Yilbasi planlari

Neresi o termal
Ablamlar saros mu ne oyle biyere gıdecekmıs
Fikir kötü gelmıstı bana termal ne alaka dıye ama Sımdı sız içerik sayınca cok ıyı gorunuyor, belki onlara da onerebılırım aynı yerden bahsetmıyorsanız

Kadın masöz de narin elleriyle yapamaz gibime gelıyor
Hamam ıyı fikir bak
Dayak yemıs gıbı olur ınsan, oh

Bu konuya eminim bu tarz yorumlar gelecek. Hatta tahminimden daha geç ve saygılı bir şekilde geldi. Yılbaşı ruhunu, 2024 dilekleri modumuzu düşürmeyelim

Yılbaşı amacıyla bir çerez dahi yemek doğru değil o yüzden hiç ir şey yapmicaz kutlamicaz her gün gibidir sıradan bir gün
Noelle yeni yılı karıştıran tebliğciler gibisiniz,ne yapmamızı istersiniz mesela bırakın insanlarıda gönüllerünce eğlensinler .
Her sene aynı bıdı bıdıyı duymaktan bıktık artık.

Paylaşımlar oluyor ya bende onlara sinir oluyorum yok 7 hristiyan bir araya gelip dana kesmedikten sonra ben yılbaşı kutlamam falan diye. Cidden ayrı gülüyorum bu nasil bir kafa yapısı. Yeni bir yıla girecek olmayı mutlulukla karşılamak çok güzel değil mi? Herkesin eğlence anlayışı farklı biz alkolsüz bir şekilde kutlarız başkası alkol alır kutlar ama bence kutlamak tü kaka olmamalı yani.

Kötü değil, evde güzelce doldurulmuş tavuk, meze, salata olur yanına bir şarap olur belki:) TVde de iyi şeyler oluyor gayet jkeyifli geçebilir. İlle de dışarı gitmek gerekmiyor. Geçen yıllarda ben de hızlıydım bu yıl oturup çalışıcam, evet bildiğiniz çalışıcam elimdeki işe yetişmek için

Yeni yılı noel kutlaması zannediyorlar,biraz araştırsalar öğrenecekler bunuda,direk sallamak mantıklı geliyor nedense.
Her sene aynı teraneyi okuyan üyeler çıkıyor maalesef,ben sana karışıyormuyum neden kutlama yapmasıyoesun diye,o zaman bir lütfen çeneni kapat sende demek lazım.
Dediğin gini eğlence kavramı herkeste farklıdır aynı olacak diyede bastırmanın anlamı yok .
Arkadaşta bir gazla yazmış mazur görmek lazım.

Evde yılbaşı kurabiyesi yapıp tvde evde tek başına izlemek en sevdiğim. Arkadaşları çağırmayı bende düşündüm bi ara(sırf çocuklar sosyalleşsin diye) ama o gece yapacak başka planları olur diye düşünüyorum.
Yılbaşı ağacığımızı süsledik evimizi süsledik ben o gece evde olmayı daha çok seviyorum. Belki 40’a yaklaştığım içindir. Mutlu seneler

Sarqptan anlamak lazım ben anlamam
İyi şarap hangisi
elımı attıgımı almim şimdi
migrosta satılan Şarap zaten kötü köpek öldürenden hallice at eline geleni gitsin finca las zarras ve kavaklıdere blush ve vincentin meyve şarapları güzel ama fiyatına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…