- 19 Ocak 2019
- 153
- 165
- 39
-
- Konu Sahibi butterfly2585
Bende oyle dusuniyorum. Cunku cok yiprandim. Ve sunu gormek istiyorum. Benim icjn ne yapacak, ya da ne yapmayacak o saattwn sonra. Bunu gormek icin gitmem lazımEtmelisin. Yoksa ruh sağlığın bozulacak. Biraz düşüm birbirimize zaman tanıyalım çözmeye niyetin varsa gel beni al de.
Ailene de çok dillendirme durumu. Sizi özledim falan bir şey uydur. Bir de milletin lafıyla uğraşma sonra. Baktın ki iş boşanmaya gidecek o zaman açıklarsın
Aynen öyle. Geri dönerken de iyice pazarlık et 3 gün düzelmiş gibi yapıp sonra eski haline dönmesinBende oyle dusuniyorum. Cunku cok yiprandim. Ve sunu gormek istiyorum. Benim icjn ne yapacak, ya da ne yapmayacak o saattwn sonra. Bunu gormek icin gitmem lazım
Valla donerse de kendi kaybeder . Bundan sonra ben kaybetmem.Aynen öyle. Geri dönerken de iyice pazarlık et 3 gün düzelmiş gibi yapıp sonra eski haline dönmesin
Ruhen çok yıpratıcı insan odkalanamıyor hiçbir şeye. İnşallah düzelirValla donerse de kendi kaybeder . Bundan sonra ben kaybetmem.
Sağlıklı olsa 5 gün zor durur canım benim. Var bişey , istese de duramaz. Doğasına ters.Canim hicbir rahatsizligi yok. Turp gibi
Sordugumda bilmiyorum istemiyorum diyip duruyo. Cildirmamak elde degil
O zaman buldugum cozumlere istirak edecek. Bahaneleri mazeeetleri birakacak. Hem karnim doysun hem pastam dursun yok. Olmaz oyle sey. Sorun benim degil tek cabalayan benim. Ne icin kim icin. Tek bir cabasini gorsem agsimi acmam.Sağlıklı olsa 5 gün zor durur canım benim. Var bişey , istese de duramaz. Doğasına ters.
Sertlesme sorunu var. Bu yuzden isteksiz. Malesef. Baskasindan hic suphelenmedim. Varsasa bilmiyorum inaninMeraba canım Allah yardımcın olsun zor bir durum ama kocan başkasına aşık olmuş olabilir mi acaba umarım ben yanılıyorumdur birde acaba ilişkiye girmekten mi korkuyu sorması ayıp da ilişki esnasında iyi mi kötü mü
Neden ki sizin durumunuz nasildi. Rica etsem anlatabilir misiniz? Ozelden de olurBoşan . Asla düzelmez , kendini yakma benim gibi(
Evet ama gerçekten isteyen insan için bunlara gerek kalmıyor ki. Eşimle çok şiddetli kavga edip kötü sözler söylesek bile ertesi gün istediği oluyor bir de dediğiniz gibi onu pohpohlasam yüceltsem nolur acaba. Burada ciddi bir sorun var. 6 ay istememek normal değil.Bak kardeşim,
Kraliçe olmak istiyorsan, Ona kral olduğunu göstermelisin. Değersiz olmak istiyorsan Onu aşağılamalısın.
Bir kere kadını erkeğin kendisi ile kıyaslayamazsın. Çünkü mekanizma farklıdır. Bu kıyaslama Elma ile armudu kıyaslamaktan başka bir şey değildir. Kaldı ki, Erkekleri bilene başka bir erkekle kıyaslamak doğru değil.
Sözümü yanlış anlama Eğer Eşit olduğunuzu düşünüyorsan, Ver kocana çocuğu o emzirsin. Onda da var meme!...
Canim benim hamile kalmam ne mumkun asm 6 aydir elini surmedi.Bunun tam tersi de olabilirdi, vajinismus olan bir kadin mesela. Yorumum iki cinsiyet icin de gecerli. Sayet boyle bir problemleri varsa ve cozum icin adim atmiyorlarsa bosamak tek caredir. Oyle meme uclarina masaj yapmakla cozulecek basit bi isteksizlik degil bu.
Bildigin iktidarsizlik var. belki de aseksuel.
On sevisme olur, birlesme saglanamaz ama seni farkli yollardan tatmin eder bunlar kabul edilebilir. Ama sorun yokmus gibi davranmak kabul edilecek sey degil.
