• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Hehe cok tatlisin kuzum ya.sırf bu yüzden bırakıl:az bu forum:) bakalım nasıl olcak durumumm bu hafa sadece porsiyon azaltıp un tuz şeker ve tatlidan uzak dırıcan.planim o yani:cool:
hepiniz çooook tatlısınız ondan :) bu taktik işe yarar ben sana söyleyeyim ;)

ben haftalık yarışmada da yazıyorum nehir oraya gelmek istedi çok aktif bir sayfa ama alım yok normalde rica ettim iki kişi için siz birlikte yazıyorsunuz diye sana o yüzden sordum sende gelmek ister misin buraya da arada uğramak kaydıyla tabi :KK53:
Tabisi nehir ve senin oldugun her yere gelirim baby ;)

Bir iki tane tadımlık yerim. Şimdi akşam yemeği vakti. :) Bu akşam 2 misafirliğe gideceğim. İnşaallah bişeyler ikram etmezler ve ısrar etmezler :stop:
ooohh enginar yaaa adamım benim ye kızz yarasın :)) çok ısrar ederlerse en az zararlısından bir parça al madem napalım :kk77:

Tabisi nehir ve senin oldugun her yere gelirim baby :KK66:
Yerimm:KK19:
charmant charmant bu arada aksama baliktan vazgectim turlu var yemekte .
1 tabak turlu 1 kase cacik.
Ekmek yesem mi 1 dilim kararsiz kaldim yemicemmm yemicem yemicemmm
Türlü cacık keser gibi canım:KK24:
Bir iki tane tadımlık yerim. Şimdi akşam yemeği vakti. :) Bu akşam 2 misafirliğe gideceğim. İnşaallah bişeyler ikram etmezler ve ısrar etmezler :stop:
Ederler hatta ısrarda ederler ağlayacak gibi yap benim gibi suratını vazeçiyorlar:KK70:

Back