YETER!6 AYDIR SEVİSMEYEN KOCA MI OLUR!!!!

zaten oyle düsünmüyorum sorun bende sanki onun tarafjnda o gozlemi algilanirim dusuncesiyle utanc yasiyorum bunu asamiyorum;(

bagzi değisikliklere ihtiyacim var zamanla asmak iyi gelicek sanirim

Erkek üye misiniz?

Allah 'ın emirlerini biliyorsunuz tebrik ederim ama bu çözülebilir bir konu mu? Erkek neden aldatır konusuna güzel (!) açıklama yapmışsınız ama 6 ay karısının cinsel ihtiyacını karşılamayan erkeğin Allah katındaki durumunu da bir araştırın.
Kadınlar erkeğin her ihtiyacını karşılaşın ama ufak bir yanlışında hemen harama yonelsin peki 6 aydır nefis mücadelesi veren kadın ne yapsın? Ne tavsiye edersiniz?
Allah teala erkeklere bir derece üstünlük vermiş ama kadınlara zulüm etme hakkını vermemiştir. Bu mesele konu sahibine zulümdür, belki harama düşmek üzeredir, boşanması haktır.

Sen geri mi döndün? Neyse hayırlısı böyleymiş demek. Umarım pişman olmazsın.

Ben dediklerinizin hepsini yaptim. Hep esimle konusmaya dertlesmeye derdine ortak olmaya calistim. Ama esim bunu hep tartisma olarak yorumladi. Hep konuyu kapatti. Konusmak bile istemedi. Allah askina ben ne yapayim daha
Amacım seni gaza getirmek değil ama sen nasıl olsa elinin altındasın, onu seviyorsun senin için neden çabalasın ki?
Ayrıca ortam çok tehlikeli. Alah kimseyi şaşırtmasın ama karşına sana değer veren ve sana kendini kraliçeler gibi hissettiren biri çıkarsa yanlışa düşmen an meselesi. Evlilik de araba sürmek gibi. Dikkatin bir an dağılırsa uçuruma yuvarlandin demektir. Kadınlar genel olarak " ben kocanım ihtiyaçlarına cevap vermezsem başka kadına gider" mantığına sahip olduğu için her an tetikteler. Ama erkekler " nasıl olsa benim " mantığında olduğu için kılını bile kıpırdamıyor. Erkeklerin bu işin böyle olmadığını anlaması lazım.

Bı problemimiz var mı ya da enisinizin kafasını bulandıran bı derdi dkntisi varmı manevi olur parasal olur

Buradaki boşanması haktır, kesinlikle boşansın demek değil eğer sabredemezse boşanabilir demektir.

Arkadaşlar günaydın. Konuya güncelleme yapmak istedim. Esimle gecen hafta maddi sebepten dolayi ( onun sorumsuzca cok kazaniyormusuz gibi ikimizin de parasini etrafa sualsiz dagitması ve geri almamasi konusu yuzunden) cok siddetli bir kavga ettik. Ve kendisi kolumdan cekerek bana hesap soramazsin seklinde davrandigi icin evden ciktim gittim. Arkamdan aramadi bile 3 saat sonra aradi. Dusunun aksam saati ve aramiyor merak etmiyor. Zaten ben kendi icimde onun isteksizligi yuzunden aylardir sıkıntı yasiyorum tek taraflü cabaliyorum.bunun uzerine eve donunce ona oturdum 7 sayfa mektup yazdim. Bu 9 ayda butum yasadiklarimi ve hissettiklerimiyazdim.onun uzerine artik gitmeyecegimi yoruldugumu ve kendimle ilgilenecegimu yazdim.okudu eminim ama tek kelime etmedi. Sadece iyi davraniyor o kadar.hicbir degisme yok yani o anlamda.Bahsettiğim gibi esimle terapiye 1 kere gittim demistim. 2. Seansa isini bahane etti gelmedi. 3. Seansa yine isini bahane etti gelmedi ama bu sefer ben tek gidecegimi soyledim ve gittim de. Doktorla herseyi enine boyuna konustum. Esime de bu konuda aksam sunu dedim. Artik bu surecte teksin ben terapiyi birakiyorum cunku sorun sende ve benim tek gitmem surece birsey katmiyor.cok yoruldum ve sogudum bu dusunceden dedim. Ki grrcekten de sogudum. Size sorum olacak? Acaba bir kac ay sesimi cikarmadan gozlemlesem mi yoksa bosansam mi? Cunku terapiye artik gitmiyorum dedigimde yoruldum dedigimde esimin canina minnetti. Ne demek birakmak daha yeni basladik bile demedi. Yani ben bir zarf attim ve dustu. Ne yapayim kizlar ???

Bu kadar dayanmışsın 2 ay daha bi gözlemle olmazsa boşan.
Çok üzüldüm umarım çok mutlu olursun
Bu arada sadece kendin için psikolojik destek al istersen. Çok yorucu yıpratıcı oldu çünkü

Bu kadar dayanmışsın 2 ay daha bi gözlemle olmazsa boşan.
Çok üzüldüm umarım çok mutlu olursun
Bu arada sadece kendin için psikolojik destek al istersen. Çok yorucu yıpratıcı oldu çünkü
Cok tesekkur ederim canim. Guzel dileklerin icin. Umarim guzel olur ama ona inancimi kaybettim sanirim. Hic bir cabasi yok cunku

Sadece cinsellik değil ki adam pek çok konuda ilgisiz. Bana sorarsan uğraşmaya değmez çünkü düzeleceğe benzemiyor.
Ama sen bu kadar dayanmışsın biraz daha sabret, Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…