YETER!6 AYDIR SEVİSMEYEN KOCA MI OLUR!!!!

merhaba. Sizin sorun çözüldüğü merak ettim bende 8 yıllık evliyim kocamla en son 1 yılda 2 kere birlikte olduk, oda benim zorumla biz sevişerek evlendik ama şimdi adamın canı. İstemiyor bende ne yapacağımı şaşırdım üstüne gitmiyorum ama benimle ilgilenen başka biri var neredeyse aklım kayacak ona zor tutuyorum kendimi

Neolıyor bu adamlara anlamıyorum ben de aynı durumdayım. Çok kızıyorum içimden çok sinirleniyorum kadınlık onurunu çok zedeleyen bir durum bu isteksizlik ama kocanıza kızıp kendınızı yakmayın. Allah korusun o başka bir durum aldatmak alçaklığa girer.

Sizinde mi uzun zaman oldu .Ben 50 yaşındayım kocamda 54 yaşında Bu yaştaki erkekler böylemi oluyor bilmiyorum .Birçok yerde okuduğum yazılarda 2 günde 1 sevişmek falan en ideali deniyor.Ama biz öle kardeş gibi yaşıyoruz.Beni aldatıyormu dedim biraz cep telefonunu mesajlarını araştırdım hiçbirşey bulamadım.Ama yatağa girince ne yaptıysam olmuyor . Yanına çıplak yatsan gene bişey olmaz .evlenmeden öncede hep ben onu öper hep ben başlatırdım ama hiç itiraz etmezdi devam ederdik .Çok üzgünüm ya

cinsel ilişkinin olmaması çok geçerli bir boşanma sebebi biliyorsunuz değil mi. göz korkutmayla olacak işler değil bu cinsellik. gerekli adımları bir eş olarak atıp sorumluluğu üstlenmesi gerekir. yoksa yol yakınken ayrılın bence 9 ay uzun bir süre değil.

Valla ne yapacağımı şaşırdım çok uğraştım adam isteksiz , 55 yaşında acaba bu yaşta böylemi oluyor.Üzgünüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…