Yardım kızlar. Eşimin suistimali...

Acı bir gerçek ciddi anlamda ben erkek kalmadığına ınanıyorum. Hayır insanlık halidir ruhen ve fiziken sorun olabılır hepımız ınsanız, be kardeşim tedavını ol demı terbıyeıszlıge ne gerek var.
Elin kızlarını alıp alıp günaha giriyorlar vebalı cok bence.
Ki kendisi evlenmeden önce biliyordur sorununun olduğunu. Bu adamlar niye evleniyo diycem kendilerine hizmetçi arıyolar tabi niye olacak :sinirli:

Şöyle ki hep bahaneleri vardı. İş stresi çok. İşte borçların stresi çok. Vs vs. işte iş stresi bitsin düzelir. Dur şu ödemeleri yapalım düzelir. Dur taşınalım düzelir. Diye diye diye zaman geçti. Önceleri rencide etmeyeyim erkek egosu sarsılır dedim. Kelimelerimi seçerek konuşmaya çalıştım. Olmadı. Sinirlendim olmadı. Kızdım kırdım olmadı. En son boşanalım dediğimde ikinci bir şans istedi. Ben de verdim. Terapiye başladık ama onda da 1 kere gittik :) Yine düzelmedi bir süre ayrı kalalım dedik. 1.5 ay evleri ayırdık. Özler belki değişir dedim. Olmadı geldiğinde tekrar boşanma konusu açıldı. Artık o da değişmeyeceğini anlamıştı. Biz de anlaşmalı olarak boşandık.

Şimdi iyiyim tabi ki her boşanma psikolojik olarak etkiliyor insanı ama şükürler olsun çalışıyorum iş ev ev iş :) Sadece artık daha seçiciciyim. Eskisi gibi körü körüne güvenemiyorum. :)
Senin adına cok sevindim. Allah gönlune gore en guzelini versin sana bundan sonra insallah.benim esimde ayni . Benim problemim diyor benim cozmem lazim diyor. Doktor ne bilecek diyor. Ve bizde 1 kere gittim terapiste. Urologta hicbiseyi cikmadi zaten. Once benim cozmem lazim diye diye 9 ay bitti. 6 ayi gecti hic iliskimiz yok. Dun acikca konustum. Bu isi cozmeyeceksen ben bosanmak istiyorum dedim. Ya sen bu isi baskasiyla yapiyosun yada doktordan kaciyosun dedim. Yine kendim cozmem lazim dedi. Bosanmak istiyorum cumleme cevap bile vermedi. Kalkti tv nin karsisina oturdu. Artik dedikleri gibi dilekceden sonra anlayacak sanirim. Benim kocam aglayip yakarmak bir yana bana cevap bile vermedi ya bir tepki vermedi. Birde yanima geldi yatti gece :KK43:

Co
Yavrum evladım,
25 yıllık evli bir büyüğünüz olarak;
size,gençliğinizi bu adamı düzeltmeye
çalışarak heba etmeyin diyorum.
Adam ya eşcinsel ya aseksüel.
Her iki durumda da bu işin çözümü yok.
Kaldı ki olsa bile sizin zorlamanızla olmaz o iş.
Eşinizin kendisi durumdan rahatsız olup,
tedavi olmak istemeli.
Eşcinselse zaten tedaviye yanaşmaz,
üstelik eşcinsellik,DSM kriterlerine göre de
artık patolojik bir durum olarak kabul edilmiyor.
Yani psikoloji biliminin anayasası,
'eşcinsellik ruhsal bir hastalık değildir' diyor.
Dolayısıyla hiç bir aklı başında uzman,
sadece eşcinsellik gerekçesiyle eşinize psikoterapi yapmaz,yapamaz.
Aseksüelse o ayrı bir konu.
Onun da tipleri,dereceleri var.
Sonuç alıp alamayacağınızı bile bilmediğiniz
bir tedaviye eşinizi zorlayarak mı geçirmek istiyorsunuz gençliğinizi?
Yerinizde olsam,boşanma dilekçesini
önüne koyardım.
Bırakın o düşünsün sonrasını.
Kişisel fikrimi sorarsanız anlaşmalı ayrılığa razı olur,cinsellik meselesini gündeme getirmemeniz şartıyla.
Allah yardımcınız olsun.
Cok tesekkur ederim buyugum olarak saygiyla okudum yazdiklarinizi. Dun bende o konusmayi yaptim duzelmeyeceksen bosanmak istiyorum dedim. Cevap alamadim. Ben kendim cozmem lazim doktor neyi cozecek diyor inanmiyorum hala. Benim cabama bile saygi duymadi. Dediginiz gibi dilekceyi onune koymali

