Yardım kızlar. Eşimin suistimali...

tedavi ol secenegini sunmadan dilekceyi koyun onune
eger sizi gercekten kaybetmek istemiyorsa gerisi çorap sokugu gibi gelir

Her şey böyle başlamıştı bizde de :) karşı tarafın çabası çok önemli. Ben de çok uğraştım düzelsin diye.. Sonuç mu boşandık :-)
Ayni sorun mu vardi sizdede. Cozmek istemedi demi eski esiniz. Peki nasil oldu biraz anlatirmisiniz o surecinizi cok ihtiyacim var. Simdi nasilsiniz siz peki hayatiniz nasil

Bugüne kadar çözülmemiş bir sorun için ciddiyeti anlaması zor eline bir boşanma davası evrağı gidince ciddiyeti anlar anca🙈

Demek ki bu konuda hassas birileri ve evlenmeden önce cinsel yakınlaşma yaşamamışlar. Doğal olarak da evlendikten sonra sorunun varlığı ortaya çıkmış.
Ayrıca burada okuyoruz hep erkek evlenmeden önce cinsellik için ölüp biterken evlendikten sonra ne oluyorsa birden tam tersine dönüyor.

E test sürüşü şart işte. Sevismeyeceksem niye sevgili olayim en basta cok sacma.

Merhaba kızlar. Konumu buraya açmak istedim fikirlerinize çok değer veriyorum ve dinliyorum. Konularımı bilmeyenler icin kisa bir özet; " Eşimle 10 ay önce severek evlendik. Fakat eşimde flort,nisan ve evlilik boyunca devam eden sertlesme problemi ve devaminda gelisen cinsel isteksizlik mevcut.sevgiliyken farketmedim cunku istegi ve talebi olmadi.kadin olarak deger gordugumu dusunuyordum ozaman. Fakat evlenince de devam edince sorun buyudu. Aylarca suren zorlamalarim ve konusmalarim sayesinde urologa gidildi ve fiziksel herseyi normal cikti. Doktor psikolojik dedi. Ve yine aylarca suren cabalarim sayesinde psikologa ikna ettim ve 1 kez terapiye gittik. Tabiki 1 kezden birsey olmadi.cunku esim ondan sonra ki her seans icin birsey uydurdu. Isini gucunu bahane etti. Uykusunu bile bahane etti. Ve biz evliligimizin son 7 ayi boyunca hic sevismedik 1 kere bile. Zaten 10 aylik evliyim. Kisacasi esim surekli beni gecistiriyor. Isini bahane ediyor. Yarina ertelet diyor erteletiyorum yarin oluyor sanki yeni duymus gibi yapiyor ve gelmiyor. En son dun patlat verdi ve ben cileden ciktim. Daha once kendisine bu sorun buyuk ve cozmek icin ugrasmazsan evliligimiz biticek demistim. Ki sorununu kabul ediyor fakat caba sifir. Tek basima aylardir savasiyorum.doktorlari bile ben buldum dusunun. Dunden beri esimle asla konusmuyorum. Hicbir diyalogum kalmadi. Cunku benimle cocuk gibi oynadigini artik farkettim beni oyaladigini anladim ve bunu onadq soyledim. Benim sizden istegim bu surecte esimin artik bu konunun ne kadar ciddi oldugunu ve benim bu konudua ne kadar kararli oldugumu anlamasi icin ne yapmam gerekiyor. Konusun demeyin cunku cok konustum anlamiyor. Ben tavirlarimla ne yapabilirim size bunu danismak istiyorum kadin olarak. Nolur yardimci olun. Nasil bir tavir sergilemeliyim?? Sevgiler hepinize.. hayirli ramazanlar arkadaslar
eşinizin madem böyle bi sorunu varmış niye evlenmiş sizinle? gercekten çok bencilce davranmış ayıptır günahtır ya çok kızdım.... evliliğin içinde cinsellik de vardır adam boş boş oturmak için mi evlenmiş sizinle?

Tanıdığım birinin boşandığı eşi evliliklerinde cinsel birliktelik yaşamadıklarını, bu yüzden boşandığını söylemişti, ki bunu söyleyen kadını da çok yakından tanırım iyi biridir, çok güzel ve ilgi çeken bir kadındır ayrıca.. Adam bununla sevgiliyken yakınlaşmış ama evlilikte tık yok.
Boşandıktan 2 yıl sonra adam başkası ile evlendi, bir süre sonra çocuğu oldu yeni eşinden, şu anda da maşallah pek mutlular.

