- 8 Mart 2019
- 6.714
- 31.320
- 39
-
- Konu Sahibi sasifelekcikmazi
Maalesef Bulgaristan, Yunanistan hatta uygun uçak bileti bulursak Avrupa bile daha mantıklı olmaya başladı.Pamporovo uygun baya
Ufak çocukla ben keyif alamam gibi geliyor.Yaaa içimi ısıttı tum yorumlar. Birkaç yerle konuştum ama son dakika zorlamasam mi acaba? Cocugu cok suruklemis olacagim galiba. Ikea'dan zencefilli kurabiye alsam, Madmen izlerim ve margarita yaparım.
yılbaşında oteldi yemek menüydü bilmem ne para ayırmaktansa 5m migros time yapıp eve mutfağa alışveriş yapıcaz evde kutlıcazKonum taşınır mi burdan bilmiyorum. Pek de tatlis, minnos bir dert. Yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben kararsız kaldım. Son 2-3 yıldır evdeyim ama dışarıda çıksak çok kalabalık, minik kızim var. Otele gitsem soğuğu da hiç sevmem, muhtemelen fiyatlar da ucmustur. Ama evde de bunaldım yani. Arkadaşlarımı çağırsam mi? O da bir kazan yemek yap demek. Bilemedim. Menüyü kafamda tasarladım aslında. Bir yanım da aç şarabını, bininci kez Harry Potter izle diyor.
Bu kadar ağır konu arasında garip kaçtı biliyorum ama heryer de ışıklanmaya başladı. Yeni yıl, yeni umutlar:))
Babam hayattayken bizde ailece kutlardık ama yerinizde olsa Ürgüp-Göreme’ye giderdim. İnstagramda oteller gördüm. Aşırı güzel. mağaraların içine otel yapmışlar. Dünya çapında listeye girenler filan var.,35 yasindayım 35 yılbaşı da evde geçti bu yıl eglenmek degil ama biseyler yapmak istiyorum yalniz basina ne yapilir onu da bilmiyorum ama sehir disinda olmak gibi bi hevesim var insallah olur
Arkadaşlarınızı çağırın ama yemeği hep birlikte dsarda yiyin. Sonra size geçin meze , çerez, cips felan alır yorulmazsiniz böylece. Biz genelde böyle yaparizKonum taşınır mi burdan bilmiyorum. Pek de tatlis, minnos bir dert. Yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben kararsız kaldım. Son 2-3 yıldır evdeyim ama dışarıda çıksak çok kalabalık, minik kızim var. Otele gitsem soğuğu da hiç sevmem, muhtemelen fiyatlar da ucmustur. Ama evde de bunaldım yani. Arkadaşlarımı çağırsam mi? O da bir kazan yemek yap demek. Bilemedim. Menüyü kafamda tasarladım aslında. Bir yanım da aç şarabını, bininci kez Harry Potter izle diyor.
Bu kadar ağır konu arasında garip kaçtı biliyorum ama heryer de ışıklanmaya başladı. Yeni yıl, yeni umutlar:))
antalya’da son 3 gündür çok yağmur yağıyordu. Bugün biraz durdu. Antalya’nında kışı böyle. fırtına kopuyor.Yok dağa gitmem. Bedava gel deseler gitmem. O derece sevmiyorum. Burnun kizarmis, sucuk ekmek kemirmece. Antalya cok iyi fikir. Hem ısıniriz hem de değişiklik olabilir.
Her yer daha ucuzNeredeyse hiç yer kalmamıştı buna rağmen. Sanırım Balkanlar daha ucuz
Türkiye 4 kayak merkezine gitmişligim var eminim kayak yapınca zevk de veriyordur. Benim denemişligim de var ama kar ve soguk sevmiyorum. Tek istisnası Kars herhalde. O da garip ve cok hoş bir yer. Karlar altında ortam değişiyor. Bot, kalın mont, atkı, hirka boğuluyorum.antalya’da son 3 gündür çok yağmur yağıyordu. Bugün biraz durdu. Antalya’nında kışı böyle. fırtına kopuyor.
bende soğuğu hiç sevmiyorum. insanlar kayak merkezlerinde nasıl mutlu anlamıyorum. Benim eski sevgilim snow board yapıyordu. Aşırı keyifli bir şey olduğunu söylemişti. Ben soğukta bayılıyorum.
