- 14 Nisan 2019
- 44
- 39
- 36
-
- Konu Sahibi butterfly2585
zaten oyle düsünmüyorum sorun bende sanki onun tarafjnda o gozlemi algilanirim dusuncesiyle utanc yasiyorum bunu asamiyorum;(Eşinizin yaşadıklarınız sebebiyle etkilenmiş olduğu açık
Bence elinize ipleri siz almalısınız. Sizin cüretkar olmanız ona da iyi gelecektir. Hem kocanıza yaklaşıyorsunuz yabancıya değil neden hafif kadın olasınız ki
Eşinizin yaşadıklarınız sebebiyle etkilenmiş olduğu açık
Bence elinize ipleri siz almalısınız. Sizin cüretkar olmanız ona da iyi gelecektir. Hem kocanıza yaklaşıyorsunuz yabancıya değil neden hafif kadın olasınız ki
bagzi değisikliklere ihtiyacim var zamanla asmak iyi gelicek sanirimEşinizin yaşadıklarınız sebebiyle etkilenmiş olduğu açık
Erkek üye misiniz?Şu kelimelerden anladım ki, amacınız sorununuz çözmek değil.
Kul hakkından önce şu ayetin tefsirini bir kez okumanızı tavsiye ederim.
"Erkekler kadınlar üzerine hâkimdirler. O sebeple ki, Allah onlardan kimini (erkekleri) kiminden (kadından) üstün kılmıştır. Bir de (erkekler kendi) mallarından infak etmektedirler. İyi kadınlar itaatli olanlardır..." (Nisa, 4/34).
Değilim cevabı yeterli oluyor mu ? Yoksa bu ilk sorumu ?Erkek üye misiniz?
Allah 'ın emirlerini biliyorsunuz tebrik ederim ama bu çözülebilir bir konu mu? Erkek neden aldatır konusuna güzel (!) açıklama yapmışsınız ama 6 ay karısının cinsel ihtiyacını karşılamayan erkeğin Allah katındaki durumunu da bir araştırın.Kardeşim,
Boşanmak Allahın en sevmediği helallerden birisidir. Evet boşanmak haktır. Fakat çözülebilinecek konularda boşanma müessesesine başvurmak çok büyük bir vebaldir.
Biraz erkek gözüyle görmeye çalışmak gerek. Hiç düşündünüz mü? Erkek kadını neden aldatır ? Sevmediğinden mi? Hayır. Tek sebep erkeğe erkekliğini hissettirmektir.
Erkekler neden kendi annelerine çok önem verir biliyor musun ? Çünkü Anne erkek çocuğunu öyle bir yetiştirir ki, Erkek kendisini önemli görür. Aslan oğlum, Aferim oğluma sözleri ile yetişen bir erkek, Evlendikten sonra O tavrı eşinden görmek yerine, sürekli kendisi ile tartışan kadın, hatta kendisini aşağılayan bir kadınla birlikte yaşadığında artık eşinden kaçmaya başlar.
Hayat kadınlarına erkeklerin gitmesindeki en büyük etkende budur. Aslanım, Koçum helal olsun sana, beni bitirdin gibi Onu önemli kılan hatta sahte orgazm halleriyle erkeği yücelten bir sevişme sergiler. Ve erkek artık değeri içeride değil dışarıda arar. Helal olan daire dururken, Haram dairede kendini bulmaya çalışır.
O nedenle boşanma kelimesini tavsiye olarak sunmakta çok büyük bir haksızlıktır diye düşünüyorum.
Siz sanırım bekarsınız, Bekara boşanmak kolaydır...
