Sağlığın iyi olsun da canım, spora başlarsın tam iyileşinceSpor icin toparlanmamisim daha
Ilk ögün
2 haslanmis yumurta
1 dilim cheddar
Oglen
Cevizli labne ve hindi fume ve koy ekmegi ile sandevic
Ara
Kucuk muzlu muslibar
Ara
Kirmizi portakal
Aksam
Kucuk kase Arpa sehriye corbasi
Kucuk kase yarisinda patates salatasi
Yarisinda havuc trator
Su 1,5 L
2500 adim
Chocolita Cemoos Fit mutlu anne
Kalori hesabı için diyetkolik.com sitesine bakıyordum genelde, senin bana önerebileceğin bir uygulama var mı canım?Gece calismam lazim,
Menu yazip kacayim unutmadan
7 k adimdayim, tamamlamaya calisirim.
Fit mutlu anne
Sabah
Omlet ve yesillik
Ogle
Klasik ofis kahvaltisi
Ara
Meyve tabagi
Aksam
Kisir,
Konserve soya fasulyesi
Az humus
Kalori hesabı için diyetkolik.com sitesine bakıyordum genelde, senin bana önerebileceğin bir uygulama var mı canım?Alys
Teşekkür ederimBen de turk yemeklerine oradan bakiyorum. Sonra uygulamadan benzer kalorideki bir yemegi seciyorum. Ya da cok yaptigim bir yemekse direk malzemelerini girip kaydediyorum yemek olarak.
Ben su appi kullaniyorum ama turk yemeklerini bulamiyorsun
-Cronometer-
Fatsecret kullanip memnun kalan cok duydum, kendim denemedim.
Teşekkür ederim
Chronometer ve fat secret'a bakayım.
Diyetkolik'te yediklerimi hesapladım bugün 1000 kaloriye yakın birşey çıktı;biraz az geldi, bir daha hesaplayayım.
Granola gittiğim cafede küçük bir poşetin içinde satılıyordu. (Mom's Granola Bites) paketi 40 gram imiş.Menundeki tek granola yuksek kalorili, o da az biseyse dogru hesap gibi.
Tabi elmegin buyuklugu vs vs dersek +- 500
Granola gittiğim cafede küçük bir poşetin içinde satılıyordu. (Mom's Granola Bites) paketi 40 gram imiş.
Sorma40 gr cok iste
Bu aralar ben de en çok akşamları zorlanıyorum, özellikle gece bir saatten sonra.Aciktim
Biraz tavuk yedim valla . Evde hic abur cubur yok neyseki. Ekmekde o sandevic i yedim ya. Midem yandi yandi durdu. Dun tavuk sis atmistim firina. Galiba 2 tane kadar yedim.Bu aralar ben de en çok akşamları zorlanıyorum, özellikle gece bir saatten sonra.
Benim de zayıf noktam tatlı sevmem idi diyete başlarken. Ekmeği, hamurişini, kızartmayı kessem zorlanmam; ama diyete başlayınca ilk günler en çok tatlı birşeyler istiyor bünye.Tam inanmaya niyet ediyordum ki yasakları görünce vazgeçtimkeşke hiç tatli yemesek ,ama para verseler tutamam maalesef kendimi.
İyi etmişsin canımBiraz tavuk yedim valla . Evde hic abur cubur yok neyseki. Ekmekde o sandevic i yedim ya. Midem yandi yandi durdu. Dun tavuk sis atmistim firina. Galiba 2 tane kadar yedim.
Saat 21.30protein neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?