- 12 Kasım 2013
- 4.658
- 6.022
- 158
- 43
sordum kuzum cevap bekliyorum. burda 4 kişiyiz sanırım buraya da yazarsınız orayada çok kişi olunca daha motive oluyor insanTamam canım sorabilirsen sevinirim bu sayfada kaç kişiyiz peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sordum kuzum cevap bekliyorum. burda 4 kişiyiz sanırım buraya da yazarsınız orayada çok kişi olunca daha motive oluyor insanTamam canım sorabilirsen sevinirim bu sayfada kaç kişiyiz peki
Evet ben sizlerle de konuşmak istiyorum ve dediğin gibi eglenceli oluyorevet kuzum sordum istiyorsanız kabul ederse konu sahibi sizi transfer edebilirim hem oraya yazarsınız hem buraya çok kişi olunca daha eğlenceli oluyor
Tabi ki benim her yere elim yetişir zaten çenem düşüksordum kuzum cevap bekliyorum. burda 4 kişiyiz sanırım buraya da yazarsınız orayada çok kişi olunca daha motive oluyor insan
delii yaaa seviyom kız sizi beennTabi ki benim her yere elim yetişir zaten çenem düşük
Yok ben istemiyorum böyle iyievet kuzum sordum istiyorsanız kabul ederse konu sahibi sizi transfer edebilirim hem oraya yazarsınız hem buraya çok kişi olunca daha eğlenceli oluyor
Bende seviyorum sizidelii yaaa seviyom kız sizi beenn
tamam kuzum senle burdan devam ederiz bizYok ben istemiyorum böyle iyi
arada bisküvi kaçmış hani tatlı yoktu kuzum :)17.11.2015 menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin1 kbrt kutusu peynir
Ara ogün 2 kuru kayısı+ yarım fincan nescafe
Öğlen piliç snitzel+ ayran+ aycekirdegi iki avuç dolusu
Ara ogün 1 kuru kayısı+ 1 fincan nescafe+1 burçak bisküvi
Akşam
Çorba+ kavurma
1.5 lt su
Evet ancak bu kadar dayansın.bu arada 1 paket değil bir kare bisküvi yanlışlık olmasın:)arada bisküvi kaçmış hani tatlı yoktu kuzum :)
ehehhe okey görmedim ben hangi bisküviEvet ancak bu kadar dayansın.bu arada 1 paket değil bir kare bisküvi yanlışlık olmasın:)
17.11.2015 menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Akşam
Çorba+ kavurma
1.5 lt su
Hehe cok tatlisin kuzum ya.sırf bu yüzden bırakıl:az bu forum:) bakalım nasıl olcak durumumm bu hafa sadece porsiyon azaltıp un tuz şeker ve tatlidan uzak dırıcan.planim o yaniehehhe okey görmedim ben hangi bisküvi
10 adet nasıl?Güzel menü canım ama kavurma çok yağlı olmuyor mu ne kadar yiyeceksin
ÇEkirdek yeniliyormu? Canım istedi17.11.2015 menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Akşam
Çorba+ kavurma
1.5 lt su
bırakmayın zaten canııımm başka yerlere de yazın tabii ama buraya da uğrayın yaniHehe cok tatlisin kuzum ya.sırf bu yüzden bırakıl:az bu forum:) bakalım nasıl olcak durumumm bu hafa sadece porsiyon azaltıp un tuz şeker ve tatlidan uzak dırıcan.planim o yani
azcık ye yav nolcak iştahını körelt yani kıııızz başlayıpda bırakamadım deme bak sonra heeeÇEkirdek yeniliyormu? Canım istedi
Gayet iyi canım10 adet nasıl?
nehirnil111 kabul edildin canım etiketledim seni