Co

Cok tesekkur ederim buyugum olarak saygiyla okudum yazdiklarinizi. Dun bende o konusmayi yaptim duzelmeyeceksen bosanmak istiyorum dedim. Cevap alamadim. Ben kendim cozmem lazim doktor neyi cozecek diyor inanmiyorum hala. Benim cabama bile saygi duymadi. Dediginiz gibi dilekceyi onune koymali

Merhaba, ben yerinizde olsam tehdit ederdim. Cinsel yöneliminden şüphe ediyorum varsa böyle bir durum açıkça söyle bilmek istiyorum aksi halde ailemi devreye sokacağım bu şekilde evlilik sürdürmek istemiyorum diye. Bazı yorumlar saçma sapan olmuş evlenmeden illa sevişmek zorunda değilsiniz ama şu var siz kadınsınız ve karşınızdaki erkek. Bu erkek size ne kadar değer verirse versin (sizin tabirinizle konuştum "değer") içgüdüsel olarak yakınlaşmak ister ve siz bir kadın olarak size dokunmasa bile erkeğin bakışından, heyecanından, imalı konuşmasından anlarsınız. Bunları yapmaları erkeklerin çok normal zaten. Anormal olan eşinizin evlenmeden bunları yapmamış ve sizin de hiç şüphe duymamış hatta başka yere yormuş olmanız. Hatta ben size şunu söyleyeyim; bir erkek bir kadına ne kadar az dokunmuşsa, öpmüşse, birlikte olmuşsa vs. o kadar çabuk sertleşir :)))) Çok büyük bir probleminiz var altını deşmeniz gerek.

Su seven adam kiyamaz ,dokunmaz safsatasina inanmasak ne iyi olurdu.Adamin nurtopu gibi cinsel sorunu varmis.Hic olmazsa ,daha once anlasilirdi.Evlenmeden yakinlasmamak kurali yüzünden ,(ki toplumsal olarak cok onemsiyoruz bunu)basarisiz cinsel hayatlar huküm sürüyor evliliklerde.

Haklisiniz bosanmak hak. Fakat o en son care. Yuvalar kolay kurulmuyor sonucta. Sadece ben esime hareketlerinle bir ders vermek istiyorum. Cunku bu gune kadar hep konustun ifade etmeye calistim hep tavir aldim ama 2 gun surdurebildim. O da bunu biliyor ve kullqniyor
Aylar Sonra yıllar oluyor Sonra da benim gibi duvar arıyorsunuz kafanızı vuracak :) .Siz yuva kolay kurulmuyor diyerek dişinizi sıkıp ,tek başınıza çözmeye çalışırken sorunun sahibi endişe bile duymuyor !Net olun söyleyin, Ya ciddi ciddi hiç ertelemeden gitsin tedavi olsun sorununu çözüp ,size kadın olduğunuzu unutturmaktan vazgeçsin Ya da bitsin! Ne kadar kararlı olduğunuzu görsün.Aksi takdirde birşeylerden ödün vermesi gereken hep siz olacaksınız Ve 10 ay 3 yıl 5 yıl olacak biraz daha dayan biraz daha dayan diye diye .

Ailesine anlatacaksim durumu baska turlu olmaz Analari konusunca tipis tipis gidiyorlar. Boşan demesinde cok kolay her aile bosanmayi asla kabul etmiyor

Cinselliğe düşkün değilseniz ama eşinizle iyi birer ev arkadaşıysanız öyle yaşayıp gidebilirsiniz
Çocuk isteyince de tüp bebek yaparsınız
Boşanmak istemiyor gibisiniz çünkü. Bu da bi yöntem yani.

