YETER!6 AYDIR SEVİSMEYEN KOCA MI OLUR!!!!

Yasim 31. 32 olucam. Ikimizinde ilk evliligi esimde 33 yasinda. Ilk senaryoyu seciyorum secme hakkim varsa. Ki var
Cunku duzelmiyor ve duzelmeyecekte. Giden benden gidecek. Siz olsayfiniz ne yapardiniz?

Yasim 31. 32 olucam. Ikimizinde ilk evliligi esimde 33 yasinda. Ilk senaryoyu seciyorum secme hakkim varsa. Ki var
Cunku duzelmiyor ve duzelmeyecekte. Giden benden gidecek. Siz olsayfiniz ne yapardiniz?
Sizin kararınız çünkü hayat sizin Cinsellik olmasa da olur diyen hanımlar var. İyi huylu olsun yeter kabilinde. Görüşüm sizin evlilik bir iki yılı zor bulur. Çünkü bu durumdan mutsuzsunux. Bence çok uzatmayın. Kararınıxı verin. Eşinizle de bu durumu konuşun
O ne diyecek bakalım.?

Bende ayni dusuncedeyim. Insallah hakkimda hayirlisi olsun ne diyeyim. En azindan icim rahat elimden geleni yaptim yapmaya calistim cabaladim. Gerisi Allahın takdiri

Ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur. Yoksa sinir hastası olacaksın. Umarım senin için iyi olur. Seni çok iyi anlıyorum
Birbirmizi hic tanimasak yada tanisamayacak olsakta birbirimizi anlamamis bile o kadar kiymetliki. Bu cumleniz cok kiymetli. Allah razi olsun. Iyiki varsiniz. Gonlunuze gore olsun hersey❤

Beni anlamaniz benzer seyleri yasamanizdan mi acaba ? Ozel sordum ama affet
Temel olarak benzer ama aynı şeyler değil. Nasıl sinir strese sebep olduğunu bizzat şuan tecrübe ediyorum. Günlük yaşantıma işime gücüme kadar yansıyor. Ağlamaktan uyuyamadığımı, onun da saniyesinde uyuduğunu bilirmm

Ne yaptınız eşinizle durumunuz ne durumda anne evine gittiniz mi ne yapmayı planlıyorsunuz aklımız sizde kaldı
ne yapacagim en son konustum. Icimdeki herseyi soyledim anlattim. Bosanmak 1 gunluk is ben kolay olani istemiyorum. Seni sevdigim icin cabalamani istiyorum dedim. Bana kizdi biraz hak verdi ama degisen bisey yok. Simdi isinden de dolayi cok yogun calisiyo. Terapaistin parasina her zaman gucu yetmeyecekmis falan falan. Yani ben degisecegini dusunmiyorum. Ama biraz bekleyip onun ne yapacagini gormek istiyorum acikcasi.

Ne yaptınız eşinizle durumunuz ne durumda anne evine gittiniz mi ne yapmayı planlıyorsunuz aklımız sizde kaldı
Doktor ne dedi diyor bana. Sabret demis bana doktor anlayisli ol demis. Doktor 2 haftadir var hayatimizda ya oncesi ne olacak. Ki kaldiki doktora da 1 kere gitti. Digerinde uykusu kiymetli geldi. Otekinde ben tek gittim isi cikti. Yani isin ozu namazda gozu yokki ezanda kulagi olsun. Ona gore ben beklemiyormusun sabretmiyormusum. Inanabiliyormusunjz. 9 ay olmus ben sabretmemisim. Tek hatali benim ya bravo bana

Ne yaptınız ? Şu an ki durumunuzu merak ettim. Aynı sorun bende de var. Senin kadar kötü değil ama . Doktora gönderdim hicbisey çıkmadı. Gittikce daha kötü oldu. Çok araştırdım. Mastürbasyondan kaynaklanabiliyormuş. Mastürbasyon yapmamasını söyle. Bi de ben keciboynuzu özü kullandırmaya başladım. Bal muz cevizi karıstırıp yediriyorum. Kuruyemis yediriyorum. Kabak çekirdegi yediriyorum. Vitaminlerine de baktırın. Eksik varsa tamamlayın d vitamini ve b vitamini önemli. Umarım bu sorundan kurtuluruz.

Zor durum Allah yardımcın olsun ne diyeyim şifalı otlar karışımlar yedir. Belki işe yarar

Bende eşim dokunmasa 6 ay istemem herhalde okadar anlamsız ki ilişki

biz de esimle dogum sonrasi boyle bir surece girdik. 1 yil hic birlikte olmadik ben surekli konusuyorum tipki esiniz gibi bilmiyorum diyor filan. bu boyle 7-8 ay daha surdu, yani nerdeyse 1,5 yil kadar cinsellikten uzak gecirdik. sonra bir gun bosanalim diye ciddi ciddi konustuk mal paylasimi nasil yapariz filan bile konusuldu bu esnada esim (cok sakin bir adamdir) bir sinir patlamasi gecirdi, o an onun sa bas edemedigi seyler oldugunu anladim ve kiyamadim, bosanma konusurken birden konu bir daha asla bosanma mevzuu acmayacagimiza geldi.

ve ne oldu biliyomusun, esim o gunden sonea duzeldi. yani basta bi sekilde uzak durmus sonra bunye bunu nornal kabul etmis, sonra ben konusup sorun yaptikca paikolojik olarak daha da icinden cikilmaz bir hal almis duzeltelim dedikce kaybolmus icinde. bu arada gitmedigi doktor kalmadi psikiatr noroloji uroloji vs.

velhasil ben artik asla bunu konu etmiyorum, hayat yogunlugumuzdan zaren iyle iki gunde bir sevisen bir cift degildik ama artik arzulandigimi hissediyorum, erken bosalma sorunu vardi o tamamen bitti. yani ben meger konusunu tartismasini yaptikca daha da uzaklastirmisim adami. ona herdaim yanindayim mesaji verdigim anda sorun cozuldu. meger kaybetme korkusuyla oyle abuk subuk bi pasikolojideymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…