Yilbasi planlari

Bir yer daha buldum. 2 günlük Midilli ama adalar yazın rüzgardan uçuyor. Bu mevsimde ne olur bilemem.
Benimkide henüz bir yasında
Ama zaten işlerim vardı
Yenı yılla birleştirmek ıyı olur dıye dusundum
Turkıye de(İzmirde yim) Cokta tadına varılacak ailecek eglenebılecegım şık Bi mekan yok, hıc bulamadım
Arkadaslarla da kutlayamıyorum ben coluk cocuk vacır vucur 🤣 tahammulsuzum😔
Hele hazırlık yapmak, dusunmek kafa yormak bütün enerjim emiliyor adeta

Berlin'i çok severim. Ama gerçekten 3-5 kat giyinin.
Şarap ve Harry'i çok yaptık. Daha dogrusu ben gaza gelip 2 günde, 7 filme tamamlıyorum eşim Harry Hogwarts'tan davet mektubu almadan uyuyor😂
Bana sarap için meze/tabak onerısı lazım yanında ne gider filan
evde hazırlayabılecegim ve yıne Fine dining abidesi olsun

Onerın var mı? Yılbası ıcın olmasa da bır ozel Gune boyle bısey yapmak ıstıyorum.

Elbette şarap onerısıde🙏

Ben de her yıl kayınvalidemleri görümcemleri fılan davet eder bir yerden hindi iç pilav alırdım
Yanına bir iki meze
Şarap fılan öylr güzel geçerdi

Bu sene Ağustos sıcağında teknede tavuk gibi döne döne kızarırken nereye gıtsek nereye gıtsek diye bilet bakıyorduk
Amacımız ara tatilde madrid e gitmekti
Nasıl olduysa yılbaşı gecesi için Berlin bileti aldık
En uygun orası geldi

Şimdi bu soğuk havada totomuz donarken acaba burda ne işimiz var diye düşünerek gireceğim😬😬

Ben de şarap ve harry diyorum🙈
Bi yılbasonda hindi ve iç pilav yapayım dedım
Leş yapmıştım çöpü boyladı
Sinir bastı bak yıne hatırlayınca
Unuturum sanmıştım 🤦

Bana sarap için meze/tabak onerısı lazım yanında ne gider filan evde hazırlayabılecegim ve yıne Fine dining abidesi olsun
Onerın var mı? Yılbası ıcın olmasa da bır ozel Gune boyle bısey yapmak ıstıyorum.
Elbette şarap onerısıde🙏
Benim gayet yurdum mezesi planım var. Humus, topik, kuru cacik, kuru dolma bir de lakerda veya sardalya. Fine dining benden çıkmaz😂Ama peynir, pastrami tabağı da şık olur. Önden hafif meyveli bir salata, sonra ortada peynir tabağı, kuru et, füme vs, ana yemek patates püresi ve et snitzel, tatlı olarak sufle.

Benim gayet yurdum mezesi planım var. Humus, topik, kuru cacik, kuru dolma bir de lakerda veya sardalya. Fine dining benden çıkmaz😂Ama peynir, pastrami tabağı da şık olur. Önden hafif meyveli bir salata, sonra ortada peynir tabağı, kuru et, füme vs, ana yemek patates püresi ve et snitzel, tatlı olarak sufle.
Icımdekı Anadolu insanı ustteki menuye agzının suyunu akıttı🤣 alttakine amaaan dedı gecti

Yine benden şık bişey cıkmayacak😅hep de özenirim

Otel niye soğuk olsun kız, Ankaradaysanız Mövenpick oteli tavsiye ederim yılbaşı balosu aşırı güzel, üstelik otelin içi sıcacık:dondurma:

Geçe yıl Antalya tarafına gittik, aşırı memnun kaldık hem bolca güneş alldık hem de gittiğimiz oteldeki yılbaşı balosu aşırı güzeldi. Kısacası sıcak yere gidersen üşümezsin kanka amma ben Kartalkayaya gidicem dersen tabi ki soğuk olur fdhdjjdjdfjf

Son düzenleme:
Konum taşınır mi burdan bilmiyorum. Pek de tatlis, minnos bir dert. Yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben kararsız kaldım. Son 2-3 yıldır evdeyim ama dışarıda çıksak çok kalabalık, minik kızim var. Otele gitsem soğuğu da hiç sevmem, muhtemelen fiyatlar da ucmustur. Ama evde de bunaldım yani. Arkadaşlarımı çağırsam mi? O da bir kazan yemek yap demek. Bilemedim. Menüyü kafamda tasarladım aslında. Bir yanım da aç şarabını, bininci kez Harry Potter izle diyor.
Bu kadar ağır konu arasında garip kaçtı biliyorum ama heryer de ışıklanmaya başladı. Yeni yıl, yeni umutlar:))
Yine bir çılgınlık yapıp evde film izleriz 😂😂 sonra ki gün iş var zaten.

X