YETER!6 AYDIR SEVİSMEYEN KOCA MI OLUR!!!!

Sadece cinsellik değil ki adam pek çok konuda ilgisiz. Bana sorarsan uğraşmaya değmez çünkü düzeleceğe benzemiyor.
Ama sen bu kadar dayanmışsın biraz daha sabret, Allah gönlüne göre versin.
Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.

Eşinizin sevgisinden emin misiniz?

O zaman bu sevgi bildiğimiz sevgi(aşk) değil de şevkat sevgisi gibi Bence bi evlilik için yetersiz.. Tabiki siz daha iyi karar verirsiniz.
Aynen oyle tek hissettirdigi sefkat. Anne babanin verdigi gibi. Kocanin degil. Tabiki yetersiz. Boyle bir duygu sehvetle birlesmezse ebeveyn oluruz. Kari koca degil

Aynen oyle tek hissettirdigi sefkat. Anne babanin verdigi gibi. Kocanin degil. Tabiki yetersiz. Boyle bir duygu sehvetle birlesmezse ebeveyn oluruz. Kari koca degil
Bir kaç gündür cevap yazmayınca ben de boşanma.l davasi açmaya gittin sandım. Ben seni gaza getiriyormusum.

Kocanızı seviyorsunuz ve yeni evlisiniz. Yaşınızkaç bilmem ama şuna hazırlıklı olun. Senaryo 1 : Boşanırsınız ve kısmetse yeniden evlenirsiniz.
Senaryo 2: Hasbelkader bir çocuğunuz olur. İkinci çocuğunuz da kocanız olur. Onların bakımını üstlenirsinix. Düzelir vb eşiniz uğraşırsa olur . Uğraşmazsa olmax.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…