Yani demem o ki; bu durumun birçok sebebi olabilir. Ama bu şekilde evlilik olmaz. İkiniz de sekse yanaşmasanız mutlu olursunuz ama biri isterken biri kaçarsa o evlilik ikinize de zarar. Boşanın, hiç uğraşmayın. Zaman kaybı

Yavrum evladım,
25 yıllık evli bir büyüğünüz olarak;
size,gençliğinizi bu adamı düzeltmeye
çalışarak heba etmeyin diyorum.
Adam ya eşcinsel ya aseksüel.
Her iki durumda da bu işin çözümü yok.
Kaldı ki olsa bile sizin zorlamanızla olmaz o iş.
Eşinizin kendisi durumdan rahatsız olup,
tedavi olmak istemeli.
Eşcinselse zaten tedaviye yanaşmaz,
üstelik eşcinsellik,DSM kriterlerine göre de
artık patolojik bir durum olarak kabul edilmiyor.
Yani psikoloji biliminin anayasası,
'eşcinsellik ruhsal bir hastalık değildir' diyor.
Dolayısıyla hiç bir aklı başında uzman,
sadece eşcinsellik gerekçesiyle eşinize psikoterapi yapmaz,yapamaz.
Aseksüelse o ayrı bir konu.
Onun da tipleri,dereceleri var.
Sonuç alıp alamayacağınızı bile bilmediğiniz
bir tedaviye eşinizi zorlayarak mı geçirmek istiyorsunuz gençliğinizi?
Yerinizde olsam,boşanma dilekçesini
önüne koyardım.
Bırakın o düşünsün sonrasını.
Kişisel fikrimi sorarsanız anlaşmalı ayrılığa razı olur,cinsellik meselesini gündeme getirmemeniz şartıyla.
Allah yardımcınız olsun.

E test sürüşü şart işte. Sevismeyeceksem niye sevgili olayim en basta cok sacma.
Ben de test surusu istedim de nisanliyken benim koca olmaz dediydi 😂 Yalan degil bi korkmustum o zaman. Lan yoksa bu gay mi falan diye 😂 Hani resmi olarak da nikah falan vardi yani. Kocamdi kocam 😂 Resmen reddedildim ya ben 😁😁
Sakasi bir yana test surusu muhim mesele ancak sevgiliyken aslan olan evlenince kedi de olabiliyor 😂 Cevremde bu dertten muzdarip cok arkadasim var 😐

Ben de test surusu istedim de nisanliyken benim koca olmaz dediydi 😂 Yalan degil bi korkmustum o zaman. Lan yoksa bu gay mi falan diye 😂 Hani resmi olarak da nikah falan vardi yani. Kocamdi kocam 😂 Resmen reddedildim ya ben 😁😁
Sakasi bir yana test surusu muhim mesele ancak sevgiliyken aslan olan evlenince kedi de olabiliyor 😂 Cevremde bu dertten muzdarip cok arkadasim var 😐

Ya canım sonradan kedi olsa, kukremese de arada bi miyavlar öter. Komple gay olmasından iyidir gene :)) düşünsene çıt yok

Erkek kalmamış bana göre artık ne organda ne karakter olarak.
Adam adam olsa kendi gerizekalılığını görür de evlilğim bozulmasın diye çabalar.
Ya siz de daha fazla uğraşmayın bence böyle ömür mü geçer kanka gibi.
Hahahahah çok güldüm ya :KK70: aynı böyle bi konuda bi topige biri şey yazmıştı onada çok gülmüştüm hala aklımda:KK70:
"Boşanma dilekçesini verin üzerinede kuş öldü baby yazın gitsin " :KK70:
O değil gerçekten büyük sorun yani Allah göstermesin sizede sabır versin ne anlarki insan evlilikten böyle.

Hahahahah çok güldüm ya :KK70: aynı böyle bi konuda bi topige biri şey yazmıştı onada çok gülmüştüm hala aklımda:KK70:
"Boşanma dilekçesini verin üzerinede kuş öldü baby yazın gitsin " :KK70:
O değil gerçekten büyük sorun yani Allah göstermesin sizede sabır versin ne anlarki insan evlilikten böyle.

Acı bir gerçek ciddi anlamda ben erkek kalmadığına ınanıyorum. Hayır insanlık halidir ruhen ve fiziken sorun olabılır hepımız ınsanız, be kardeşim tedavını ol demı terbıyeıszlıge ne gerek var.
Elin kızlarını alıp alıp günaha giriyorlar vebalı cok bence.

Ayni sorun mu vardi sizdede. Cozmek istemedi demi eski esiniz. Peki nasil oldu biraz anlatirmisiniz o surecinizi cok ihtiyacim var. Simdi nasilsiniz siz peki hayatiniz nasil

Şöyle ki hep bahaneleri vardı. İş stresi çok. İşte borçların stresi çok. Vs vs. işte iş stresi bitsin düzelir. Dur şu ödemeleri yapalım düzelir. Dur taşınalım düzelir. Diye diye diye zaman geçti. Önceleri rencide etmeyeyim erkek egosu sarsılır dedim. Kelimelerimi seçerek konuşmaya çalıştım. Olmadı. Sinirlendim olmadı. Kızdım kırdım olmadı. En son boşanalım dediğimde ikinci bir şans istedi. Ben de verdim. Terapiye başladık ama onda da 1 kere gittik :) Yine düzelmedi bir süre ayrı kalalım dedik. 1.5 ay evleri ayırdık. Özler belki değişir dedim. Olmadı geldiğinde tekrar boşanma konusu açıldı. Artık o da değişmeyeceğini anlamıştı. Biz de anlaşmalı olarak boşandık.

Şimdi iyiyim tabi ki her boşanma psikolojik olarak etkiliyor insanı ama şükürler olsun çalışıyorum iş ev ev iş :) Sadece artık daha seçiciciyim. Eskisi gibi körü körüne güvenemiyorum. :)

X