• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Sabah; 07:45 - Tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Öğle;12:25- Yarım kase yoğurt çorbası + 4 ymk kaşığı zeytinyağlı pırasa + 1 kase biberli limonlu yoğurt

Yemekte erişte vardı ama ben pes etmedim hiç sevmediğim pırasayı yedim aferim bana :KK53:

1-2 saat sonra nescafe içerim akşama meçhul kayınvalidemlerdeyim ama yemeyeceğim zararlı bir şey:KK70:1 lt su içtim şimdiden:KK50:

Sabah; 07:45 - Tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Öğle;12:25- Yarım kase yoğurt çorbası + 4 ymk kaşığı zeytinyağlı pırasa + 1 kase biberli limonlu yoğurt

Yemekte erişte vardı ama ben pes etmedim hiç sevmediğim pırasayı yedim aferim bana :KK53:

1-2 saat sonra nescafe içerim akşama meçhul kayınvalidemlerdeyim ama yemeyeceğim zararlı bir şey:KK70:1 lt su içtim şimdiden:KK50:
Himmm enfes bir menuu ama kvalideden korkuyorum ben insallah yemezsin :)

Sabah tartildim. 63.5 cikti. Hedefim 50 kg bugun kahvaltida bir dilim tahilli ekmek bir lokma peynir ve bir domates yedim. 40 dk pilates yaptim. 2 fincan yesil cay ictim. Uzerine uc kasik yogurt icine bir cay kasigi pul biberle yedim. Oglen yarim elma dogranmis yogurt yedim. Ogleden sonra yani yeni yulafli yogurt yedim. Aksama da tavuk soteyle salata yemeyi planliyorum. Tek kusurum hic su icmedim. İnsallah ona da baslarim. Bakiyorum da cok siki girmisim sanki:KK53:
E biz seninle hemen hemen ayniyiz cnm

Back