Sen geri mi döndün? Neyse hayırlısı böyleymiş demek. Umarım pişman olmazsın.sana kendi durumumu anlatayım,
Biz 10 aylık evliyiz ve hiç ilişkiye girmemiştik bi kere bile değil, sürtünerek kendini tatmin ediyordu sadece. Birde üzerine kumar gibi kötü alışkanlık geldi. Ben hatta gay olduğunu bile düşündüm. Sonra ben annemin evinde kaldım 2 hafta. O kumarla alakalı tedaviye başladı ve ilk döndüğüm gece biz birlikte olduk, ve şuan 5 gün durmadan ilişkiye girdik. Bana benim canımın acımasından korktuğu için ve sonra kumar yüzünden konsantre olamadığı için yapamadığını söyledi. İnan şuan gece gündüz fark etmiyor, açık açık konuşuyoruz herşeyi önceden bunu yapmıyorduk. Ben gittikten sonra baya akıllanmıştı kocam, belki sende gerçekten bi süre uzak kalmalısın ondan
Amacım seni gaza getirmek değil ama sen nasıl olsa elinin altındasın, onu seviyorsun senin için neden çabalasın ki?Ben dediklerinizin hepsini yaptim. Hep esimle konusmaya dertlesmeye derdine ortak olmaya calistim. Ama esim bunu hep tartisma olarak yorumladi. Hep konuyu kapatti. Konusmak bile istemedi. Allah askina ben ne yapayim daha
Bı problemimiz var mı ya da enisinizin kafasını bulandıran bı derdi dkntisi varmı manevi olur parasal olurArkadaşlar merhaba.
Artık çıldırma noktasına geldim. Önceki konularımı okuyan arkadaşlar vardır belki. Ama artık canıma tak etti. 9 aydır evliyim. Eşimle 6 aydır iliski yaşamadım. Bu nedir bana bir anlatın nolur?
Evliligimin ilk 3 ayı hep benim istegim ve baslatmamla. Ereksiyonu zar zor sagliyor ve koruyamiyor. Toplasaniz 5 parmagin besini gecmeyecek sayida sevisme ve cogunda husran. Sevgiye ilgiye gelince iyi ama is ona gelince yok. Sebebini sorarim bilmez. 9 aydir bu cileyi bana yasatiyor zorla doktora goturdu. Doktora gidildi bisey cikmadi. Zor bela terapiye ikna ettim ilkine gittik 2. Sine mazeretler uretmeye basladi. Ya bir insan evladi 6 ay karisina hemde yeni evli bir insan nasil dokunmaz nasil istemez ben artik cildiricam. Kizlar acil fikir verin. Esimi seviyorum ama sanirim onun gozunu saglam korkutamadim. Hep alttan ala ala benim kadinlik onurum yerle bir. Depresyondayim Resmen. Nolur bir fikir verin cok ihtiyacim var.
Sevgiler
Ceza alsa hoşuna mı gidecek? Yaptığı yorumu ben de beğenmedim ama şikayete ne gerek var?@Mune dini yorum yasak diye biliyoruz.
Buradaki boşanması haktır, kesinlikle boşansın demek değil eğer sabredemezse boşanabilir demektir.Allah 'ın emirlerini biliyorsunuz tebrik ederim ama bu çözülebilir bir konu mu? Erkek neden aldatır konusuna güzel (!) açıklama yapmışsınız ama 6 ay karısının cinsel ihtiyacını karşılamayan erkeğin Allah katındaki durumunu da bir araştırın.
Kadınlar erkeğin her ihtiyacını karşılaşın ama ufak bir yanlışında hemen harama yonelsin peki 6 aydır nefis mücadelesi veren kadın ne yapsın? Ne tavsiye edersiniz?
Allah teala erkeklere bir derece üstünlük vermiş ama kadınlara zulüm etme hakkını vermemiştir. Bu mesele konu sahibine zulümdür, belki harama düşmek üzeredir, boşanması haktır.
İyi de bir yaptırım olmazsa kurallara uyulmaz ki. Cezalar bunun için varCeza alsa hoşuna mı gidecek? Yaptığı yorumu ben de beğenmedim ama şikayete ne gerek var?
