- 19 Ocak 2019
- 153
- 165
- 39
-
- Konu Sahibi butterfly2585
Yasim 31. 32 olucam. Ikimizinde ilk evliligi esimde 33 yasinda. Ilk senaryoyu seciyorum secme hakkim varsa. Ki varKocanızı seviyorsunuz ve yeni evlisiniz. Yaşınızkaç bilmem ama şuna hazırlıklı olun. Senaryo 1 : Boşanırsınız ve kısmetse yeniden evlenirsiniz.
Senaryo 2: Hasbelkader bir çocuğunuz olur. İkinci çocuğunuz da kocanız olur. Onların bakımını üstlenirsinix. Düzelir vb eşiniz uğraşırsa olur . Uğraşmazsa olmax.
Yasim 31. 32 olucam. Ikimizinde ilk evliligi esimde 33 yasinda. Ilk senaryoyu seciyorum secme hakkim varsa. Ki var
Cunku duzelmiyor ve duzelmeyecekte. Giden benden gidecek. Siz olsayfiniz
Sizin kararınız çünkü hayat sizin Cinsellik olmasa da olur diyen hanımlar var. İyi huylu olsun yeter kabilinde. Görüşüm sizin evlilik bir iki yılı zor bulur. Çünkü bu durumdan mutsuzsunux. Bence çok uzatmayın. Kararınıxı verin. Eşinizle de bu durumu konuşunYasim 31. 32 olucam. Ikimizinde ilk evliligi esimde 33 yasinda. Ilk senaryoyu seciyorum secme hakkim varsa. Ki var
Cunku duzelmiyor ve duzelmeyecekte. Giden benden gidecek. Siz olsayfiniz ne yapardiniz?
Bende ayni dusuncedeyim. Insallah hakkimda hayirlisi olsun ne diyeyim. En azindan icim rahat elimden geleni yaptim yapmaya calistim cabaladim. Gerisi Allahın takdiriSizin kararınız çünkü hayat sizin Cinsellik olmasa da olur diyen hanımlar var. İyi huylu olsun yeter kabilinde. Görüşüm sizin evlilik bir iki yılı zor bulur. Çünkü bu durumdan mutsuzsunux. Bence çok uzatmayın. Kararınıxı verin. Eşinizle de bu durumu konuşun
O ne diyecek bakalım.?
Konusucam. Sure vereyim dedim sabredeyim dedim ama degismiyor.Tatlım sen artık bu boşanma meselesini ciddi ciddi konuş
Ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur. Yoksa sinir hastası olacaksın. Umarım senin için iyi olur. Seni çok iyi anlıyorumKonusucam. Sure vereyim dedim sabredeyim dedim ama degismiyor.
Vereceğiniz süre ve sabırdan bahsetmiştim. 1 -2 yıl diyeKonusucam. Sure vereyim dedim sabredeyim dedim ama degismiyor.
Birbirmizi hic tanimasak yada tanisamayacak olsakta birbirimizi anlamamis bile o kadar kiymetliki. Bu cumleniz cok kiymetli. Allah razi olsun. Iyiki varsiniz. Gonlunuze gore olsun hersey❤Ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur. Yoksa sinir hastası olacaksın. Umarım senin için iyi olur. Seni çok iyi anlıyorum
Anladim :)Vereceğiniz süre ve sabırdan bahsetmiştim. 1 -2 yıl diye
Beni anlamaniz benzer seyleri yasamanizdan mi acaba ? Ozel sordum amaBirbirmizi hic tanimasak yada tanisamayacak olsakta birbirimizi anlamamis bile o kadar kiymetliki. Bu cumleniz cok kiymetli. Allah razi olsun. Iyiki varsiniz. Gonlunuze gore olsun hersey❤
Temel olarak benzer ama aynı şeyler değil. Nasıl sinir strese sebep olduğunu bizzat şuan tecrübe ediyorum. Günlük yaşantıma işime gücüme kadar yansıyor. Ağlamaktan uyuyamadığımı, onun da saniyesinde uyuduğunu bilirmmBeni anlamaniz benzer seyleri yasamanizdan mi acaba ? Ozel sordum amaaffet
ne yapacagim en son konustum. Icimdeki herseyi soyledim anlattim. Bosanmak 1 gunluk is ben kolay olani istemiyorum. Seni sevdigim icin cabalamani istiyorum dedim. Bana kizdi biraz hak verdi ama degisen bisey yok. Simdi isinden de dolayi cok yogun calisiyo. Terapaistin parasina her zaman gucu yetmeyecekmis falan falan. Yani ben degisecegini dusunmiyorum. Ama biraz bekleyip onun ne yapacagini gormek istiyorum acikcasi.Ne yaptınız eşinizle durumunuz ne durumda anne evine gittiniz mi ne yapmayı planlıyorsunuz aklımız sizde kaldı
Doktor ne dedi diyor bana. Sabret demis bana doktor anlayisli ol demis. Doktor 2 haftadir var hayatimizda ya oncesi ne olacak. Ki kaldiki doktora da 1 kere gitti. Digerinde uykusu kiymetli geldi. Otekinde ben tek gittim isi cikti. Yani isin ozu namazda gozu yokki ezanda kulagi olsun. Ona gore ben beklemiyormusun sabretmiyormusum. Inanabiliyormusunjz. 9 ay olmus ben sabretmemisim. Tek hatali benim ya bravo banaNe yaptınız eşinizle durumunuz ne durumda anne evine gittiniz mi ne yapmayı planlıyorsunuz aklımız sizde kaldı