Ben asla katlanamazdım

Beraberken heyecan,tutku güzel ama..Evlilikte ortalığı sil süpür,yat kalk çocuk büyütmek derken tek aksiyon cinsellik oluyor.Dolayısıyla bunun yokluğu çok zor olsa gerek.Ciddi bir ihtiyaç ve eşleri fazlasıyla yakınlaştıran bir eylem.
Cinselliğin olmadığı yerde partnerinizle yalnızca ev arkadaşı olursunuz..
Psikolojinizi hayatınızı umarım daha fazla mahfetmeden gerektiği şekilde davranırsınız..

Evlenmeden yakınlaşma konusuna değinmiş bir çok kişi. Bu prensip , inanç meselesidir. Bunu irdelemek doğru değil.

Yakinlasan herkesin iyi bir evliliği , cinsel hayatı olur diye bir vasayim cikaramayiz buradan. Nitekim birlikte yaşayıp sonradan cinsel problemler yaşayan bir çok kişi var..
...

Flört , nisanlilik ve evlilik boyunca devam eden diye bir cümle kurmussunuz ; yani önceden biliyor muydunuz bu sorununu ?

Senin adına cok sevindim. Allah gönlune gore en guzelini versin sana bundan sonra insallah.benim esimde ayni . Benim problemim diyor benim cozmem lazim diyor. Doktor ne bilecek diyor. Ve bizde 1 kere gittim terapiste. Urologta hicbiseyi cikmadi zaten. Once benim cozmem lazim diye diye 9 ay bitti. 6 ayi gecti hic iliskimiz yok. Dun acikca konustum. Bu isi cozmeyeceksen ben bosanmak istiyorum dedim. Ya sen bu isi baskasiyla yapiyosun yada doktordan kaciyosun dedim. Yine kendim cozmem lazim dedi. Bosanmak istiyorum cumleme cevap bile vermedi. Kalkti tv nin karsisina oturdu. Artik dedikleri gibi dilekceden sonra anlayacak sanirim. Benim kocam aglayip yakarmak bir yana bana cevap bile vermedi ya bir tepki vermedi. Birde yanima geldi yatti gece :KK43:
bir kere birlikte olmadınız mı?

Merhaba kızlar. Konumu buraya açmak istedim fikirlerinize çok değer veriyorum ve dinliyorum. Konularımı bilmeyenler icin kisa bir özet; " Eşimle 10 ay önce severek evlendik. Fakat eşimde flort,nisan ve evlilik boyunca devam eden sertlesme problemi ve devaminda gelisen cinsel isteksizlik mevcut.sevgiliyken farketmedim cunku istegi ve talebi olmadi.kadin olarak deger gordugumu dusunuyordum ozaman. Fakat evlenince de devam edince sorun buyudu. Aylarca suren zorlamalarim ve konusmalarim sayesinde urologa gidildi ve fiziksel herseyi normal cikti. Doktor psikolojik dedi. Ve yine aylarca suren cabalarim sayesinde psikologa ikna ettim ve 1 kez terapiye gittik. Tabiki 1 kezden birsey olmadi.cunku esim ondan sonra ki her seans icin birsey uydurdu. Isini gucunu bahane etti. Uykusunu bile bahane etti. Ve biz evliligimizin son 7 ayi boyunca hic sevismedik 1 kere bile. Zaten 10 aylik evliyim. Kisacasi esim surekli beni gecistiriyor. Isini bahane ediyor. Yarina ertelet diyor erteletiyorum yarin oluyor sanki yeni duymus gibi yapiyor ve gelmiyor. En son dun patlat verdi ve ben cileden ciktim. Daha once kendisine bu sorun buyuk ve cozmek icin ugrasmazsan evliligimiz biticek demistim. Ki sorununu kabul ediyor fakat caba sifir. Tek basima aylardir savasiyorum.doktorlari bile ben buldum dusunun. Dunden beri esimle asla konusmuyorum. Hicbir diyalogum kalmadi. Cunku benimle cocuk gibi oynadigini artik farkettim beni oyaladigini anladim ve bunu onadq soyledim. Benim sizden istegim bu surecte esimin artik bu konunun ne kadar ciddi oldugunu ve benim bu konudua ne kadar kararli oldugumu anlamasi icin ne yapmam gerekiyor. Konusun demeyin cunku cok konustum anlamiyor. Ben tavirlarimla ne yapabilirim size bunu danismak istiyorum kadin olarak. Nolur yardimci olun. Nasil bir tavir sergilemeliyim?? Sevgiler hepinize.. hayirli ramazanlar arkadaslar