Otele eğlenmeye gideceğiz aielecek fasıllı dansözlü bir yemek olacak, çocuklar ayrıbir salonda yetişkinler ayrı olacak. Çocuklar için Noel baba , ayrı bir yeme menüsü, eğlence ve bakıcı ablalar olacak. Her sene oturuyoruz biraz hareketli girsek fena olmaz dedim hem termal bir tesis biraz havuz keyfi de yaaprız stres atarız.Konum taşınır mi burdan bilmiyorum. Pek de tatlis, minnos bir dert. Yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben kararsız kaldım. Son 2-3 yıldır evdeyim ama dışarıda çıksak çok kalabalık, minik kızim var. Otele gitsem soğuğu da hiç sevmem, muhtemelen fiyatlar da ucmustur. Ama evde de bunaldım yani. Arkadaşlarımı çağırsam mi? O da bir kazan yemek yap demek. Bilemedim. Menüyü kafamda tasarladım aslında. Bir yanım da aç şarabını, bininci kez Harry Potter izle diyor.
Bende yukarda kara bulut görev ruhum bunalıyor. Kesin benimkinin de bir ismi vardırTürkiye 4 kayak merkezine gitmişligim var eminim kayak yapınca zevk de veriyordur. Benim denemişligim de var ama kar ve soguk sevmiyorum. Tek istisnası Kars herhalde. O da garip ve cok hoş bir yer. Karlar altında ortam değişiyor. Bot, kalın mont, atkı, hirka boğuluyorum.
Yağmur öyle değil. Hatta bunun bir ismi varmış pluviofil. Yağmur yağsın modum yükseliyor.
Ay ben bana spa yaparlarken ırzıma gececekler dıye korkuyorumYılbaşında Berlinin bir numarası yok yaf sadece Christmasmarktler var o da zaten her yerde var ... Bir de g.tkesen soğuk var tabi evlerden ırak
Yılbaşının tadı dağlarda karla buzla çıkar, o da Münihten güneye doğru Avusturya tarafına olur. Seefeld in Tirol der geçerim, gündüz kayak akşam spa yaparım, Berlini de fakirlere bırakırım
Nasıl guldüm nasılBenim oglum 2bucuk yaşinda dişari çikinca peşinden koşturuyoruz hep oturamiyoruz zaten gezmeyemi çikiyoruz koşmayami belli degilhamile olmasam dişari çikardim ama çocukla zor oluyor gecen yil çikmiştik bu yil evdeyiz.
Kalabalıkta aksama kadar nasil eglenerek yemek hazırlayabıkıyosunuz yaailenizle aranız nasıl bilmiyorum ama ben yılbaşının evde aileyle geçeninden çok keyif alıyorum. Bütün gün mutfakta eğlenilerek hazırlanan yemeklerden. Sofranın hiç kalkmamasından, televizyona kitlenmekten o gürültüden. Evlendiğimizden beri de aileleri evimize çağırıyoruz gerçekten çok keyif alıyorduk. Artık yurtdışındayız bizi beklemiyorlar ama biz noelle birleştirdik, yanlarında geçirmek istedik haftaya Türkiye'ye geleceğiz hep birlikte kutlamak için. Aile veya arkadaş toplantısı yaparsanızda herkese iş bölümü yapıp mezeleri falanda bölersiniz.
Yurtdışı için pegasus'un anlık güzel kampanyaları oluyor, Münih şuan enfes bırakıp geleceğim için üzgünüm ancak tatilde her yer kapalı olduğu için belki zorlanırsınız.
IlahiAy ben bana spa yaparlarken ırzıma gececekler dıye korkuyorum
Bi giremedim su sıpaya
İnsanların üç kuruşluk eğlencesine de karışmayın ya. Bizim millet Noel'le yılbaşını ayıramıyor daha. Geçen sene bu zamanlar yurtdışındaydım. İnsanlar dini ırkı farketmeksizin o kadar güzel eğleniyor ki. Cadılar Bayramı, Şükran Günü, Noel, yılbaşı. Müslümanlar da eğleniyor bu günlerde kimse de dininden çıkmıyor. Sanki kiliseye gidip Hz. İsa'ya tapınıyoruz tövbe tövbe.Yılbaşı amacıyla bir çerez dahi yemek doğru değil o yüzden hiç ir şey yapmicaz kutlamicaz her gün gibidir sıradan bir gün