çok çok teşekkür edeirm okumak istediğim yorumlar bunlar. benden daha kötülerini ben en yakın annemde gördüm babannem halaaa çektirir anneme, babam tek erkek olmadığı halde. annem daha yeni konuşmaya başladı eskinin insanı işte fazla sabırlıymış. ben onun gibi elbette olmak istemiyorum. eşimle konuştuklarım ve anladığını düşündüğüm yanlar da var evet kıyamıyor üzülüyor annesine başka kiminle gidecek kiminle yapacak onların da en büyük hayaliydi oğlunun evlenmesi ve geliniyle kızı gibi oraya buraya gitmesi fln der. dediğiniz gibi ben şakayla karışık araya lafımı atayım arada bir yapmıyor değilim ama o da az değil bu konuda aynı şakaya öyle bir şaka yapıyor ki kala kalıyorsunuz. evet zamanla üstesinden geleceğim inşallah tekrar sağolun allah razı olsun..
ben buna inanmıyorum ya, sözde hayalimiz diyorlar da icraatte öyle değil,gelinleri sevmiyorlar .
ilk kadın olduğu için daha genç alımlı ve oğluna daha fazla şey sunduğu için sevmiyorlar,
onun dışında oğlunu alıp götürüyor diye sevmiyorlar sanki kızı evinden ailesinden ayırmamış gibi...
birde oğlan eşi ile mutluysa bundan gerçekten rahatsız oluyorlar, eşi ve çocuğu olan bir arkadaşım ;kocası karım ve çocuğum benim ailem dedi iye kv sinin kriz geçirdiğini bayıldığını anlatmıştı.aynı koltuğa oturmak istemiyor, aynı yatağa yatırmak istemiyor.
bizde de vardı evlerimiz 5 dk ve heryer kalorifer sıcak kayınpeder orda yatırmak için kırk takla atardı, ha evi de müsait değil ayrıca rahat da edemiyorum.
kv de olsa sonuçta kadın ve gelinini rakip olarak görüyor her türlü. çünkü artık ilginin çoğu gelinin üzerinde oluyor. daha genç ve güzel....
buna benzer birçok nedenden dolayı kv ler gelinlerini sevmezler.
birde kendileri küçük yaşta evlenmiştir ve yaşı küçük olduğu için kv yönlendirmiş ve kv sözü geçmiştir evliliğinde , aynısı onlarda yapmak istiyor.
ama yeni nesil eğitim ve donanımlı ayrıca yaşça da oldukça geç evleniyorlar.