merhaba..sana yrdimci olmak cok isterdim.evliligim 7 yil surdu 2.yilindan sonra sorunumuz basladi.Esin gay olabilir diyenler olacak ic giyim tavsiyeleri falan .Biz 5 psikiyatrist ve en son caresizlikten hipnoza gittik cozemedik.Esimin benimle ten uyusmazligi vardi beni seviyor ama is cinsellik kismina gelince bana karsi arzusu yoktu.Bastan iyi bir psikiyatrist Mehmet Sungur tavsiye ediyorum biz artik ona gittigimizde yipranmis tukenmistik.Esim agladigimi gormesin uzulmesin diye banyoda aglardim ben .O da cok uzuluyordu cok zor surec Allah yardimciniz olsun bunu asan ciftler var.Evliliklerde hersey gorundugu gibi degil.Bizimde imtihanimiz burdan oldu baska hicbir sorunumuz yoktu.Cocuk baskisiiyla birlikte daha cok zorlasiyor.Ama siz net olun birbirinize destek olun tatli tatli.Evliliklerin cogunda farkli cinsellik problemleri var.bu konuda geleneksel bastirilmis duygularla yetistirildigimiz icin evliliklerde boyle sikintilar cikiyor.Senin icin dua edecegim

merhaba..sana yrdimci olmak cok isterdim.evliligim 7 yil surdu 2.yilindan sonra sorunumuz basladi.Esin gay olabilir diyenler olacak ic giyim tavsiyeleri falan .Biz 5 psikiyatrist ve en son caresizlikten hipnoza gittik cozemedik.Esimin benimle ten uyusmazligi vardi beni seviyor ama is cinsellik kismina gelince bana karsi arzusu yoktu.Bastan iyi bir psikiyatrist Mehmet Sungur tavsiye ediyorum biz artik ona gittigimizde yipranmis tukenmistik.Esim agladigimi gormesin uzulmesin diye banyoda aglardim ben .O da cok uzuluyordu cok zor surec Allah yardimciniz olsun bunu asan ciftler var.Evliliklerde hersey gorundugu gibi degil.Bizimde imtihanimiz burdan oldu baska hicbir sorunumuz yoktu.Cocuk baskisiiyla birlikte daha cok zorlasiyor.Ama siz net olun birbirinize destek olun tatli tatli.Evliliklerin cogunda farkli cinsellik problemleri var.bu konuda geleneksel bastirilmis duygularla yetistirildigimiz icin evliliklerde boyle sikintilar cikiyor.Senin icin dua edecegim
Son yazdıklarınıza katılıyorum.
Vajinismusun altında yatan sebepler tam olarak bunlar.
Kızlarımızı büyütürken sürekli kızlık zarlarını korumaları yönünde kodluyoruz,
bunu yaparken de cinsellik kötü,
tükaka bir şeymiş gibi yaklaşıyoruz.
Namus kavramına yüklenen anlam,
gençlere cinsel eğitimin verilmeyişi, mükemmeliyetçi ebeveyn yaklaşımı,
erken çocuklukta hatalı verilen tuvalet eğitimi,
hepsi cinsel fonksiyon bozukluklarının altında yatan sebepler.

Son yazdıklarınıza katılıyorum.
Vajinismusun altında yatan sebepler tam olarak bunlar.
Kızlarımızı büyütürken sürekli kızlık zarlarını korumaları yönünde kodluyoruz,
bunu yaparken de cinsellik kötü,
tükaka bir şeymiş gibi yaklaşıyoruz.
Namus kavramına yüklenen anlam,
gençlere cinsel eğitimin verilmeyişi, mükemmeliyetçi ebeveyn yaklaşımı,
erken çocuklukta hatalı verilen tuvalet eğitimi,
hepsi cinsel fonksiyon bozukluklarının altında yatan sebepler.
Özür dileyerek söylüyorum tuvalet eğitimi nasıl etkiliyor ki bu konuyu ? Aydınlatırsanız sevinirim.

X