- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Yok onları ye ekmeksiz cacık keser zaten iştahını diyorumOnlarida mi yemiyim nehir ben acmi kaliyimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok onları ye ekmeksiz cacık keser zaten iştahını diyorumOnlarida mi yemiyim nehir ben acmi kaliyimmm
He aman nehir dur ya ac kalicaktim senin yuzundennnYok onları ye ekmeksiz cacık keser zaten iştahını diyorum
Kız onlardan ne olacak aç mı kalacaksınHe aman nehir dur ya ac kalicaktim senin yuzundennn
Tamam hadi hatrin kirilmasin yiyeyim bariKız onlardan ne olacak aç mı kalacaksın
Yii Bende tavada omlet yapacağım batırmalıTamam hadi hatrin kirilmasin yiyeyim bari
Ekmege banmada :)Yii Bende tavada omlet yapacağım batırmalı
1 dilim belki bugün hiç ekmek yemedim dündeEkmege banmada :)
Iyi bakalim1 dilim belki bugün hiç ekmek yemedim dünde
Buyur sen de kuzucum :)Sizi gidi siziler insan haber verir
Gunaaydiiiinnn Kiz bari birini yiyeydin misafirlikte neyse bol bol yuru bakalim napalim olan olmus.Günaydın herkese,
Dünkü menüm:
Sabah : Küçük kepekli sandviç+1 haşlanmış yumurta
Ara: 1 kuru kayısı+1 ceviziçi+bitki çayı
Öğlen: 3-4 kaşık etli mantar sote+göbek salata
Ara: nescafe+1 kuru kayısı
Akşam: 3-4 kaşık zeytinyağlı enginar
Misafirliğe gideceğiz demiştim ya ilk gittimiz yerde hiçbişey yemedim ne güzel. Ama ikinci yerde 1 küçük ekler+1 küçük dilim sütlü tatlı ve yarım dilim börek yedim
Bugün telafi edeceğim ama yürüyüş günüm daha tempolu ve daha uzun yürüyeceğim inşaallah..
Herkese mutlu sabahlar, güzel günler diliyorum
Börek sıcaktı. Eklere dayanamam. Diğer sütlü tatlıyada çok güzel oldu ye ye diye ısrarlara dayanamadımGunaaydiiiinnn Kiz bari birini yiyeydin misafirlikte neyse bol bol yuru bakalim napalim olan olmus.
Ehh olsun napalim arada oluyor boyle :) o zaman bugun telafi gunuBörek sıcaktı. Eklere dayanamam. Diğer sütlü tatlıyada çok güzel oldu ye ye diye ısrarlara dayanamadım
Günaydın herkese,
Dünkü menüm:
Sabah : Küçük kepekli sandviç+1 haşlanmış yumurta
Ara: 1 kuru kayısı+1 ceviziçi+bitki çayı
Öğlen: 3-4 kaşık etli mantar sote+göbek salata
Ara: nescafe+1 kuru kayısı
Akşam: 3-4 kaşık zeytinyağlı enginar
Misafirliğe gideceğiz demiştim ya ilk gittimiz yerde hiçbişey yemedim ne güzel. Ama ikinci yerde 1 küçük ekler+1 küçük dilim sütlü tatlı ve yarım dilim börek yedim
Bugün telafi edeceğim ama yürüyüş günüm daha tempolu ve daha uzun yürüyeceğim inşaallah..
Herkese mutlu sabahlar, güzel günler diliyorum
Maşalllah kız daha ne yapıcan çok iyisin.Sabah; 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; Yarım kase sebze çorbası + 2 ymk kaşığı tavuk sote + 1 kase biberli limonlu yoğurt
Akşam; Tavada sıvıyağla pişirilmiş 2 patatesli yumurta + 1 dilim ekmek + 2 çtl krem peynir + 2 çtl biberli acı sos
2.5 lt su içildi.Yarım saat yürüyüş + 100 squat + 50 sn plank + 10 dakika pilates yapıldı
Leslie ye bayıldım charmant tam benlik akşam yapacaktım kafamı yastığa koydum öyle uyuyakalmışım
Durmak yook tam hiz devaaammmSabah; 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; Yarım kase sebze çorbası + 2 ymk kaşığı tavuk sote + 1 kase biberli limonlu yoğurt
Akşam; Tavada sıvıyağla pişirilmiş 2 patatesli yumurta + 1 dilim ekmek + 2 çtl krem peynir + 2 çtl biberli acı sos
2.5 lt su içildi.Yarım saat yürüyüş + 100 squat + 50 sn plank + 10 dakika pilates yapıldı
Leslie ye bayıldım charmant tam benlik akşam yapacaktım kafamı yastığa koydum öyle uyuyakalmışım
Patates hiç olmadı ama olsunMaşalllah kız daha ne yapıcan çok iyisin.
Durmak yook tam hiz devaaammm