YETER!6 AYDIR SEVİSMEYEN KOCA MI OLUR!!!!

Sadece cinsellik değil ki adam pek çok konuda ilgisiz. Bana sorarsan uğraşmaya değmez çünkü düzeleceğe benzemiyor.
Ama sen bu kadar dayanmışsın biraz daha sabret, Allah gönlüne göre versin.
Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.

Arkadaşlar günaydın. Konuya güncelleme yapmak istedim. Esimle gecen hafta maddi sebepten dolayi ( onun sorumsuzca cok kazaniyormusuz gibi ikimizin de parasini etrafa sualsiz dagitması ve geri almamasi konusu yuzunden) cok siddetli bir kavga ettik. Ve kendisi kolumdan cekerek bana hesap soramazsin seklinde davrandigi icin evden ciktim gittim. Arkamdan aramadi bile 3 saat sonra aradi. Dusunun aksam saati ve aramiyor merak etmiyor. Zaten ben kendi icimde onun isteksizligi yuzunden aylardir sıkıntı yasiyorum tek taraflü cabaliyorum.bunun uzerine eve donunce ona oturdum 7 sayfa mektup yazdim. Bu 9 ayda butum yasadiklarimi ve hissettiklerimiyazdim.onun uzerine artik gitmeyecegimi yoruldugumu ve kendimle ilgilenecegimu yazdim.okudu eminim ama tek kelime etmedi. Sadece iyi davraniyor o kadar.hicbir degisme yok yani o anlamda.Bahsettiğim gibi esimle terapiye 1 kere gittim demistim. 2. Seansa isini bahane etti gelmedi. 3. Seansa yine isini bahane etti gelmedi ama bu sefer ben tek gidecegimi soyledim ve gittim de. Doktorla herseyi enine boyuna konustum. Esime de bu konuda aksam sunu dedim. Artik bu surecte teksin ben terapiyi birakiyorum cunku sorun sende ve benim tek gitmem surece birsey katmiyor.cok yoruldum ve sogudum bu dusunceden dedim. Ki grrcekten de sogudum. Size sorum olacak? Acaba bir kac ay sesimi cikarmadan gozlemlesem mi yoksa bosansam mi? Cunku terapiye artik gitmiyorum dedigimde yoruldum dedigimde esimin canina minnetti. Ne demek birakmak daha yeni basladik bile demedi. Yani ben bir zarf attim ve dustu. Ne yapayim kizlar ???
Eşinizin sevgisinden emin misiniz?

O zaman bu sevgi bildiğimiz sevgi(aşk) değil de şevkat sevgisi gibi :işsiz: Bence bi evlilik için yetersiz.. Tabiki siz daha iyi karar verirsiniz.
Aynen oyle tek hissettirdigi sefkat. Anne babanin verdigi gibi. Kocanin degil. Tabiki yetersiz. Boyle bir duygu sehvetle birlesmezse ebeveyn oluruz. Kari koca degil

Aynen oyle tek hissettirdigi sefkat. Anne babanin verdigi gibi. Kocanin degil. Tabiki yetersiz. Boyle bir duygu sehvetle birlesmezse ebeveyn oluruz. Kari koca degil
Bir kaç gündür cevap yazmayınca ben de boşanma.l davasi açmaya gittin sandım. Ben seni gaza getiriyormusum. :işsiz:

Kocanızı seviyorsunuz ve yeni evlisiniz. Yaşınızkaç bilmem ama şuna hazırlıklı olun. Senaryo 1 : Boşanırsınız ve kısmetse yeniden evlenirsiniz.
Senaryo 2: Hasbelkader bir çocuğunuz olur. İkinci çocuğunuz da kocanız olur. Onların bakımını üstlenirsinix. Düzelir vb eşiniz uğraşırsa olur . Uğraşmazsa olmax.

X