Yilbasi planlari

Berlin'i çok severim. Ama gerçekten 3-5 kat giyinin.
Şarap ve Harry'i çok yaptık. Daha dogrusu ben gaza gelip 2 günde, 7 filme tamamlıyorum eşim Harry Hogwarts'tan davet mektubu almadan uyuyor

Yılbaşında Berlinin bir numarası yok yaf sadece Christmasmarktler var o da zaten her yerde var ... Bir de g.tkesen soğuk var tabi evlerden ırak

Yılbaşının tadı dağlarda karla buzla çıkar, o da Münihten güneye doğru Avusturya tarafına olur. Seefeld in Tirol der geçerim, gündüz kayak akşam spa yaparım, Berlini de fakirlere bırakırım

Yok dağa gitmem. Bedava gel deseler gitmem. O derece sevmiyorum. Burnun kizarmis, sucuk ekmek kemirmece. Antalya cok iyi fikir. Hem ısıniriz hem de değişiklik olabilir.

Pahalı olur diye şimdiden biraz bugüne biraz yılbaşına vakumla kuruyemiş aldım 1700

Berline bilet alan üye var. Bir yerde sosislerini yerler, biralarını icerler. Muhtemelen orada da Brandenburg Kapısının o civarda sokak kutlaması vardır. Ben severim sokakta kafam iyi gezmeyi.
Ama soguk konusu zorlayabilir tabi. Sıcak şarap vs küçük çocuk yoksa çok keyifli olabilir sokakta. Gece de cok eğlencesi var.
Ben lüks ya da değil dağa gitmem. Dağcılık, kayak hepsine karsiyim Spa'ya degil tabi

Benim oglum 2bucuk yaşinda dişari çikinca peşinden koşturuyoruz hep oturamiyoruz zaten gezmeyemi çikiyoruz koşmayami belli degil hamile olmasam dişari çikardim ama çocukla zor oluyor gecen yil çikmiştik bu yil evdeyiz.

ailenizle aranız nasıl bilmiyorum ama ben yılbaşının evde aileyle geçeninden çok keyif alıyorum. Bütün gün mutfakta eğlenilerek hazırlanan yemeklerden. Sofranın hiç kalkmamasından, televizyona kitlenmekten o gürültüden. Evlendiğimizden beri de aileleri evimize çağırıyoruz gerçekten çok keyif alıyorduk. Artık yurtdışındayız bizi beklemiyorlar ama biz noelle birleştirdik, yanlarında geçirmek istedik haftaya Türkiye'ye geleceğiz hep birlikte kutlamak için. Aile veya arkadaş toplantısı yaparsanızda herkese iş bölümü yapıp mezeleri falanda bölersiniz.
Yurtdışı için pegasus'un anlık güzel kampanyaları oluyor, Münih şuan enfes bırakıp geleceğim için üzgünüm ancak tatilde her yer kapalı olduğu için belki zorlanırsınız.

Arkadaşlarımı çağırdım. Onlara çalıp söyleyeceğim şarkıların bile provasını aldım hahahah

Ben yılbaşında arkadasimlarimla meze sofrası ve alkol alıp,sohbet etmekten,şarkı söylemekten çok hoşlanırım.Evime davet edip ,güzel sofralar hazırladığım da oldu.Ama şimdi 1 yaşında bebegim var.Evde oturmacadan baska seçeneğim yok.Hos olsa da yeni bir yere geldik,eski arkadaşlarımdan eser yok.Ah ahhh.Eski günlerimi bazen çok özlüyorum

Bence Berlin ~ Ankara , aynı g.tkesen soğuk, aynı ayaz valla bu 2 şehir eşlenik diyorum

Bekar olsam yurtici Kars'a giderim.
Kars muhteşem bir yer. Daha 1 ay önce oradaydık eşimle. Biz beyazına yetişemedik, döndüğümüz hafta başlamış kar. Hatta şu an Orhan Pamuk'un Kar kitabına başladım, fotoğrafını çektiğim binalara, sokaklara bakıyorum bir yandan. Büyülü bir yer yılbaşı için:)

Bu sene yilbasini dügün planlariyla gecirecegimi düsünüyordum ama seneyi sevgilimden ayrilmis sekilde bitirecegim. Evde sakince oturup, keyfime göre film falan izlemeyi ve yeni seneyi güzel enerjiyle baslamak istiyorum. Zaten sesli ortamlari sevmem pek. O yüzdem evde durmak bana tatil gibi geliyor (calisiyorum cünkü). Sizde bence size keyif veren seyler yapin evdede olsaniz. Ben seviyorum yilbasindaki o bos günleri. Sanki bir nevi reset atiliyor herseye. En azindan ben öyle olmasini diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…