- 17 Nisan 2019
- 52
- 16
- 32
-
- Konu Sahibi butterfly2585
Umarım çözülür seni çok iyi anlıyorum 10 ay boyunca kendimi yedim bitirdim. Peki ilişki olmasa bile yatakta size hiç dokunmuyor mu ?Faydali olacagini bilsem zaten yapicam emin ol. Keske faydasi olsa yarabbim
Amin insallah hep dua ediyorum insallah cozume kavusur. Onerinizi dinliycem. Ben gorumcemle paylasmistim bu durumu ki gorumcem esimin annesi gibidir uzerinde emegi coktur. Ama inanirmisiniz gorumcem dinledi. Uzerineen 3 ay gecti. Bana bir kere bile nasil oldunuz durumunuz duzeldimi diye sormadi bile. Annesine babasina soyleyemem cok uzulurler yasli insanlar. Annemle paylastim annem tabiiki bir anne olarak cok uzuldu. Kizinin bunlari yasiyor olmasina. Ama sabret biraz bekle gozlemle dedi. Ama biz hep arkandayiz dedi sagolsunlar.aile buyugu olarak baska kiminle konusabolilirim bilmiyorum inanin. Suan kendimi nasil hossediyorum biliyor musunuz. Yolun sonuna gelmisim. Takadim bitmis ve en sonda en dipte gibiyim.
Boşanmak Allahın en sevmediği helallerden birisidir. Evet boşanmak haktır. Fakat çözülebilinecek konularda boşanma müessesesine başvurmak çok büyük bir vebaldir.
Sadece sarilir o kadarUmarım çözülür seni çok iyi anlıyorum 10 ay boyunca kendimi yedim bitirdim. Peki ilişki olmasa bile yatakta size hiç dokunmuyor mu ?
Ortada bir bosanma sebebi var evlilik birliginin temelinden sarsilsamasi. Cinsel İlişkiye Girememe veya Cinsel İktidarsızlık: Eşlerden birinin cinsel ilişkiden kaçınma, cinsel ilişkiye girme veya erkeğin cinsel iktidarsızlık sorunu varsa ve bu cinsel sorunlar karşılıklı anlayış çerçevesinde çözülemiyorsa, evlilik birliğinin cinsel sorun nedeniyle temelinden sarsıldığı kabul edilmektedir.
Cozulebilse kadin zaten bosanicam demez. Bir de ayet kopyalamissin buraya neyse onun icin bir sey demeyecegim dini yorum yasak cunku.
Sorun kadinda olsa neler dersiniz. Erkek karisina kadinligini hissettirmiyor demez kadini suclar dururdunuz. Erkegin aldatmasina bile kilif bulmussunuz bravo
Ben dediklerinizin hepsini yaptim. Hep esimle konusmaya dertlesmeye derdine ortak olmaya calistim. Ama esim bunu hep tartisma olarak yorumladi. Hep konuyu kapatti. Konusmak bile istemedi. Allah askina ben ne yapayim dahaBence kendi annenizle paylaşmanız mükemmel bir karar olmuş, Görümcenizden aksiyon alamazsanız da, sanki çözüm noktası Görümcenizmiş gibi ısrarcı olun. Maksat görümcenin size çare olması değil, görümceniz sizinle konuştuklarını eşinize götürüyor mu? Hatta biraz daha bekleyin ve Eşinizle konuşun ablan seninle bir şeyler konuştumu gibilerinden.
Bakın 6 ay diyorsunuz demek ki, bir şey var 6 Aydır bu durumu etkileyen bir şey, Annenizin dediği gibi gözlemci ve araştırmacı olun. Eşinizin İş arkadaşlarının eşleri ile dialog kurun İş yerinde neler yaşandığına dair bilgiler edinin. Ona bu süreçte biraz daha arkadaş olun. İnanın iletişimle çözülemeyecek hiçbir problem yoktur.
Ya pes etmeyin sabredin, Çoluk çocuğunuz var mı bilmiyorum? ama değer verdiğiniz şeyler için sabredin.Ben dediklerinizin hepsini yaptim. Hep esimle konusmaya dertlesmeye derdine ortak olmaya calistim. Ama esim bunu hep tartisma olarak yorumladi. Hep konuyu kapatti. Konusmak bile istemedi. Allah askina ben ne yapayim daha
Kesinlikle size katiliyorum. Ama ben daha neyi arastirayim ki. Psikologa ikna etmem 5 ayimi aldi. Doktoru ben buldum. 1 kere gitti surekli bahame uretiyor. Eee o ise gelince her seferinde benim gidislerimi de yaklasmalarimi da reddediyor. Eee be mubarek ben de insanim. Kurban oldugum Allahım buna bir care versin artik. Inan artik ben insanliktan ciktim.Ya pes etmeyin sabredin, Çoluk çocuğunuz var mı bilmiyorum? ama değer verdiğiniz şeyler için sabredin.
