Yilbasi planlari

Ben 2 senedir yılbaşına hamile girdiğim için bu sene bir yerde kutlamayı düşünüyorum. Öyle eğlence mekanı değil, çocukları bırakabileceğimiz kimse yok ama restaurantta yemek yiyebiliriz. En azında değişiklik olur.
Aslında evde keyifli oluyor. Tv.nin yılbaşı özel programları güzel oluyor. Son senelerde hep Acun’un O seS Yılbaşı’nı izledik.
yeni yıl, yeni umutlar, yeni hayaller demek. İnşAllah ülkemiz ve dünya için 2024 en başta barış dolu bir sene Olur. 🙏🏻

Yahu üzmeyin beni. Kimse üzülsün istemem. Minnos bir konu bu. Evde tavuk, pilav, salata yeter de artar. Ben çok bunaldım ama kizim da küçük. Eğlence yeri olmaz ama soğukta da dolastiramam çok. O yüzden zorlasam mi diye açtım konuyu.
Benin de kızım 1.5 yaşında o yüzden dolaşmaya bile cikamayiz evde yapicaz biseyler artık

Ben 2 senedir yılbaşına hamile girdiğim için bu sene bir yerde kutlamayı düşünüyorum. Öyle eğlence mekanı değil, çocukları bırakabileceğimiz kimse yok ama restaurantta yemek yiyebiliriz. En azında değişiklik olur.
Aslında evde keyifli oluyor. Tv.nin yılbaşı özel programları güzel oluyor. Son senelerde hep Acun’un O seS Yılbaşı’nı izledik.
yeni yıl, yeni umutlar, yeni hayaller demek. İnşAllah ülkemiz ve dünya için 2024 en başta barış dolu bir sene Olur. 🙏🏻
Yok tek yapmayacağım o galiba. Ben ne zaman izlesem o programı sıkıntı basıyor. Aski Memnu tekrarına bile okeyim.

Konum taşınır mi burdan bilmiyorum. Pek de tatlis, minnos bir dert. Yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben kararsız kaldım. Son 2-3 yıldır evdeyim ama dışarıda çıksak çok kalabalık, minik kızim var. Otele gitsem soğuğu da hiç sevmem, muhtemelen fiyatlar da ucmustur. Ama evde de bunaldım yani. Arkadaşlarımı çağırsam mi? O da bir kazan yemek yap demek. Bilemedim. Menüyü kafamda tasarladım aslında. Bir yanım da aç şarabını, bininci kez Harry Potter izle diyor.
Bu kadar ağır konu arasında garip kaçtı biliyorum ama heryer de ışıklanmaya başladı. Yeni yıl, yeni umutlar:))
Bütün ihtimalleri kendi kendine elemissin. Kızını emanet edecek biri varsa iki üç saatliğine dışarı çık. Yoksa da kizinla bu özel anı paylas birlikte vakit geçir.

IMG_1358.jpeg

Valla oteller dünya para olmuş eledik. Kayınvalidem her yılbaşı öncesi olduğu gibi bize gelin diyor tabii ki reddettik. Geçen sene hasta olduğum içim yılbaşına kendisinden uyuyarak girmiştim laneti mi kaldı nedir bütün yıl uyku düzenim bozuktu 😂😂 evde yemek hazırlamaya da çok üşeniyorum o yüzden yılbaşı programı için davet eden ilk arkadaşımızın teklifini kabul etmeye karar verdik. Henüz kimse planını netleştirmedi ama biri biri olacak bakalım bekliyoruz 😂😂

Cuma gunu boş günüm.Persembenin derslerini de diger gunlere serpiştirip ogullarimi alip Izmire ailemin yanina gidip onlarla yiyip icme dusuncesi var kafamda.Bir tek gozumde buyuyen hava nasil olur otobus yolculugu yapacagiz 4 saat.O yuzden kararsizim.

Su saatte tum yorumlari okuyup meze aserdim 😁
Normalde yilbasinda tum gun mutfaktan cikmayip yemek meze ve bunlari yedikten sonra midede yer kalmadigi icin yemek icin zorlandigimiz yilbasi pastasiyla ugrasirdim ama bu sene sanirim hasanpasa koftesi meyhane pilavi ve birkac meze ile gunu kapaticam gibi geliyor 🥲🤤

Yılbaşında Berlinin bir numarası yok yaf sadece Christmasmarktler var o da zaten her yerde var ... Bir de g.tkesen soğuk var tabi evlerden ırak:dua:

Yılbaşının tadı dağlarda karla buzla çıkar, o da Münihten güneye doğru Avusturya tarafına olur. Seefeld in Tirol der geçerim, gündüz kayak akşam spa yaparım, Berlini de fakirlere bırakırım
:halay::halay::deli:
Kızzz biliyordum fakir olduğumu
En uygun bilet orayaydı😂😂😂😂

Market filan takılacaz artık evdeyken de kopmalı değildi zaten kayınvalide gelecek diye sabahtan başlıyordum içmeye😂😂😂

Doğduğum yerden alışkınım soğuğa hatta orası için biri demişki hava nasıl? ben 364 gün kaldım hiç yaz görmedim ben gelince geldiyse bilmiyorum 😂öyle diye anlatır annemler😂😂

Bi yılbasonda hindi ve iç pilav yapayım dedım
Leş yapmıştım çöpü boyladı
Sinir bastı bak yıne hatırlayınca
Unuturum sanmıştım 🤦
Benim de ilk yaptığım pilav çöp olmuştu 2 kere fılan kendim yaptım sonra bi yer buldum orası güzel yapıyor ordan alıyorum kalabalık olacaksak

Evde gecirecekler neler yapacaksiniz? Fikir olur.
Benim mezede olmazsa olmazim atom.Biricigim benim atom😍.Bizim olmazsa olmazlar bunlar.
Atom
Avci boregi
Kestaneli ic pilav
Arnavut cigeri
Italyan salatasi
Firinda kabak tatlisi

Birkac ekleme yapariz bunlara.Henuz karar vermedim.
Kabak tatlısını pasta şeklinde denediniz mi?
Yılbaşına çok yakışıyor☺️

Kabak yemeyenler bile yemişti
Denemediyseniz tavsiye ederim☺️

Balkanlar deyince Pamporovo sanırım:) Uludağ için gecelik 9 bin gibi rakamlar duydum, artmıştır muhtemelen.
Evet Bansko falan da olabilir. Bizim planlar çok ani gelişir,maddi durum ve iş konularıyla bağlantılı olarak. Eşim hadi kalk gidelim der öyle kalkarız yerimizden anca 😊 Uludağ sömestr için kesinleşti sadece 15 gün, o da pahalıydı,rezervasyon yaptırırken böbrek bırakacak cinsten.
Aslında yılbaşında evde yemek yiyip dışarı eğlenmeye çıkmak daha güzel bence. Ama çocuk olunca işte biraz da onun gönlü olsun istiyor insan. Bana kalsa yer içer yatardım herhalde 😊

X