YETER!6 AYDIR SEVİSMEYEN KOCA MI OLUR!!!!

Bende oyle dusuniyorum. Cunku cok yiprandim. Ve sunu gormek istiyorum. Benim icjn ne yapacak, ya da ne yapmayacak o saattwn sonra. Bunu gormek icin gitmem lazım

Sağlıklı olsa 5 gün zor durur canım benim. Var bişey , istese de duramaz. Doğasına ters.
O zaman buldugum cozumlere istirak edecek. Bahaneleri mazeeetleri birakacak. Hem karnim doysun hem pastam dursun yok. Olmaz oyle sey. Sorun benim degil tek cabalayan benim. Ne icin kim icin. Tek bir cabasini gorsem agsimi acmam.

Meraba canım Allah yardımcın olsun zor bir durum ama kocan başkasına aşık olmuş olabilir mi acaba umarım ben yanılıyorumdur birde acaba ilişkiye girmekten mi korkuyu sorması ayıp da ilişki esnasında iyi mi kötü mü

Sertlesme sorunu var. Bu yuzden isteksiz. Malesef. Baskasindan hic suphelenmedim. Varsasa bilmiyorum inanin

Evet ama gerçekten isteyen insan için bunlara gerek kalmıyor ki. Eşimle çok şiddetli kavga edip kötü sözler söylesek bile ertesi gün istediği oluyor bir de dediğiniz gibi onu pohpohlasam yüceltsem nolur acaba. Burada ciddi bir sorun var. 6 ay istememek normal değil.

Bunun tam tersi de olabilirdi, vajinismus olan bir kadin mesela. Yorumum iki cinsiyet icin de gecerli. Sayet boyle bir problemleri varsa ve cozum icin adim atmiyorlarsa bosamak tek caredir. Oyle meme uclarina masaj yapmakla cozulecek basit bi isteksizlik degil bu.
Bildigin iktidarsizlik var. belki de aseksuel.
On sevisme olur, birlesme saglanamaz ama seni farkli yollardan tatmin eder bunlar kabul edilebilir. Ama sorun yokmus gibi davranmak kabul edilecek sey degil.
Bi an once ciddi bir konusma yapin, ya tedavine bakarsin ya biter seklinde.
Aman bu surecte hamile kalmayin.
Cunku cocuk oldugunda cinsellik sebebiyle evlilik bitirmeniz imkansiza yakin olur. Omrunuz boyu kadinliginizi hissedemeden yasamaya mahkum olursunuz

Canim benim hamile kalmam ne mumkun asm 6 aydir elini surmedi.

Altı ay mı kesinlikle psikolojik mümkün değil normalde bence bi şekilde terapi ye devam ettirin

erkekler ekonomik sikintilarindan dolayida sex yapmak istemezler.Is yerinde olan problemler.borc harc meseleleri.issizlik vs.bunlar hep cinsel hayatlarini etkileyen seylerdir.
Ote yandan aseksuel olabillir ya da kendini heteroseksuel zannediyo olabilir ve aslinda kendi bile Kabul etmesede escinsel egilimi olabilir..
Bence sakin onu assagilamayin,duygularini inciltmeyin,,Emin olun takmiyor ibi gorunsede icten ice sizin kadar takiyordur,
Terapiye gitmekten korkuyor olabilir biseylerin aciga cikmasindan korkuyor olabilir,
acikcasi elbette yasamayan bilemez ama bir muddet daha sabredin derim ben

Hani bir arkadaş demiş ya şunları şunları yapın sonunda kazanan siz olursunuz diye yok hayır siz şu güne kadar doğru olanı yapmışsınız istemeyen birinin afedersin... yut yine de istemez bırak okşamayı bu süreçte yıpranan siz oluyorsunuz onlar düzelmeye karar veriyor bu sefer sizin sinirler alt üst olmuş durumda psikolojik tedaviye başlamış buluyorsunuz kendinizi daha fazla yıpratmayın kendinizi 6 ay geçmiş çözüme bile yaklaşmamış bir müddet annenizin yanında kafanızı dinleme zamanı gelmiş şayet bu süreçte siiz gerçekten sevdiğini anlayıp tedavi için gelip sizi alırsa ancak çözüme ulaşırsınız ya da sabredip oturacaksınız 2 seçenek var

merhabalar.. ben yeni üyeyim söyle trent konulara göz atınca aa bi baktım bende aynı sorunu yaşıyorum.aslında yapı olarak biraz farklıyım hayatın öğretilerimi yada yanlış algılamalarmı desem bilmiyorum ama başımdan geçenleri anlatmak istiyorum şimdiden okuyan ve bana fikirlerini belirten üyelere çok teşekkür ederim.6 senelik evliyim ilk 3 sene haftada 3 4 düzenli ilişkiye giriyorduk sonraki 3 seneye neoldu diyeceksiniz :) başımıza işiyle ilgili bir felaket geldi herşeyimizi kaybettik itibarımızı ve birden oldu elimizde olmayan sebeplerle maduriyetler yaşadık tabi bu eşimi çok etkiledi ve cinsel hayatımız neredeyse sıfırlandı yani en son 5 ay önce birlikte olduk.aslına bakarsanız ilk 3 sene hep o başlatırdı bu konuda utangacım cok geri kafalıca ama ben başlatırsam sanki beni hafif kadın görecek korkusu ve utangaçlıgı var ve biliyorum ki ben baslatsam cinsel hayatımız biraz canlanacak bu utangaclığımı nasıl kırabilirim diye düşünüyorum ve aklıma acaba kendini tatmin edip boşalıyormudur sorusu geliyo belkide beni beyenmiyodur bu süre içinde 10 kg aldım ama tanıştıgımızdada kiloluydum evlenmeden önce tüm kilolarımı verdim gene aldım ama nihayetinde çıkarkende bu kilodaydım.ama eşimin bana kilolarımla ilgili hiçbirzman kötü bi dönüşü olmadı.

Eşinizin yaşadıklarınız sebebiyle etkilenmiş olduğu açık
Bence elinize ipleri siz almalısınız. Sizin cüretkar olmanız ona da iyi gelecektir. Hem kocanıza yaklaşıyorsunuz yabancıya değil neden hafif kadın olasınız ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…