Bakın Allah bizi en çok sevdiklerimizle sınar, en çok sevdiklerimizle imtihan eder.
Daha farklı yollar araştırın, bakın lütfen boşanmak bir imdat valfi değildir. Aklına geldikçe çekilecek. O tek kullanımlık bir emniyet valfidir. Çektiniz ve bitti. Bu kadar net. Bence sonuna kadar kadar pes etmeden araştırın.
Konu sahibinin mesajlarini okusaydin psikologa gittigini gorurdun. Sadece dedikodu yapiyor sana gore peki.Bir konuyu çözmek, iki kadın dedikodusu ile bitecek olsaydı, Ortada ne evli insanlar nede yuvalar kalırdı, Hepimiz yer yer zorluklarla karşılaşıyoruz, ve bin kere haklı olduğumuzu bilsek te, bazen elimizi taşın altına koyarak kaldırma zorunluluğu hissediyoruz işte bize bu değer yargıları sunan dürtünün adıdır Anne olmak.
Kaldı ki ben asla ama asla Erkeği haklı çıkarmıyorum, Erkeğin aldatmasına bir klıfta bulmuyor. Hatta bağnaz bir yaklaşımda sergilemiyorum. Ülkemizin yetiştirdiği ve bizi dış dünyada temsil eden Nöropsikoloji uzmanı Sayın Zafer AKINCI'yı kitaplarını okunmanızı veya videolarını izlemenizi tavsiye ederim.
Çünkü kıyasladığınız erkek veya kadın birbirlerinden çok farklı ama çok farklı bir mekanizma, biz kadınların fıtrattan uzaklaştığımızı dile getirmeye çalışıyorum. Ama siz bundan erkekleri övmek olarak düşünüyorsanız, O kendi değirmeninize taşıdığınız sudur...
Biraz erkek gözüyle görmeye çalışmak gerek. Hiç düşündünüz mü? Erkek kadını neden aldatır ? Sevmediğinden mi? Hayır. Tek sebep erkeğe erkekliğini hissettirmektir.
Kaldı ki ben asla ama asla Erkeği haklı çıkarmıyorum, Erkeğin aldatmasına bir klıfta bulmuyor.
Konu sahibinin mesajlarini okusaydin psikologa gittigini gorurdun. Sadece dedikodu yapiyor sana gore peki.
Asfhkgjlvc nasil gulecegimi bilemedimzafer akinciya soyle bir goz attim kimmis diye
Eki Görüntüle 2259402
İşte kadın tipik kadın bu yani. sonra neden böyle oluyor derler....
Dr. Zafer Akıncı | Özgeçmiş
Psikoloji Bilim Doktoru Dr. Zafer Akıncı'nın resmi makamlara sunduğu özgeçmişini okumak için tıklayın.www.zaferakinci.com
Kopyala yapıştırdan önce bi okumak lazım, Böyle insanlar türkiyede sizin gibiler yüzünden kolay yetişmiyor.
Şu kelimelerden anladım ki, amacınız sorununuz çözmek değil.
Kul hakkından önce şu ayetin tefsirini bir kez okumanızı tavsiye ederim.
"Erkekler kadınlar üzerine hâkimdirler. O sebeple ki, Allah onlardan kimini (erkekleri) kiminden (kadından) üstün kılmıştır. Bir de (erkekler kendi) mallarından infak etmektedirler. İyi kadınlar itaatli olanlardır..." (Nisa, 4/34).
Aynen canım.. Doğru diyosun ya.. Üzücü bir durum...Bence normal bi erkek her gün ister.yanında fıstık gibi gencecik helali yatacak da adamda tık olmayacak!! . .. özellikle de yaşı gençse erkek fişek gibi olureğer aksi söz konusuysa ben cinsel tercihlerinden şüphe ederim açıkçası..
Ahh ahhh beni anlamıyorsunuz dostum, Dinin yorumu olmaz, ben okuduğum bir ayeti alıntı yaparak okumasını tavsiye ediyorum.Mune dini yorum yasak diye biliyoruz.
Hanımefendi dini yorumlamak değil. Buraya dini alıntı yazmak yasak.Ahh ahhh beni anlamıyorsunuz dostum, Dinin yorumu olmaz, ben okuduğum bir ayeti alıntı yaparak okumasını tavsiye ediyorum.
Biraz yapıcı olsaydık, Bu sorunlarımızın hiç birisi ile zaman geçirmiyor olurduk maalesef.
Etmelisin. Yoksa ruh sağlığın bozulacak. Biraz düşüm birbirimize zaman tanıyalım çözmeye niyetin varsa gel beni al de.Arkadaslar, sizce ben haftaya terapiye yine gelmezse esim evi terk etmelimiyim ? Ona bir gozdagi olur mu bu?