- 30 Mart 2023
- 3.371
- 9.918
-
- Konu Sahibi sasifelekcikmazi
Benimkide henüz bir yasında
Ama zaten işlerim vardı
Yenı yılla birleştirmek ıyı olur dıye dusundum
Turkıye de(İzmirde yim) Cokta tadına varılacak ailecek eglenebılecegım şık Bi mekan yok, hıc bulamadım
Arkadaslarla da kutlayamıyorum ben coluk cocuk vacır vucurtahammulsuzum
Hele hazırlık yapmak, dusunmek kafa yormak bütün enerjim emiliyor adeta
Bana sarap için meze/tabak onerısı lazım yanında ne gider filanBerlin'i çok severim. Ama gerçekten 3-5 kat giyinin.
Şarap ve Harry'i çok yaptık. Daha dogrusu ben gaza gelip 2 günde, 7 filme tamamlıyorum eşim Harry Hogwarts'tan davet mektubu almadan uyuyor
Bi yılbasonda hindi ve iç pilav yapayım dedımBen de her yıl kayınvalidemleri görümcemleri fılan davet eder bir yerden hindi iç pilav alırdım
Yanına bir iki meze
Şarap fılan öylr güzel geçerdi
Bu sene Ağustos sıcağında teknede tavuk gibi döne döne kızarırken nereye gıtsek nereye gıtsek diye bilet bakıyorduk
Amacımız ara tatilde madrid e gitmekti
Nasıl olduysa yılbaşı gecesi için Berlin bileti aldık
En uygun orası geldi
Şimdi bu soğuk havada totomuz donarken acaba burda ne işimiz var diye düşünerek gireceğim
Ben de şarap ve harry diyorum
Benim gayet yurdum mezesi planım var. Humus, topik, kuru cacik, kuru dolma bir de lakerda veya sardalya. Fine dining benden çıkmazBana sarap için meze/tabak onerısı lazım yanında ne gider filan evde hazırlayabılecegim ve yıne Fine dining abidesi olsun
Onerın var mı? Yılbası ıcın olmasa da bır ozel Gune boyle bısey yapmak ıstıyorum.
Elbette şarap onerısıde
Hayır olamaz. Harry Almanca konuşamazGeçen sene aynı şekilde şarap ve Harry yapmıştık evde. Bu seneyse bir çılgınlık yapalım dedik, kokteyl içip Almanca Harry izlicezBakalım ne kadar anlicaz dedim. Yaşıyoruz bu hayatı
Icımdekı Anadolu insanı ustteki menuye agzının suyunu akıttıBenim gayet yurdum mezesi planım var. Humus, topik, kuru cacik, kuru dolma bir de lakerda veya sardalya. Fine dining benden çıkmazAma peynir, pastrami tabağı da şık olur. Önden hafif meyveli bir salata, sonra ortada peynir tabağı, kuru et, füme vs, ana yemek patates püresi ve et snitzel, tatlı olarak sufle.
Uludag' a baktım uçuyordu fiyatlarParamız varsa bizim plan değişmez,ya Uludağ,ya Balkanlar
Ama şarapla Harry Potter bence muhteşem
Ağzınızın tadı yerinde olsun,her gün yeni bir başlangıç
Neredeyse hiç yer kalmamıştı buna rağmen. Sanırım Balkanlar daha ucuzUludag' a baktım uçuyordu fiyatlar
Bekar olsam yurtici Kars'a giderim.35 yasindayım 35 yılbaşı da evde geçti bu yıl eglenmek degil ama biseyler yapmak istiyorum yalniz basina ne yapilir onu da bilmiyorum ama sehir disinda olmak gibi bi hevesim var insallah olur
Karsa gitmistim daha once istanbulu dusundum bi arkadasimda istajbul yilbasinda hic gidilecsj gibi degil dedi kafam cok karisikBekar olsam yurtici Kars'a giderim.
Soğuk hiç sevmem. Ama Kars başka. İstanbulda sokak ya da eğlence mekanı tavsiye etmem. Hotel iciyse ayrı.Karsa gitmistim daha once istanbulu dusundum bi arkadasimda istajbul yilbasinda hic gidilecsj gibi degil dedi kafam cok karisik
Yine bir çılgınlık yapıp evde film izlerizKonum taşınır mi burdan bilmiyorum. Pek de tatlis, minnos bir dert. Yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben kararsız kaldım. Son 2-3 yıldır evdeyim ama dışarıda çıksak çok kalabalık, minik kızim var. Otele gitsem soğuğu da hiç sevmem, muhtemelen fiyatlar da ucmustur. Ama evde de bunaldım yani. Arkadaşlarımı çağırsam mi? O da bir kazan yemek yap demek. Bilemedim. Menüyü kafamda tasarladım aslında. Bir yanım da aç şarabını, bininci kez Harry Potter izle diyor.
Bu kadar ağır konu arasında garip kaçtı biliyorum ama heryer de ışıklanmaya başladı. Yeni yıl, yeni umutlar:))