Sen spor yapmiyon mu bacım sen beni yersin bak gorucez aggzgzgxgxg
Bu hafta da normale donme GzvgzgzgzAy normalde yerim
Ama bir turlu eski duzenime donemedim yaaa.
Sen maasallah iyi dondun
Bu hafta yıldız savaşlarının kazananıUcmelekannesi oldu geçen haftanın da birincisiydi. 2 ligi de almis oldu tebrik ederim
labellevie liglerden inmeyen arkadaşım bu sefer 2. Oldu
Eki Görüntüle 3374168
Hafif siklette yıldız savaşlarının kazananı @Sulukulelibaşladığımız günden beri iradene, hedefe kilit ilerlemene hayranım hedefe sadece 300 gram kaldı. Resmen kara göründü. Topik icinde heyecanlıyım çünkü ilk mezunumuz olacaksın Eki Görüntüle 3374169
Smiile sende başladığın günden beri süper ilerliyorsun. İkinci mezun sen olacakmissin gibi geliyor. Hedefe çok az kalmış. Çok güçlü kadınlarsiniz. Bize de ilham oluyorsunuz şimdi 2. Oldun ama çok güzel bir eksiyle
@SulukuleliUcmelekannesi
1 hafta geçerli dokunulmazlık
Geçmiş cezalardan muaf
1000 kalori ödül hakki
labellevie Smiile
500 kalori ödül hakkınız var
Tebrikler kızlarBu hafta yıldız savaşlarının kazananıUcmelekannesi oldu geçen haftanın da birincisiydi. 2 ligi de almis oldu tebrik ederim
Eki Görüntüle 3374168
Hafif siklette yıldız savaşlarının kazananı @Sulukulelibaşladığımız günden beri iradene, hedefe kilit ilerlemene hayranım hedefe sadece 300 gram kaldı. Resmen kara göründü. Topik icinde heyecanlıyım çünkü ilk mezunumuz olacaksın Eki Görüntüle 3374169
Smiile sende başladığın günden beri süper ilerliyorsun. İkinci mezun sen olacakmissin gibi geliyor. Hedefe çok az kalmış. Çok güçlü kadınlarsiniz. Bize de ilham oluyorsunuz şimdi 2. Oldun ama çok güzel bir eksiyle
@SulukuleliUcmelekannesi
Geçmiş cezalardan muaf
1000 kalori ödül hakki
labellevie Smiile
Egeli olan ben bu yazdığını görmezden geliyorumDiyetisyene gitsen?
Cunku bu hastaliklarin muhakkak etkiliyordur, kafadan uydurma oneri vermek istemiyorum o sebeple.
Onun disinda bir hafta kalori saymayi deneyebilirsin. Menu yazmak illa insani etkiliyor. Ama kalori saydiginda sunu fark ediyorsun.
Atiyorum bir tabak salata var menunde ;
Hic yag koymazsan 50 kalori, normal insan gibi yag koyarsan 150 kalori, egeli ablalar gibi zeytinyagina abanirsan 500 kalori
Gecmis olsun. Tansiyon cok kotu ya, sebebi bulunur cabucak ins.
Tebrikler kızlarYeni grup yıldızları belli oldu
Yüzdeler ve liste güncellendi
@Sulukuleli veUcmelekannesi sizler yakın zamanda 2 kere 1. Olduğunuz için yüzde de 2. olan arkadaşlar grup yıldızı oldu
Tebrikler canım cok güzel eksiChocolita
Gecen hafta 64.0
Bu hafta 62.8
Fark 1.2 kg
Yuzde 1.87
Gecen haftanin odemi atilmis oldu, haftaya hedef 62.0
Eki Görüntüle 3373975
Çok güzel korumussun 1 ay az bir süre değil tebrikler canım. 52 direnç kilon demekki ama illaki giderTünaydın. Ben geldim..Geçen yıldan beri nasılsınız? Bende değişen yok. 52lerde ayrılmıştım. 1ay oldu. 52 üstüme yapıştı resmen. Hala 52 deyim Chocolita katılabilir miyim
3 4 yıldır 52 deyim ya.. Ondan mı gitmiyor bu kilo.
Eki Görüntüle 3374053
Eksi eksidir canım
Olsun canım haftaya bu artı ile birlikte fazlasıyla çok güzel eksi olacakSelam kizlar maalesef artı ile geldim
Geçen hafta:70.9
Bugün:71.4
Fark:+500
Fit mutlu anne Chocolita Eki Görüntüle 3374103
Tebrikler canımGeçen hafta 57.80
Bu hafta 57.65
Eksi 150 gram
Fit mutlu anne Chocolita
Yuzde 0,259
Eki Görüntüle 3374104
Tebrikler bacımGeçen hafta: 80.85
Bu hafta: 80.75
Fark: -100
Yüzde: ℅ 0.123
Teşekkürler canım
Yeni grup yıldızları belli oldu
Yüzdeler ve liste güncellendi
@Sulukuleli veUcmelekannesi sizler yakın zamanda 2 kere 1. Olduğunuz için yüzde de 2. olan arkadaşlar grup yıldızı oldu
Eline emeğine sağlık canım mm
Emeğine sağlık canımBu hafta yıldız savaşlarının kazananıUcmelekannesi oldu geçen haftanın da birincisiydi. 2 ligi de almis oldu tebrik ederim
Eki Görüntüle 3374168
@SulukuleliUcmelekannesi
Geçmiş cezalardan muaf
1000 kalori ödül hakki
labellevie Smiile
Ben de seni tebrik ederim canım
Tamamdır. Yarın başlarım.yiitee başlangıç kilon 56. Son durumda kilo almış olsan da 52.40tan 52.60 olmuşsun. Başlangıc tarihini silmeye kıyamadım valla. Korumus gibisin aslında minicik bir artış var. 56 ya cikadabilirdin. 1 aylik bir boşluk için hıc fena değil. Aylık cezadan yırttın ama 3 gün ceza çekersin artık. 10.000 atmaya mazeretin varsa 45 dakika kanıtlı egzersiz istiyoruz. Hem senin içinde güzel bir başlangıç olur
Aslında şöyle oldu. 2haftasonra buraya başlayacaktım. Dedim tut boğazını. Tuttum.Çok güzel korumussun 1 ay az bir süre değil tebrikler canım. 52 direnç kilon demekki ama illaki gider
Hayırlı olsun canım yarın tartıl boy ve hedefle bismillah diyelimChocolita tesekkur ederim
Aslinda oglene dogru daha iyi hissetmeye basladim. Doktora zaten yeni antibiotik mutlaka 2. Gune gosteriyor kendini demisti. Oyledir oldu.
Yarin tartilayim mi?
Bugun tartildim ama foto sadece app den var. Ha dijital tarti aldim ben
Tebrikler alkislarrAslında şöyle oldu. 2haftasonra buraya başlayacaktım. Dedim tut boğazını. Tuttum.
Geçmiş olsun canimChocolita tesekkur ederim
Aslinda oglene dogru daha iyi hissetmeye basladim. Doktora zaten yeni antibiotik mutlaka 2. Gune gosteriyor kendini demisti. Oyledir oldu.
Yarin tartilayim mi?
Bugun tartildim ama foto sadece app den var. Ha dijital tarti aldim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?