Yilbasi planlari

Bir yer daha buldum. 2 günlük Midilli ama adalar yazın rüzgardan uçuyor. Bu mevsimde ne olur bilemem.

Berlin'i çok severim. Ama gerçekten 3-5 kat giyinin.
Şarap ve Harry'i çok yaptık. Daha dogrusu ben gaza gelip 2 günde, 7 filme tamamlıyorum eşim Harry Hogwarts'tan davet mektubu almadan uyuyor
Bana sarap için meze/tabak onerısı lazım yanında ne gider filan
evde hazırlayabılecegim ve yıne Fine dining abidesi olsun

Onerın var mı? Yılbası ıcın olmasa da bır ozel Gune boyle bısey yapmak ıstıyorum.

Elbette şarap onerısıde

Bi yılbasonda hindi ve iç pilav yapayım dedım
Leş yapmıştım çöpü boyladı
Sinir bastı bak yıne hatırlayınca
Unuturum sanmıştım

Benim gayet yurdum mezesi planım var. Humus, topik, kuru cacik, kuru dolma bir de lakerda veya sardalya. Fine dining benden çıkmazAma peynir, pastrami tabağı da şık olur. Önden hafif meyveli bir salata, sonra ortada peynir tabağı, kuru et, füme vs, ana yemek patates püresi ve et snitzel, tatlı olarak sufle.

Icımdekı Anadolu insanı ustteki menuye agzının suyunu akıttı alttakine amaaan dedı gecti

Yine benden şık bişey cıkmayacakhep de özenirim

Otel niye soğuk olsun kız, Ankaradaysanız Mövenpick oteli tavsiye ederim yılbaşı balosu aşırı güzel, üstelik otelin içi sıcacık

Geçe yıl Antalya tarafına gittik, aşırı memnun kaldık hem bolca güneş alldık hem de gittiğimiz oteldeki yılbaşı balosu aşırı güzeldi. Kısacası sıcak yere gidersen üşümezsin kanka amma ben Kartalkayaya gidicem dersen tabi ki soğuk olur fdhdjjdjdfjf

Son düzenleme:
Yine bir çılgınlık yapıp evde film izleriz sonra ki gün iş var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…