YETER!6 AYDIR SEVİSMEYEN KOCA MI OLUR!!!!

Bence kendi annenizle paylaşmanız mükemmel bir karar olmuş, Görümcenizden aksiyon alamazsanız da, sanki çözüm noktası Görümcenizmiş gibi ısrarcı olun. Maksat görümcenin size çare olması değil, görümceniz sizinle konuştuklarını eşinize götürüyor mu? Hatta biraz daha bekleyin ve Eşinizle konuşun ablan seninle bir şeyler konuştumu gibilerinden.
Bakın 6 ay diyorsunuz demek ki, bir şey var 6 Aydır bu durumu etkileyen bir şey, Annenizin dediği gibi gözlemci ve araştırmacı olun. Eşinizin İş arkadaşlarının eşleri ile dialog kurun İş yerinde neler yaşandığına dair bilgiler edinin. Ona bu süreçte biraz daha arkadaş olun. İnanın iletişimle çözülemeyecek hiçbir problem yoktur.

Boşanmak Allahın en sevmediği helallerden birisidir. Evet boşanmak haktır. Fakat çözülebilinecek konularda boşanma müessesesine başvurmak çok büyük bir vebaldir.

Ortada bir bosanma sebebi var evlilik birliginin temelinden sarsilsamasi. Cinsel İlişkiye Girememe veya Cinsel İktidarsızlık: Eşlerden birinin cinsel ilişkiden kaçınma, cinsel ilişkiye girme veya erkeğin cinsel iktidarsızlık sorunu varsa ve bu cinsel sorunlar karşılıklı anlayış çerçevesinde çözülemiyorsa, evlilik birliğinin cinsel sorun nedeniyle temelinden sarsıldığı kabul edilmektedir.

Cozulebilse kadin zaten bosanicam demez. Bir de ayet kopyalamissin buraya neyse onun icin bir sey demeyecegim dini yorum yasak cunku.

Sorun kadinda olsa neler dersiniz. Erkek karisina kadinligini hissettirmiyor demez kadini suclar dururdunuz. Erkegin aldatmasina bile kilif bulmussunuz bravo

Bir konuyu çözmek, iki kadın dedikodusu ile bitecek olsaydı, Ortada ne evli insanlar nede yuvalar kalırdı, Hepimiz yer yer zorluklarla karşılaşıyoruz, ve bin kere haklı olduğumuzu bilsek te, bazen elimizi taşın altına koyarak kaldırma zorunluluğu hissediyoruz işte bize bu değer yargıları sunan dürtünün adıdır Anne olmak.

Kaldı ki ben asla ama asla Erkeği haklı çıkarmıyorum, Erkeğin aldatmasına bir klıfta bulmuyor. Hatta bağnaz bir yaklaşımda sergilemiyorum. Ülkemizin yetiştirdiği ve bizi dış dünyada temsil eden Nöropsikoloji uzmanı Sayın Zafer AKINCI'yı kitaplarını okunmanızı veya videolarını izlemenizi tavsiye ederim.

Çünkü kıyasladığınız erkek veya kadın birbirlerinden çok farklı ama çok farklı bir mekanizma, biz kadınların fıtrattan uzaklaştığımızı dile getirmeye çalışıyorum. Ama siz bundan erkekleri övmek olarak düşünüyorsanız, O kendi değirmeninize taşıdığınız sudur...

Ben dediklerinizin hepsini yaptim. Hep esimle konusmaya dertlesmeye derdine ortak olmaya calistim. Ama esim bunu hep tartisma olarak yorumladi. Hep konuyu kapatti. Konusmak bile istemedi. Allah askina ben ne yapayim daha

Ben dediklerinizin hepsini yaptim. Hep esimle konusmaya dertlesmeye derdine ortak olmaya calistim. Ama esim bunu hep tartisma olarak yorumladi. Hep konuyu kapatti. Konusmak bile istemedi. Allah askina ben ne yapayim daha
Ya pes etmeyin sabredin, Çoluk çocuğunuz var mı bilmiyorum? ama değer verdiğiniz şeyler için sabredin.
Bakın Allah bizi en çok sevdiklerimizle sınar, en çok sevdiklerimizle imtihan eder.
Daha farklı yollar araştırın, bakın lütfen boşanmak bir imdat valfi değildir. Aklına geldikçe çekilecek. O tek kullanımlık bir emniyet valfidir. Çektiniz ve bitti. Bu kadar net. Bence sonuna kadar kadar pes etmeden araştırın.

