-
- Konu Sahibi butterfly2585
Neolıyor bu adamlara anlamıyorum ben de aynı durumdayım. Çok kızıyorum içimden çok sinirleniyorum kadınlık onurunu çok zedeleyen bir durum bu isteksizlik ama kocanıza kızıp kendınızı yakmayın. Allah korusun o başka bir durum aldatmak alçaklığa girer.merhaba. Sizin sorun çözüldüğü merak ettim bende 8 yıllık evliyim kocamla en son 1 yılda 2 kere birlikte olduk, oda benim zorumla biz sevişerek evlendik ama şimdi adamın canı. İstemiyor bende ne yapacağımı şaşırdım üstüne gitmiyorum ama benimle ilgilenen başka biri var neredeyse aklım kayacak ona zor tutuyorum kendimi
cinsel ilişkinin olmaması çok geçerli bir boşanma sebebi biliyorsunuz değil mi. göz korkutmayla olacak işler değil bu cinsellik. gerekli adımları bir eş olarak atıp sorumluluğu üstlenmesi gerekir. yoksa yol yakınken ayrılın bence 9 ay uzun bir süre değil.Arkadaşlar merhaba.
Artık çıldırma noktasına geldim. Önceki konularımı okuyan arkadaşlar vardır belki. Ama artık canıma tak etti. 9 aydır evliyim. Eşimle 6 aydır iliski yaşamadım. Bu nedir bana bir anlatın nolur?
Evliligimin ilk 3 ayı hep benim istegim ve baslatmamla. Ereksiyonu zar zor sagliyor ve koruyamiyor. Toplasaniz 5 parmagin besini gecmeyecek sayida sevisme ve cogunda husran. Sevgiye ilgiye gelince iyi ama is ona gelince yok. Sebebini sorarim bilmez. 9 aydir bu cileyi bana yasatiyor zorla doktora goturdu. Doktora gidildi bisey cikmadi. Zor bela terapiye ikna ettim ilkine gittik 2. Sine mazeretler uretmeye basladi. Ya bir insan evladi 6 ay karisina hemde yeni evli bir insan nasil dokunmaz nasil istemez ben artik cildiricam. Kizlar acil fikir verin. Esimi seviyorum ama sanirim onun gozunu saglam korkutamadim. Hep alttan ala ala benim kadinlik onurum yerle bir. Depresyondayim Resmen. Nolur bir fikir verin cok ihtiyacim var.
Sevgiler
Valla ne yapacağımı şaşırdım çok uğraştım adam isteksiz , 55 yaşında acaba bu yaşta böylemi oluyor.Üzgünüm yaNeolıyor bu adamlara anlamıyorum ben de aynı durumdayım. Çok kızıyorum içimden çok sinirleniyorum kadınlık onurunu çok zedeleyen bir durum bu isteksizlik ama kocanıza kızıp kendınızı yakmayın. Allah korusun o başka bir durum aldatmak alçaklığa girer.
55 yaş ayda bir oluyorsa ne alaValla ne yapacağımı şaşırdım çok uğraştım adam isteksiz , 55 yaşında acaba bu yaşta böylemi oluyor.Üzgünüm ya
Ayda 1 değil 1 yılda sadece 2 kere55 yaş ayda bir oluyorsa ne ala
Yılda ise az yaAyda 1 değil 1 yılda sadece 2 kere(
Ben 50 yaşındayım oda 54 işte yık önceden hiçYılda ise az yadaha öncede boylemiydi sizin yaşınız kaç ?
Normaldir ablam yanlis anlamayın ama orta yaşı geçtiniz artık 3-4 ayda bir olsa şükür yeterBen 50 yaşındayım oda 54 işte yık önceden hiç
Böyle değildi.