Bi an once ciddi bir konusma yapin, ya tedavine bakarsin ya biter seklinde.
Aman bu surecte hamile kalmayin.
Cunku cocuk oldugunda cinsellik sebebiyle evlilik bitirmeniz imkansiza yakin olur. Omrunuz boyu kadinliginizi hissedemeden yasamaya mahkum olursunuz
erkekler ekonomik sikintilarindan dolayida sex yapmak istemezler.Is yerinde olan problemler.borc harc meseleleri.issizlik vs.bunlar hep cinsel hayatlarini etkileyen seylerdir.Arkadaşlar merhaba.
Artık çıldırma noktasına geldim. Önceki konularımı okuyan arkadaşlar vardır belki. Ama artık canıma tak etti. 9 aydır evliyim. Eşimle 6 aydır iliski yaşamadım. Bu nedir bana bir anlatın nolur?
Evliligimin ilk 3 ayı hep benim istegim ve baslatmamla. Ereksiyonu zar zor sagliyor ve koruyamiyor. Toplasaniz 5 parmagin besini gecmeyecek sayida sevisme ve cogunda husran. Sevgiye ilgiye gelince iyi ama is ona gelince yok. Sebebini sorarim bilmez. 9 aydir bu cileyi bana yasatiyor zorla doktora goturdu. Doktora gidildi bisey cikmadi. Zor bela terapiye ikna ettim ilkine gittik 2. Sine mazeretler uretmeye basladi. Ya bir insan evladi 6 ay karisina hemde yeni evli bir insan nasil dokunmaz nasil istemez ben artik cildiricam. Kizlar acil fikir verin. Esimi seviyorum ama sanirim onun gozunu saglam korkutamadim. Hep alttan ala ala benim kadinlik onurum yerle bir. Depresyondayim Resmen. Nolur bir fikir verin cok ihtiyacim var.
Sevgiler
Doğumdan sonra yaşamıştık çok zordu ya Allah yardımcınız olsun gerçekten zor yaşayan bilirArtik bi yapmadigim o kaldi canım. Inan bosanmakla bile tehdit ettim. Bu kadar rahatlik pes ya. Sorarim butun evli kadinlara, hadi yeni evli olmamı da geciyorum kocaniz size 6 ay dokunmasa ne yaparsiniz?
Amin canım. Demedim mi. Bosanıcam boyle giderse bile dedim. Ben gunden gune gozunun onunde yokoliyorum. Adam gormemezlige geliyor. Tek bildigi laf seni anliyorum. Beni anlasa bu halde olmazdim. 6 aydir elini surmedi bana ya
Eşinizin yaşadıklarınız sebebiyle etkilenmiş olduğu açıkmerhabalar.. ben yeni üyeyim söyle trent konulara göz atınca aa bi baktım bende aynı sorunu yaşıyorum.aslında yapı olarak biraz farklıyım hayatın öğretilerimi yada yanlış algılamalarmı desem bilmiyorum ama başımdan geçenleri anlatmak istiyorum şimdiden okuyan ve bana fikirlerini belirten üyelere çok teşekkür ederim.6 senelik evliyim ilk 3 sene haftada 3 4 düzenli ilişkiye giriyorduk sonraki 3 seneye neoldu diyeceksiniz :) başımıza işiyle ilgili bir felaket geldi herşeyimizi kaybettik itibarımızı ve birden oldu elimizde olmayan sebeplerle maduriyetler yaşadık tabi bu eşimi çok etkiledi ve cinsel hayatımız neredeyse sıfırlandı yani en son 5 ay önce birlikte olduk.aslına bakarsanız ilk 3 sene hep o başlatırdı bu konuda utangacım cok geri kafalıca ama ben başlatırsam sanki beni hafif kadın görecek korkusu ve utangaçlıgı var ve biliyorum ki ben baslatsam cinsel hayatımız biraz canlanacak bu utangaclığımı nasıl kırabilirim diye düşünüyorum ve aklıma acaba kendini tatmin edip boşalıyormudur sorusu geliyo belkide beni beyenmiyodur bu süre içinde 10 kg aldım ama tanıştıgımızdada kiloluydum evlenmeden önce tüm kilolarımı verdim gene aldım ama nihayetinde çıkarkende bu kilodaydım.ama eşimin bana kilolarımla ilgili hiçbirzman kötü bi dönüşü olmadı.