Kesinlikle size katiliyorum. Ama ben daha neyi arastirayim ki. Psikologa ikna etmem 5 ayimi aldi. Doktoru ben buldum. 1 kere gitti surekli bahame uretiyor. Eee o ise gelince her seferinde benim gidislerimi de yaklasmalarimi da reddediyor. Eee be mubarek ben de insanim. Kurban oldugum Allahım buna bir care versin artik. Inan artik ben insanliktan ciktim.

Konu sahibinin mesajlarini okusaydin psikologa gittigini gorurdun. Sadece dedikodu yapiyor sana gore peki.

Asfhkgjlvc nasil gulecegimi bilemedim zafer akinciya soyle bir goz attim kimmis diye

Ee kuzum sen diyorsun işte, ben buldum ben yaptım ben ettim diye. Erkek hiçbir sorununu bir başkası ile paylaşmayı sevmez. Onun bi derdi olduğunda bi arkadaşına gider elini arkadaşının omuzuna koyar, Ya dostum benim canım sıkkın evde hanım rahat bırakmıyor der. Karşısındaki de Sıkma canını dostum, Olur öyle şeyler bazen der.
Terapi biter. Kadın öylemidir, değildir Kadın çok daha detaycıdır. O yüzden mükemmel olan kadındır.

Size iki tavsiyede bulunabilir miyim?

1.si Bir müddet bu konuları kapatsanız, En önemli kahraman siz siniz, sizde kendinizi çok yıprandınız. Biraz dikkatinizi başka şeylere yorsanız.
2.si Çocuklar duymasın diye bir dizi vardı hatırlarsanız, Haluk Psikologları sevmezdi Lakin Meltemde sürekli bir danışmandan eşi ile olan dialoglarında destek olması için fikir alırdı. Belki Erkek bir psikoanaliz uzmanından Eşime sizce daha nasıl yaklaşabilirim gibi telkinler talep edin. nihayetinde erkek.

Unutmayın ne kadar çok mücadele ederseniz Aynı oranda kazanan yine siz olacaksınız.

Konu sahibinin mesajlarini okusaydin psikologa gittigini gorurdun. Sadece dedikodu yapiyor sana gore peki.

Asfhkgjlvc nasil gulecegimi bilemedim zafer akinciya soyle bir goz attim kimmis diye
Eki Görüntüle 2259402

İşte kadın tipik kadın bu yani. sonra neden böyle oluyor derler....

Kopyala yapıştırdan önce bi okumak lazım, Böyle insanlar türkiyede sizin gibiler yüzünden kolay yetişmiyor.

Arkadaşım senin amacın belli ki üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.
Eleştirmek gerçekten çok kolay, Biraz sadece biraz yapıcı olmayı öğrenin.

Bu benim size son mesajım.

Kopyala yapistir yapan sizsiniz. Ruh sagligi sahte psikologlara birakilamayacak kadar ciddi bir konu. Paylastigin ozgecmiste ben bir psikoloji lisans egitimi goremedim. yuksek lisans yapinca psikolog olunmuyor olunsa herkes yapar.
Sizin gibilerli baslayan cumleni sana iade ediyorum. rica ediyorum polemik yapma.

Mune dini yorum yasak diye biliyoruz.

Aynen canım.. Doğru diyosun ya.. Üzücü bir durum...

Hanımefendi dini yorumlamak değil. Buraya dini alıntı yazmak yasak.

Arkadaslar, sizce ben haftaya terapiye yine gelmezse esim evi terk etmelimiyim ? Ona bir gozdagi olur mu bu?

Arkadaslar, sizce ben haftaya terapiye yine gelmezse esim evi terk etmelimiyim ? Ona bir gozdagi olur mu bu?
Etmelisin. Yoksa ruh sağlığın bozulacak. Biraz düşüm birbirimize zaman tanıyalım çözmeye niyetin varsa gel beni al de.

Ailene de çok dillendirme durumu. Sizi özledim falan bir şey uydur. Bir de milletin lafıyla uğraşma sonra. Baktın ki iş boşanmaya gidecek o zaman açıklarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…