Bu kadar dayanmışsın 2 ay daha bi gözlemle olmazsa boşan.Arkadaşlar günaydın. Konuya güncelleme yapmak istedim. Esimle gecen hafta maddi sebepten dolayi ( onun sorumsuzca cok kazaniyormusuz gibi ikimizin de parasini etrafa sualsiz dagitması ve geri almamasi konusu yuzunden) cok siddetli bir kavga ettik. Ve kendisi kolumdan cekerek bana hesap soramazsin seklinde davrandigi icin evden ciktim gittim. Arkamdan aramadi bile 3 saat sonra aradi. Dusunun aksam saati ve aramiyor merak etmiyor. Zaten ben kendi icimde onun isteksizligi yuzunden aylardir sıkıntı yasiyorum tek taraflü cabaliyorum.bunun uzerine eve donunce ona oturdum 7 sayfa mektup yazdim. Bu 9 ayda butum yasadiklarimi ve hissettiklerimiyazdim.onun uzerine artik gitmeyecegimi yoruldugumu ve kendimle ilgilenecegimu yazdim.okudu eminim ama tek kelime etmedi. Sadece iyi davraniyor o kadar.hicbir degisme yok yani o anlamda.Bahsettiğim gibi esimle terapiye 1 kere gittim demistim. 2. Seansa isini bahane etti gelmedi. 3. Seansa yine isini bahane etti gelmedi ama bu sefer ben tek gidecegimi soyledim ve gittim de. Doktorla herseyi enine boyuna konustum. Esime de bu konuda aksam sunu dedim. Artik bu surecte teksin ben terapiyi birakiyorum cunku sorun sende ve benim tek gitmem surece birsey katmiyor.cok yoruldum ve sogudum bu dusunceden dedim. Ki grrcekten de sogudum. Size sorum olacak? Acaba bir kac ay sesimi cikarmadan gozlemlesem mi yoksa bosansam mi? Cunku terapiye artik gitmiyorum dedigimde yoruldum dedigimde esimin canina minnetti. Ne demek birakmak daha yeni basladik bile demedi. Yani ben bir zarf attim ve dustu. Ne yapayim kizlar ???
Cok tesekkur ederim canim. Guzel dileklerin icin. Umarim guzel olur ama ona inancimi kaybettim sanirim. Hic bir cabasi yok cunkuBu kadar dayanmışsın 2 ay daha bi gözlemle olmazsa boşan.
Çok üzüldüm umarım çok mutlu olursun
Bu arada sadece kendin için psikolojik destek al istersen. Çok yorucu yıpratıcı oldu çünkü
Sadece cinsellik değil ki adam pek çok konuda ilgisiz. Bana sorarsan uğraşmaya değmez çünkü düzeleceğe benzemiyor.Arkadaşlar günaydın. Konuya güncelleme yapmak istedim. Esimle gecen hafta maddi sebepten dolayi ( onun sorumsuzca cok kazaniyormusuz gibi ikimizin de parasini etrafa sualsiz dagitması ve geri almamasi konusu yuzunden) cok siddetli bir kavga ettik. Ve kendisi kolumdan cekerek bana hesap soramazsin seklinde davrandigi icin evden ciktim gittim. Arkamdan aramadi bile 3 saat sonra aradi. Dusunun aksam saati ve aramiyor merak etmiyor. Zaten ben kendi icimde onun isteksizligi yuzunden aylardir sıkıntı yasiyorum tek taraflü cabaliyorum.bunun uzerine eve donunce ona oturdum 7 sayfa mektup yazdim. Bu 9 ayda butum yasadiklarimi ve hissettiklerimiyazdim.onun uzerine artik gitmeyecegimi yoruldugumu ve kendimle ilgilenecegimu yazdim.okudu eminim ama tek kelime etmedi. Sadece iyi davraniyor o kadar.hicbir degisme yok yani o anlamda.Bahsettiğim gibi esimle terapiye 1 kere gittim demistim. 2. Seansa isini bahane etti gelmedi. 3. Seansa yine isini bahane etti gelmedi ama bu sefer ben tek gidecegimi soyledim ve gittim de. Doktorla herseyi enine boyuna konustum. Esime de bu konuda aksam sunu dedim. Artik bu surecte teksin ben terapiyi birakiyorum cunku sorun sende ve benim tek gitmem surece birsey katmiyor.cok yoruldum ve sogudum bu dusunceden dedim. Ki grrcekten de sogudum. Size sorum olacak? Acaba bir kac ay sesimi cikarmadan gozlemlesem mi yoksa bosansam mi? Cunku terapiye artik gitmiyorum dedigimde yoruldum dedigimde esimin canina minnetti. Ne demek birakmak daha yeni basladik bile demedi. Yani ben bir zarf attim ve dustu. Ne yapayim kizlar ???
Evlenmeden oncede benden cinsel talrpte bulunmadi ama yine oluyordu tek tuk. Evlendikten sonra asil sorunu anladim malesefmerak ettiğim evlenmeden önce nasıldı aranız ?