- 17 Ocak 2020
- 27.435
- 39.620
-
- Konu Sahibi sasifelekcikmazi
Neresi o termalOtele eğlenmeye gideceğiz aielecek fasıllı dansözlü bir yemek olacak, çocuklar ayrıbir salonda yetişkinler ayrı olacak. Çocuklar için Noel baba , ayrı bir yeme menüsü, eğlence ve bakıcı ablalar olacak. Her sene oturuyoruz biraz hareketli girsek fena olmaz dedim hem termal bir tesis biraz havuz keyfi de yaaprız stres atarız.
Kadın masöz de narin elleriyle yapamaz gibime gelıyorIlahiBana farketmez ama hassasiyetiniz varsa kadın masöz isteyin. Benim favorim tarihi kadın hamamları. Tellagin hasinliği, yahu bu kadar kir var mıymış bende düşüncesi ile bir yerden mantar kapacağım düşüncesi adeta savaş halinde, tepeden süzülen ışık, buruş buruş olma.
Bu konuya eminim bu tarz yorumlar gelecek. Hatta tahminimden daha geç ve saygılı bir şekilde geldi. Yılbaşı ruhunu, 2024 dilekleri modumuzu düşürmeyelimİnsanların üç kuruşluk eğlencesine de karışmayın ya. Bizim millet Noel'le yılbaşını ayıramıyor daha. Geçen sene bu zamanlar yurtdışındaydım. İnsanlar dini ırkı farketmeksizin o kadar güzel eğleniyor ki. Cadılar Bayramı, Şükran Günü, Noel, yılbaşı. Müslümanlar da eğleniyor bu günlerde kimse de dininden çıkmıyor. Sanki kiliseye gidip Hz. İsa'ya tapınıyoruz tövbe tövbe.
Edremitte bizim gideceğimiz yer.Neresi o termal
Ablamlar saros mu ne oyle biyere gıdecekmıs
Fikir kötü gelmıstı bana termal ne alaka dıye ama Sımdı sız içerik sayınca cok ıyı gorunuyor, belki onlara da onerebılırım aynı yerden bahsetmıyorsanız
Yeni bir yıla girdiği için insanın mutlu olmasının nesi kötü kiYılbaşı amacıyla bir çerez dahi yemek doğru değil o yüzden hiç ir şey yapmicaz kutlamicaz her gün gibidir sıradan bir gün
Mutlu olmak kötü,huzur bulalım istemeyen zihniyet...Yeni bir yıla girdiği için insanın mutlu olmasının nesi kötü ki
Bugün mi indirim?Migrosta saraplarda indirim var ev kuşlarına duyurulur rakıda yok ama
evet sabah gittiğim zaman gördüm ama cin votka bunlarda yoktu bira ve şaraplarda düşük alkollü içeceklerde kasacı bugüne özel dedi ama bilmiyorum. sözde hepsinde %30 indirimBugün mi indirim?
Peki su? Yoksa o gün full oruçlu mu olalım HOCAM siz yap deyin yapalımYılbaşı amacıyla bir çerez dahi yemek doğru değil o yüzden hiç ir şey yapmicaz kutlamicaz her gün gibidir sıradan bir gün
Noelle yeni yılı karıştıran tebliğciler gibisiniz,ne yapmamızı istersiniz mesela bırakın insanlarıda gönüllerünce eğlensinler .Yılbaşı amacıyla bir çerez dahi yemek doğru değil o yüzden hiç ir şey yapmicaz kutlamicaz her gün gibidir sıradan bir gün
Tühh keşke rakıdada olsaydı indirim.Migrosta saraplarda indirim var ev kuşlarına duyurulur rakıda yok ama
Keşke bende dışarıdayken aynisini diye bilseydimNasıl guldüm nasıl
Paylaşımlar oluyor ya bende onlara sinir oluyorum yok 7 hristiyan bir araya gelip dana kesmedikten sonra ben yılbaşı kutlamam falan diye. Cidden ayrı gülüyorum bu nasil bir kafa yapısı. Yeni bir yıla girecek olmayı mutlulukla karşılamak çok güzel değil mi? Herkesin eğlence anlayışı farklı biz alkolsüz bir şekilde kutlarız başkası alkol alır kutlar ama bence kutlamak tü kaka olmamalı yani.İnsanların üç kuruşluk eğlencesine de karışmayın ya. Bizim millet Noel'le yılbaşını ayıramıyor daha. Geçen sene bu zamanlar yurtdışındaydım. İnsanlar dini ırkı farketmeksizin o kadar güzel eğleniyor ki. Cadılar Bayramı, Şükran Günü, Noel, yılbaşı. Müslümanlar da eğleniyor bu günlerde kimse de dininden çıkmıyor. Sanki kiliseye gidip Hz. İsa'ya tapınıyoruz tövbe tövbe.
Yahu üzmeyin beni. Kimse üzülsün istemem. Minnos bir konu bu. Evde tavuk, pilav, salata yeter de artar. Ben çok bunaldım ama kizim da küçük. Eğlence yeri olmaz ama soğukta da dolastiramam çok. O yüzden zorlasam mi diye açtım konuyu.
Yeni yılı noel kutlaması zannediyorlar,biraz araştırsalar öğrenecekler bunuda,direk sallamak mantıklı geliyor nedense.Paylaşımlar oluyor ya bende onlara sinir oluyorum yok 7 hristiyan bir araya gelip dana kesmedikten sonra ben yılbaşı kutlamam falan diye. Cidden ayrı gülüyorum bu nasil bir kafa yapısı. Yeni bir yıla girecek olmayı mutlulukla karşılamak çok güzel değil mi? Herkesin eğlence anlayışı farklı biz alkolsüz bir şekilde kutlarız başkası alkol alır kutlar ama bence kutlamak tü kaka olmamalı yani.
Evde yılbaşı kurabiyesi yapıp tvde evde tek başına izlemek en sevdiğim. Arkadaşları çağırmayı bende düşündüm bi ara(sırf çocuklar sosyalleşsin diye) ama o gece yapacak başka planları olur diye düşünüyorum.Konum taşınır mi burdan bilmiyorum. Pek de tatlis, minnos bir dert. Yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben kararsız kaldım. Son 2-3 yıldır evdeyim ama dışarıda çıksak çok kalabalık, minik kızim var. Otele gitsem soğuğu da hiç sevmem, muhtemelen fiyatlar da ucmustur. Ama evde de bunaldım yani. Arkadaşlarımı çağırsam mi? O da bir kazan yemek yap demek. Bilemedim. Menüyü kafamda tasarladım aslında. Bir yanım da aç şarabını, bininci kez Harry Potter izle diyor.
Bu kadar ağır konu arasında garip kaçtı biliyorum ama heryer de ışıklanmaya başladı. Yeni yıl, yeni umutlar:))
Sarqptan anlamak lazımMigrosta saraplarda indirim var ev kuşlarına duyurulur rakıda yok ama
migrosta satılan Şarap zaten kötü köpek öldürenden hallice at eline geleni gitsinSarqptan anlamak lazımben anlamam
İyi şarap hangisi
elımı attıgımı almim şimdi
finca las zarras ve kavaklıdere blush ve vincentin meyve şarapları güzel ama fiyatına göre