Merhaba kızlar.. ilk konumu okuyanlar bilir belki... o zamanlar yaklaşık 5 aydır evliydim. Şuan evliliğimin 9. Ayına girmek üzereyim. Eşim evliliğimizin başindan beri hatta sevgili ve nisanlilik donemimizde de cinsellige karsı ilgisizdi. Ama evlendigim ilk gunden beri hep benim başlatmam, talep etmem ve istememle giden bir cinsel hayatımız oldu. Ve tabiki bu büyük bir sorundu ve bunun farkında oldugumu esimle paylastim. Bende farkindayim dedi psikolojik sanirim dedi ve doktora gidebilecegimizi soylememin uzerinden 3 ay sonra urologa gidildi ve hicbir fiziksel sorun cikmadi. Dikkat edin 3 ay sonra. 1 2 3 gun degil 3 ay. Ve bu uc ayda toplasaniz 5 parmagi gecmeyecek ve cogu basarisizlikla sonuclanan ( sertlesme problemi gibi...) cinsel birlikteliklerimiz oldu. Ama ben gunden gune hayata ,kendime,cevreme olan duyarliligimi kaybetmis,kendine olan ozguveni bitmis ve herseyden umudunu kesmis mutsuz bir kadin olmustum. Cunku evliligimde cinsellik yoktu. Kocam bana sadece şefkat duyuyordu. Hala da oyle. Ve en kotusu de 9 aylik evlilikte 5 ayı geckindir cinsel iliskimiz HİCYOK! SIFIR. Ben 5 aydir kocamdan istememe ragmen bile olmuyor. Istemiyor. Ustume gelmeler mi deseniz, konuyu kapatip oda degistirmeler mi, ne yaptiysam kar etmedi. Psikologa gidip terapi almamiz gerektigine de bu 5 ayda anca ikna edebildim ve ilk seansa gittik fakat dakika bir gol bir vay efendim cok para buna para mi yeter ne kadar surecegi belli degiller. Kisacasi kızlar ben evliligimden hic birsey anlamadim. Kadinligimdan hicbirsey anlamadim. Esimin iyi yonlerini bile goremez oldum artik. Ne yapacagim nasil davranacagim ben ne olacagim bu surecte hic bilmiyorum. Nolur AMA NOLUR bu sorunu yasayanlar, cozum bulanlar,bulamayanlar yardimci olabilecek her fikire her dusunceye acigim ve sabirla dinlemeye raziyim. Lutfen birileri yada yasayanlar benimle paylasirsa cok sevinirim. Sonucta kimseyle paylasamadigimiz ve kendimizi heba ettigimiz bir konu. Hic bir kadinin yasamamasini arzuladigim bir konu. Simdiden tesekkurler... sevgiler...