34 beden pantolon giyerdim nerden nereye

işte bugünkü menüm:kk77:
sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 kk peynir
1 fincan yeşil çay

ara
2 küçük lokum
1 fincan t.kahvesi

öğlen
2 kaşık patlıcan salatası
haşlanmış tavuk eti

ara
sade nescafe

akşam
karides salatası
Yaaa pstlıcan salatası candır:KK200: çok güzel menğ olmuş, zaten ben senin iradene bayılıyorum;) afiyet olsun tatlım
En bastan itibaren 2.4 kg vermisim ama nerden verdim anlayamadim
İncelmişsindir kuzu;) onu sen net anlayamazsın da başkaları fark eder genelde;)
Ara yok
1saat tempolu yürüyüş
Bugünkü menüm:
Canım süper menüler;) sporunu da yapıcaksın ki ohh deme keyfine;) tebrik ederim

THEY- THEY- canım benim o beğenmeyenlere ithafen;)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 39
Ve menüüm

Sabah
Yumurta(çırpılmış tavada 1 çay kaşığı yağ ile)
2 3 dilim domates
2 3 dilim salatalık
Yarım dilim peynir
Yarım dilim kepek ekmek

Öğle
1 avuç kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost(kızlar öğlenleri hep aynı benim çünkü dershaneye gidiyorum ve oradaki şeylerden yemek isteniyorum. Yanıma alabileceğim en rahat şey de bu geliyor. Önerilerinize açığım ama sabah 6da hazırlayabileceğim şeyler olursa;) )

Ara
Mandalina

Ara
Türk kahvesi

Akşam
Pırasa (3 yk)
Peynirli makarna (0 yağ 3 yk)

Ara
Sade nescafe

Yaaa pstlıcan salatası candır:KK200: çok güzel menğ olmuş, zaten ben senin iradene bayılıyorum:KK66: afiyet olsun tatlım

İncelmişsindir kuzu:KK66: onu sen net anlayamazsın da başkaları fark eder genelde:KK66:

Canım süper menüler:KK66: sporunu da yapıcaksın ki ohh deme keyfine:KK66: tebrik ederim
Tesekkur edeeiimm :KK19:

Ve menüüm

Sabah
Yumurta(çırpılmış tavada 1 çay kaşığı yağ ile)
2 3 dilim domates
2 3 dilim salatalık
Yarım dilim peynir
Yarım dilim kepek ekmek

Öğle
1 avuç kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost(kızlar öğlenleri hep aynı benim çünkü dershaneye gidiyorum ve oradaki şeylerden yemek isteniyorum. Yanıma alabileceğim en rahat şey de bu geliyor. Önerilerinize açığım ama sabah 6da hazırlayabileceğim şeyler olursa:KK66: )

Ara
Mandalina

Ara
Türk kahvesi

Akşam
Pırasa (3 yk)
Peynirli makarna (0 yağ 3 yk)

Ara
Sade nescafe
Bence senin menun de harika :) ben tost yapamadim bugun ama yarin sabah yapicam kesin :KK8:bence oglenleri tostta sknti yok kuzum

Back