Yilbasi planlari

sasifelekcikmazi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
3.371
9.918
Konum taşınır mi burdan bilmiyorum. Pek de tatlis, minnos bir dert. Yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben kararsız kaldım. Son 2-3 yıldır evdeyim ama dışarıda çıksak çok kalabalık, minik kızim var. Otele gitsem soğuğu da hiç sevmem, muhtemelen fiyatlar da ucmustur. Ama evde de bunaldım yani. Arkadaşlarımı çağırsam mi? O da bir kazan yemek yap demek. Bilemedim. Menüyü kafamda tasarladım aslında. Bir yanım da aç şarabını, bininci kez Harry Potter izle diyor.
Bu kadar ağır konu arasında garip kaçtı biliyorum ama heryer de ışıklanmaya başladı. Yeni yıl, yeni umutlar:))

Son düzenleme:
Agacimizi süsleriz ve bikac çeşit meze eşliğinde güzel bir yemek yeriz evde takiliriz. İki çocukla gece dışarı cikamayacagimiz için yılbaşı günümüz bu şekilde oluyor genelde. O ağacı süslemek ve o güne özel biseyler hazırlamak çocuklara kendimize ona göre giyim hazırlamak evde gecirsek bile beni hep mutlu ediyor

Yıllık izine çıkacağım şimdiden uçak biletimi aldım annemle geçireceğim bol ,bol gezeceğim pek evde oturmayacağım , dönüşte de tren yolculuğu planladım gezmek ruhumu dinlendirecek , evde kapalı kalmak dışarı çıkamamak insanın ruhunu daraltıyor herkese tavsiye ederim

Ben de her yıl kayınvalidemleri görümcemleri fılan davet eder bir yerden hindi iç pilav alırdım
Yanına bir iki meze
Şarap fılan öylr güzel geçerdi

Bu sene Ağustos sıcağında teknede tavuk gibi döne döne kızarırken nereye gıtsek nereye gıtsek diye bilet bakıyorduk
Amacımız ara tatilde madrid e gitmekti
Nasıl olduysa yılbaşı gecesi için Berlin bileti aldık
En uygun orası geldi

Şimdi bu soğuk havada totomuz donarken acaba burda ne işimiz var diye düşünerek gireceğim

Ben de şarap ve harry diyorum

Berlin'i çok severim. Ama gerçekten 3-5 kat giyinin.
Şarap ve Harry'i çok yaptık. Daha dogrusu ben gaza gelip 2 günde, 7 filme tamamlıyorum eşim Harry Hogwarts'tan davet mektubu almadan uyuyor

Sıcak şarabımı içip evde tek başına serisini izlemek isterdim ama bakalım ne engel çay çekirdeğe dönecek olay gibi

PTT programı dışında program sukur. Pek gidesim var da kız ufak ama ben kendimi biliyorum. Böyle vizirdaniyorsam birseyler ayarlarım.
Benimkide henüz bir yasında
Ama zaten işlerim vardı
Yenı yılla birleştirmek ıyı olur dıye dusundum
Turkıye de(İzmirde yim) Cokta tadına varılacak ailecek eglenebılecegım şık Bi mekan yok, hıc bulamadım
Arkadaslarla da kutlayamıyorum ben coluk cocuk vacır vucur tahammulsuzum
Hele hazırlık yapmak, dusunmek kafa yormak bütün enerjim emiliyor adeta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…